Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: 32" iiyama XUB3293UHSN-B1

Termékkatalógus
32" iiyama XUB3293UHSN-B1 - LCD monitor

Vélemények: 32" iiyama XUB3293UHSN-B1

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" iiyama XUB3293UHSN-B1 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" iiyama XUB3293UHSN-B1 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" iiyama XUB3293UHSN-B1 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Lukáš, Trboušanyflag
Értékelve: 2022. 12. 23., változat: 32" iiyama XUB3293UHSN-B1
Hitelesített vásárlás
Kellemesen meglepett a képminőség, színbeállítások, 4K, 138 PPI (képfinomság), kicsit jobb lehetne talán a betekintési szögek, az alsó sarkok már hajlamosak a színeket váltogatni, de ez nem nagy baj (VA ez teljes katasztrófa még akkor is, ha a monitor meg van hajlítva). Térjünk rá a hátrányok magyarázatára. ez biztosan nem egy Thunderbolt port, ahogy Alza állítja, ez egy hagyományos USB-C, 5 Gbps sebességgel. Ez elég a 4K/60Hz-es videóátvitelhez, 1 Gbps-os nethez, billentyűzethez, egérhez, MacBook tápellátáshoz, és ennyi. Ahhoz, hogy mindez működjön, az USB 2.0 vezérlőnek engedélyezve kell lennie, és az átviteli sebesség 480 Mbps, ami egyszerűen katasztrófa. Az USB 3.0-ra való átváltás lehetőségét kínálja, ami az USB-portok sebességét a már használható 5Gbps-ra növeli. Nos, a Thunderbolt 40 Gbps soha nem fog megvalósulni. Az USB 3.0-ra való átállással azonban az a probléma, hogy ez egy teljesen más vezérlő, amely csak 30 Hz-re korlátozza a képet, és nem tud kikapcsolni (monitor alvó üzemmód). Ami például azt okozza, hogy az SSD minden alkalommal leválasztja a kapcsolatot, amikor a monitor alvó üzemmódba kerül, és a macOS sikít, hogy nem lett megfelelően eltávolítva. Szerencsére az USB 2.0 képes erre, méghozzá problémamentesen. Mindent egybevetve, az USB 3.0 egyszerűen használhatatlan, és csak USB 2.0-t szabad használni. A monitoron keresztül ezután egy kábelteljesítményt, 4K/60Hz videót, RJ45 kábelhálózatot, billentyűzethez és egérhez való dongle-t tud kezelni. A külső SSD-t közvetlenül a csatlakoztatott MacBookba kell helyezni, ami az adatátviteli sebesség szempontjából egyébként is a leggyorsabb megoldás. Az utolsó panasz a monitor indítása, kissé lassabb, ami a MacBook esetében azt eredményezi, hogy az asztalon lévő nyitott ablakok átrendeződnek, mielőtt a monitor reagálni tudna, ha a MacBookot az M1/M2-vel ébreszted. A munkahelyemen minden alkalommal, amikor elhagyom a Mac monitoromat, elalszom, ez a pokol. a megoldás az, hogy a monitor alvó üzemmódba helyezése helyett használjuk a forró sarkok funkciót, és állítsunk be egy képernyővédőt, amely azonnal előállítja a monitort. Kit érdekel, megveszik a 8k drágább Dell Ultrasharp 8k-t.
nagyszerű kép (a Dell UltraSharp készülékkel egyenrangú)
gyári szuperkészlet színek
USB-C (mind egy kábellel)
RJ45 (hálózati kábel)
A 32" 4K méret 138 PPI ideális PPI-t jelent
a monitor nagyon jó kezelése
ez semmiképpen sem Thunderbolt USB-C
USB vezérlő
Lassú indítás (főleg Mac esetén probléma, mert az asztalon lévő ablakok átfedik egymást)
Kár, hogy nem hajlított
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ