0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: 32" Samsung Odyssey G51C

Termékkatalógus
32" Samsung Odyssey G51C - LCD monitor

Vélemények: 32" Samsung Odyssey G51C

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" Samsung Odyssey G51C témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" Samsung Odyssey G51C termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" Samsung Odyssey G51C megvásárlása után te is írsz értékelést.
113 090 Ft 104 990 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Jakub, Ostrava - Stará Běláflag
Értékelve: 2024. 03. 25., változat: 32" Samsung Odyssey G51C
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon meglepett a termék ára és az a tény, hogy ez egy VA panel. Persze nem éri el a 20000 Kc feletti monitorok minőségét, de úgy gondolom, hogy kevesebb pénzért sok zenét kaptam, ami a Samsungoknál megszokott (tapasztalataim szerint). Ennél a monitorméretnél a 2K a minimális követelmény. Az optimális a 4K, de ehhez egy másik gépre van szükség a játék PC-n belül, és így a befektetésünk nő. P. S. Természetesen, ha konzollal együtt használják, a TV mindig vezet itt (Mini-LED vagy OLED, a többi csak pazarlás a Voyo stb. nézéséhez. ) a 20000 Kc feletti árkategóriában, mivel jobb és nagyobb támogatást tud nyújtani a megjelenítésben vagy a játékélményben. Az OLED monitorok eddig a jelenlegi generáció keretein belül valahol a kettő között vannak (ráadásul nem szeretik az álló képet, a "beégés" effektus veszélyét) és az ár is kicsit kilóg a sorból, amikor ennyi pénzért adott esetben egy 65"-os tévét veszel. Javaslom, hogy nézze meg a teljes felülvizsgálatot itt az oldalon: https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-g5-g51c-s27cg51 (ez a tesztelt 27"-os változat, de technikailag megegyezik a 32"-os változattal).
A 32"-es méret valóban jelentős mind a munka, mind a játék szempontjából, ami bizonyos pozitívumokat és előnyöket biztosít mind a két lehetőség számára. ez attól is függ, hogy milyen munkát végzel (grafikai vagy szakmai munkához nem optimális).
Elég szép színei vannak, de a HDR gyengébb a "standard" szinten. Jobb, ha a "dinamikus" szintet használja, ha a HDR engedélyezve van.
A fekete kijelző nagyon jó szinten van, a beállításoknál lehetőség van a beállításokra. Összehasonlítva az IPS panellel, amely még a "local dimming" engedélyezése mellett is lemarad ebben az irányban.
Jól megtervezett felület a monitor beállításához a tájolás és a hozzáférés szempontjából.
A PS5-ről érkező 4K jelet is képes átalakítani és megjeleníteni.
Nincs nagyobb probléma a "motion blur"-rel és a motion blurrel, bár néha észrevehető némi rendellenesség a gyorsabb mozgásnál az FPS-játékoknál. mindig a forrástól és a beállításoktól függ.
Teljes elégedettség a stabilitás és a pozicionálhatóság tekintetében, ahol valóban minden irányban pozícionálható.
Jó szövegolvashatóság "szövegtisztaság" 2K felbontásnál a monitor méretéhez képest.
Sajnos a VRR-támogatás csak PC-n és Xboxon működik uricity beállításokkal. Ez alacsony együttműködést jelent a PS5-tel, de ez nem igazán fontos. Az AMD FreeSync-et kikapcsolva hagyom, PS5-ön játszva inkább ajánlott.
Gyengébb HDR és így színmegjelenítés a drágább monitorokhoz képest (IPS vagy Mini-LED panel típus). az OLED-del egyáltalán nem összehasonlítható.
Konzolon való játék közben láthatunk némi tökéletlenséget a textúrák stb. megjelenítésében, de ez a monitor ár/teljesítmény arányában többé-kevésbé elhanyagolható. Természetesen figyelembe kell venni a konzol és grafikus kijelzőjének korlátait egy magasabb játékosztályba tartozó PC-hez képest.
A 165 Hz-es maximális frissítési frekvencia csak akkor érhető el, ha a számítógépet kijelzőportos kábelen keresztül csatlakoztatja. Egyébként HDMI-n keresztül és konzolos játékhoz csak 120-144 Hz. Ez annak is köszönhető, hogy a monitor csak két HDMI 2.0 porttal rendelkezik.
A "local dimming" hiánya, ami nem negatívum, mivel a fekete kijelző e módosítás nélkül is jól működik. ez azt jelenti, hogy nincsenek nagy eltérések a keretezésben vagy a képernyő világos és sötét területei közötti átmenetben/mozgásban. Legalábbis én még nem vettem észre nagymértékben, mert alacsony vagyok.
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 1 - Staré Městoflag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: 32" Samsung Odyssey G51C
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Nagyon tetszik! Játékfejlesztéshez használatos
Tehát jó minőségű
Tehát jó áron: )
Olyan nagy. Tényleg
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ