Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 32" Samsung Odyssey G8 Neo

Termékkatalógus
32" Samsung Odyssey G8 Neo - LCD monitor

Vélemények: 32" Samsung Odyssey G8 Neo

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 32" Samsung Odyssey G8 Neo témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 32" Samsung Odyssey G8 Neo termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 32" Samsung Odyssey G8 Neo megvásárlása után te is írsz értékelést.
419 690 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 08., változat: 32" Samsung Odyssey G8 Neo
Hitelesített vásárlás
High-end kép és 240Hz
Magasabb energiafogyasztás HDR-ben
0 ×Jelentés
Jakub, Prahaflag
Értékelve: 2023. 09. 01., változat: 32" Samsung Odyssey G8 Neo
Hitelesített vásárlás
A Samsung G8 nagyszerű monitor lehetne, de sajnos a gyártástól kezdve gyenge minőségellenőrzésben szenved. A monitornak több problémája is volt a képpel, a scanline-ok miatt használhatatlan 240Hz mellett rosszul ébredt és gyakran villogott mindenhol. Végül a G7 alacsonyabb modellre váltottam, ami sokkal jobban működik, bár "csak" 165Hz-en, de valójában több mint 120Hz, ami a G8-on használható volt.
A 4k felbontás 32" méretben éppen megfelelő
16:10 képarány nagyszerű
meglepően szép hajlítás, amit gyorsan megszoktam, és nem változtatnék rajta.
240Hz használhatatlan az extrém látható scanline-ok miatt
a monitor gyakran rosszul "ébredt fel", és egy ideig villogott, mielőtt helyreállt volna.
néha egyáltalán nem kapcsol be, és a DP verziót 1.4-ről 1.2-re kellett visszaváltani, hogy felébredjen és működni kezdjen.
Nem értem, hogy miért van a hangerő beállítása az FW-ben, ha a monitornak nincsenek hangszórói.
0 ×Jelentés
Jiří, Brno 28flag
Értékelve: 2023. 08. 29., változat: 32" Samsung Odyssey G8 Neo
Hitelesített vásárlás
4k játékhoz/munkához, valóban az egyik legjobb monitor a piacon
Hihetetlen válasz
Kép, mint a bor maximális elégedettség
A monitor nem hajlandó bekapcsolni magát hosszú ideig tartó inaktivitás után, és "kézzel" kell bekapcsolnom. (Több eszközön tesztelve)
Szörnyen sokáig tart, amíg a monitor felismeri, hogy a két HDMI-kábel közül melyik van csatlakoztatva.
A darab nyilvánvalóan hibás.
0 ×Jelentés
Michal, Prahaflag
Értékelve: 2023. 05. 19., változat: 32" Samsung Odyssey G8 Neo
Hitelesített vásárlás
A srácok a Samsungnál megjelentek... nagyszerű monitor...
Kép
Minden
Usb-c
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: 32" Samsung Odyssey G8 Neo
Hitelesített vásárlás
Nagyon igényes és lelkes játékosnak tartom magam a gyors akciójú, főként online játékok terén. Elég sok játékmonitor volt már a kezemben ahhoz, hogy megítéljem ennek a darabnak a minőségét. Van egy 360 Hz-es gamer monitorom az Asustól Full HD-ben, vagy két kiváló gamer monitorom a Dell-től Quad HD-ben, az egyik 144 Hz-es, a másik 240 Hz-es. De a gyors 4K monitor gondolata még mindig piszkált. Megkérdeztem magamtól van-e egyáltalán értelme gyors akció online játékokat játszani, mint a COD és hasonlók 4K felbontásban, a második dolog az én ízlésemnek már egy nagy átlójú 32 hüvelyk, mivel eddig volt az asztalon max 27 monitor és még az is túl nagynak tűnt nekem és ráadásul a Samsungnak még hajlított kijelzője is van, amivel egyáltalán nem volt tapasztalatom. Körülbelül hat hónapja ringatom a vásárlást. És hadd mondjak valamit. Soha többé nem akarok más monitoron játszani! Az abszolút hihetetlenül éles kép 4K-ban, maximális részletességgel szó szerint elállt a lélegzetem, és nem tudtam elhinni, hogy a mai modern játékok mennyire valósághűen tudnak kinézni. Most leginkább a Call of Duty-ról beszélek: Modern Warfare 2 (PC) egy játék, amivel már fél éve játszom. Természetesen a vörös hajú. Általában az első dolog, ami átfutott az agyamon, hogy ez egy teljesen más játék. Aggódtam a FreeSync miatt is, mert Nvidia grafikus kártyám van, konkrétan a 4080-as, és mindig is voltak G-Sync monitoraim. Nem fogod észrevenni a különbséget, légy nyugodt, ez a monitor tényleg nagyon gyors és a reakció teljesen rendben van, a görbületet egy idő után egyáltalán nem fogod észrevenni a játékban és a 32-es képátló pont megfelelő ehhez a görbülethez és abban a pillanatban, amikor bekapcsoltam a HDR-t 12 bites mélységben a grafikám fölé, az állam a földre esett: -). Tényleg teljesen elképesztő színek, hihetetlen élességgel a 4k kép, csak valami, amit még soha nem láttam életemben eddig, és tudom, hogy nem akarok más monitort, csak ezt. A fenébe azzal a pár tucat képkockával, amit a Quad HD-ről 4K-ra való átállással elvesztettem. Abban a pillanatban, hogy bekapcsolja kedvenc játékát ezen a monitoron 4K felbontásban, és a maximumra tekeri. részleteket és 150 FPS ott kaszál le egy fickót a másik után, meg fogod találni, hogy ez egy fenét ér! Még egy dolog. Ha csak egy monitort használsz, mint én, akkor mindenképpen HDMI 2.1 kábellel csatlakoztasd a DisplayPort 1.4 helyett, mert ez jobb minőségű. Természetesen csak akkor, ha a grafikus kártyád támogatja. Egyébként játékhoz és több monitorhoz mindig DisplayPort. Mit mondhatnék befejezésül. Ha elég erős számítógépe van, ne féljen 4K-ra váltani. Ezzel a monitorral ez egy igazi élmény, amit érdemes megtapasztalni. Az ár hat hónap alatt 35 000-ről a jelenlegi 26 000-re csökkent, és olyan értéket ér el, ami már egészen elfogadható azért, amit kapunk.
Végső sebesség
Végső élesség
Végső színek
Átkozottul addiktív monitor: -)
0 ×Jelentés
Ondřej, Hošticeflag
Értékelve: 2023. 03. 22., változat: 32" Samsung Odyssey G8 Neo
Hitelesített vásárlás
Abszolút nagyszerű játékmonitor, aggódtam a GtG-válasz miatt, amikor megvettem, mert TN-monitorokhoz szoktam, de a GtG-válasz itt határozottan nem probléma. Nekem is volt egy kis mentális problémám a görbülettel, de ebben a méretben rendben lett. Az állvány tökéletesen rugalmas, de azon az áron, hogy kissé "ingatag", csak meg kell karcolni az asztalt, és a monitor elkezd mozogni. A fehér szín kicsit zavar, de ez csak hátulról látszik, a monitor eleje fekete. Mindenképpen javaslom, hogy azonnal ellenőrizze a hibás pixeleket, amikor megvásárolja otthon, gyakori, hogy egy ekkora 4K monitoron néhány pixel már gyárilag hibás. Nekem konkrétan az első darabot küldtem vissza, mert hibás pixelek miatt, csak a második darab lenne tökéletes. Sokat olvastam az interneten az első véleményeknél, hogy a monitornak problémája van a "szkennelési vonalakkal", nekem nincs ilyen problémám a monitorommal, tehát vagy a Samsung javította ki egy firmware revízióval, vagy lehet, hogy ez egy speciális beállítás, de szerencsére nekem ez a probléma nincs. Nagyon elégedett vagyok az eredményekkel, a monitort elsősorban azért vettem, mert Strix 4090 OC-t vásároltam, és ez defacto az egyetlen monitor a piacon, amely kihasználja a lehetőségeit, és 240FPS játékokat játszik 4K-ban 4K-ban HDR-ben. Tehát az RTX 4090 tulajdonosoknak mindenképpen ajánlom, a 4K 240Hz-en, HDR-rel való játék egy ekkora monitoron, tökéletes színekben, olyan egyedülálló élményt nyújt, amit - legalábbis a vélemény megírásának idején - egyetlen más monitor sem fog nyújtani. Szóval 10/10 számomra. Mindenképpen javasolnám a pixelek megfelelő ellenőrzését, miután otthon kinyitottad, de ez egy olyan folyamat kellene, hogy legyen, amit minden monitorral vásárlás után automatikusan elvégez az ember, 10 percet vesz igénybe, és sok ráncfelvarrástól kímélhet meg, különösen egy ilyen árcédulával rendelkező monitor esetében, mert néhány hibás pixelre nem vonatkozik a garancia. AJÁNLOM 10/10 (Azok számára, akiknek van egy olyan építményük, amely képes 4K-t futtatni 240FPS-en)
Az egyetlen 4K 240 Hz-es monitor a piacon
Nagyszerű HDR 1196 fényerőzónával!
Kiváló GtG válasz
Nagyon rugalmas állvány
Nagy esélye van a hibás pixeleknek vásárláskor
Csak fehérben
Az állvány merevebben is tarthatná a monitort
A hátsó aljzatok nem lefelé, hanem kifelé állnak.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ