0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: 32" KIVI 32F750NB

Termékkatalógus
32" KIVI 32F750NB - Televízió

Vélemények: 32" KIVI 32F750NB

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" KIVI 32F750NB témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" KIVI 32F750NB termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" KIVI 32F750NB megvásárlása után te is írsz értékelést.
74 890 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

David, Mnichoviceflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: 32" KIVI 32F750NB
Hitelesített vásárlás
Miután telepítettük a tévét, és beüzemeltük, megdöbbentett minket, hogy milyen sokáig tart minden, amit a tévé csinál. Úgy gondoltuk, hogy valószínűleg a különböző frissítések miatt, amelyeket a TV a kezdeti keményítés után igényelt. Egy hét használat után talán még rosszabb volt, és még kikapcsolt tévé mellett is furcsa, időszakos sípolás hallatszott a tévéből, ami miatt minden alkalommal ki kellett kelni az ágyból és kihúzni a tévét a konnektorból. Azt gondoltuk, nyilvánvalóan egy hibás darab. Panaszt küldtünk, és néhány nap múlva megérkezett az üzenet, hogy a tévénket kicserélték, és küldenek egy újat. Hurrá! Ne örüljünk... még az új tévé is borzalom és megpróbáltatás. Az alkalmazások vagy kimenetek közötti váltás ugyanolyan sokáig tartott, mint amikor a GTA Vice City-t akartad elindítani a Windows XP után. Csak rámutatok, hogy ez egy hálószobai TV, így csak a Netflixet akartuk (ami nem is volt képes betölteni) és a szokásos csatornákat (amelyek ugyanúgy felbukkantak, mint én, amikor megpróbálok a Leger Streetre hajtani). Remélem, hogy a következő követelés jóváírás lesz, és egy kicsit több pénzért vehetünk majd egy ellenőrzött tévét a samsungtól.
Semmi, talán a kinézet?
Ez a vágás
Kép
Sebesség
Kezelés
0 ×Jelentés
Milan, Praha 10flag
Értékelve: 2023. 05. 20., változat: 32" KIVI 32F750NB
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Olcsó tévé, amely nem alkalmas az alapvető tévéfunkciókra, de rengeteg lehetőséggel rendelkezik a nem tévéfunkciókhoz. Nem alkalmas idősek vagy olyan személyek számára, akiknek nincs internet-hozzáférése (pl. a nyaralóban)
Ára
ha az internet helyben elérhető, akkor valószínűleg sok mindenre képes - hangvezérlés
gyors válasz a technikai támogatástól, körülbelül 10 e-mailt váltottunk, és normál munkaidőben 30-90 percen belül válaszoltak.
internet nélkül, azaz amikor nem élvezhetjük, hogy a TV funkcióit hanggal vezérelhetjük, a távirányító a gombok hiánya és a TV-programok működtetésének koncepciója miatt nehézkes - mégis az egyszerű távirányító miatt is vettem a TV-t édesanyámnak (hogy elég legyen a hangerőt fel- vagy lekapcsolni, a programot eggyel növelni vagy eggyel csökkenteni, a TV-t kikapcsolni). Sajnos a koncepció (Android) nem teszi lehetővé ennek az elképzelésnek a megvalósítását.
a vásárlás után a televízió néhány alapvető és lényeges funkciója nem volt elérhető, mint például a műsorrend rendezése, a műsorok törlése, kihagyása. mert nem volt minden tévénél egyébként közös 4 színű távirányító gomb. illesztőprogramok, csak egy firmware frissítés után volt lehetséges a gombokat a képernyőn megjelenő billentyűzet emulációval előhívni és a programokat rendezni.
a 230 V-os hálózatról való kikapcsolás (a kábel leválasztása), majd a visszakapcsolás (a kábel csatlakoztatása, majd a távirányító bekapcsolása) után a távirányító újra bekapcsol. a távirányító) nem tér vissza az eredeti állapotba, hanem az internetes alkalmazások kerülnek kikényszerítésre, így különösen egy idős ember számára, akinek a készüléket csak TV-ként kell használnia (antenna vagy kábeles vétel), használhatatlan, mert nem kezdi el lejátszani a kikapcsolás előtt lejátszott TV-műsort, hanem a gombok sok kattintásával csak a TV-műsor megtekintéséhez térhet vissza.
nagyon kis betekintési szögek, vagy rossz kép, ha nem merőlegesen nézed, de ez megbocsátható az árnál.
nincs szilárd kézikönyv, így sok mindent küldött nekem a technikai támogatás darabokban, mindig talán 2-6 oldal (vagy ha van valami, de ismeretlen okokból nem szerepel a mellékelt rövid kézikönyvben), például nem fogja megtudni, hogyan kell frissíteni a firmware-t USB-n keresztül.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ