Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 34" HP OMEN 34c

Termékkatalógus
34" HP OMEN 34c - LCD monitor

Vélemények: 34" HP OMEN 34c

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 34" HP OMEN 34c témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 34" HP OMEN 34c termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 34" HP OMEN 34c megvásárlása után te is írsz értékelést.
184 190 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 04. 07., változat: 34" HP OMEN 34c
Hitelesített vásárlás
Hosszú, körülbelül 5 monitorból álló válogatás után ez a monitor győzött. Eredetileg TN-ről IPS-re váltottam, de kiderült, hogy nem tudom elviselni az izzó hatást (két monitor tesztje), így a következő a VA. A Surfaces 27" nem volt rossz, sajnos rossz minőségű feldolgozás és rossz betekintési szögek. A listán volt TN is, de a modellválaszték szinte nem létezik. Újabb említés a 27c-ről. Majdnem ideális, de jellegzetes fekete elkenődéssel. És végül ez a 34c egy 10k-s árcéduláért, jelentős negatívumok nélkül. A kis görbület nem rontja el a film élményét nagyobb távolságból és a megtekintéshez 10/10. A HDR valószínűleg semmi különös, nem sokat próbáltam, és nem is használnám. Játékhoz teljesen elégséges a mozgási elmosódás nélkül. Javaslom, hogy az rtings.com szerint állítsa be. Nagyszerű a munkához, a szöveg éles. Hátránya a fehér háttéren kissé eltakart oldalakon (kb. 1 méteres távolságban) a betekintési szög miatt, de lehetséges. Tiszta és egyszerű OSD menü. A színeket kalibrálni kell, az én esetemben kézzel az iPhone szerint.
Minőségi kép
Integrált tápegység
Megjelenés (szubjektív)
OSD menü
Gyengébb betekintési szögek
HDR
Oldalra fordulás képtelensége
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ