AD květen univerzal Effaclar

Vélemények: 32" GIGABYTE M32UC

Termékkatalógus
32" GIGABYTE M32UC - LCD monitor

Vélemények: 32" GIGABYTE M32UC

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" GIGABYTE M32UC témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" GIGABYTE M32UC termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" GIGABYTE M32UC megvásárlása után te is írsz értékelést.
269 190 Ft
Raktáron 1 db

Felhasználói vélemények

Petr, Tišnovflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: 32" GIGABYTE M32UC
Hitelesített vásárlás
A monitor a hátrányoknál említett klasszikus és várható VA panel problémákkal küzd. Sajnos az én darabomnak is volt "háttérvilágítás-vérzése", ami észrevehető volt a játékok sötét jeleneteiben. Nem tudom, hogy a Gigabyte milyen szabványokkal és normákkal rendelkezik erre a hibára, amit nem lehet teljesen kiküszöbölni, de egy adott monitort ebben az árkategóriában ilyen jelentős vérzéssel kiadni nem tűnik számomra ésszerűnek. Emiatt megfontolás kérdése, hogy ajánlja-e a monitort valakinek. Számomra azonban egyértelmű, hogy a vérzés minden monitorgyártónál probléma (kivéve a csúcsmonitorokat), és szó szerint minden gyártott darabnál más és más a háttérvilágítás áramlása a panelen keresztül ebben a tekintetben. Egyébként pozitívan értékelem a monitort. Szép 1500R teljes szélességű görbével rendelkezik, ami nagyon jól megfelelt nekem. A szín is jó szinten volt. Sok tekintetben, a fekete megjelenítésben és a sötét jelenetekben képes volt felülmúlni a szomszédos IPS-monitoromat (EIZO ColorEdge CS2400). Elsősorban az IPS-izzóeffektus hiánya és a sokkal mélyebb feketék miatt. A játékok nagyon jól játszottak rajta. Éppen megfelelő méretű volt az íróasztalom végéhez. Az írás gyönyörűen tiszta volt. Végül azonban a 14 napos időszakon belül visszavittem a monitort, mivel a gammasugárzás hatása túlságosan zavaró volt számomra. Az rtings.com szerint nagyon rossz értékekkel rendelkezik (vízszintesen kb. 10-13%), ami nagyon alacsony, és egyeseket zavarhat. Amikor megvettem, fontolóra vettem a Samsung G7 Neo-t, amelyet végül elvetettem a túl agresszív görbülete miatt. Bárki, aki drágább VA panelt vásárol, tanulmányozza az olyan kifejezéseket, mint a "ghosting", "gammashift" és "black crush", hogy ne érje meglepetés.
4K
144 Hz 4K-nál (160 Hz-es túlhajtás)
A 144 Hz-es ablakokban 144 Hz-en görgetett (fehéren fekete színű) szöveget leszámítva nem volt problémám a szellemképes megjelenítéssel. Győzelemben 60 Hz-en minden rendben volt.
Számos beállítás a menüben.
KVM kapcsoló
Nagy kontraszt és jó fekete megjelenítés az IPS technológiához képest.
Jó pixelreakció egy VA panelhez képest.
Stabil állvány és állítható magasságú, forgatható állvány.
Gyönyörű tiszta és sima írás.
A képernyő egy részén zavaró háttérvilágítás-vérzés a nagyon sötét játékjelenetek alatt.
Jelentős gamashift vagy fényerőváltozás a látószög enyhe vízszintes változásával. Ez nyugtalanító benyomást keltett. Szürke, kontrasztos háttér előtt látható (a VA-technológiára jellemző).
A VA izzó kékes vagy lilás színek a képernyő alján ismét túlságosan észrevehető a nagyon sötét játékjelenetekben (a VA technológiára jellemző).
Kár, hogy nincs MiniLED háttérvilágítás. Ez egy teljesen más szintre emelné, ahol a VA izzás és a vérzési problémák kiküszöbölhetők lennének.
0 ×Jelentés
Lukáš, Sádekflag
Értékelve: 2023. 10. 29., változat: 32" GIGABYTE M32UC
Hitelesített vásárlás
szép színek
1500R sag és 4K szuper felbontás
elegendő ehhez az árhoz.
látható IPS-izzás a monitor alján három helyen, a tetején pedig egy helyen. Csak arról van szó, hogy egy sötétebb jelenetben azok a helyek, amelyeknek az egész képernyőn sötétnek kellene lenniük, az általam említett helyeken világítanak. De ez nem olyan drasztikus, láttam már rosszabb IPS-izzást is.
nem emlékszik a túlhajtási funkcióra (frissítési frekvencia 160 Hz), amikor a számítógépet újra bekapcsolják. Újra be kell állítanom.
néha előfordul, hogy amikor bekapcsolja a pc-t, a kép nem bootol, hogy a monitor nem mutatja a bios betöltését, majd a windows környezetet. A monitor ki- és bekapcsolása is segít.
a monitor alján eléggé felforrósodik. A teteje hideg, de az alja eléggé felmelegedett. De azt hiszem, ez normális.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ