Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK

Termékkatalógus
37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK - LCD monitor

Vélemények: 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
670 190 Ft
Szállításra kész 3 db

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 02., változat: 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK
Hitelesített vásárlás
Először is azt kell mondanom, hogy amint kicsomagoltam a monitort az asztalra, azonnal megszoktam. A szélesvásznú arány sokkal jobb, mint a klasszikus. A munkahelyemen egy 32"-os monitorom van klasszikus képaránnyal, és eltartott egy darabig, amíg megszoktam. Én is aggódtam a megereszkedés miatt, de teljesen feleslegesen. Nem vagyok grafikus, így lehet, hogy kár lenne Eizo monitort venni, de jó tapasztalataim voltak egy korábbi Eizo monitorral, így végül ez győzött. Ennek egyik oka a környezeti fényviszonyoknak megfelelő automatikus fényerő-korrekció volt. Szeretem a különböző üzemmódokat is, mint például a film vagy a papír, sőt még a Dicom üzemmódot is az orvosi képekhez: 3 havonta egyszer használd. További előnye, hogy elég sok bemenet van, HDMI, DP és USB-C. Rögtön a bekapcsolás után elégedett voltam a nagyon szép színekkel anélkül, hogy bármilyen extra hangolást kellett volna végeznem. A szélesvásznú képarány nagyszerű a szélesvásznú filmekhez, de sajnos a monitor nem jó a sötét jelenetekhez. Vagy nem jöttem rá, hogyan kell hangolni, de úgy érzem, hogy a kontraszt nem az erőssége. Nem mondom, hogy ez a legjobb ár-érték arány, de boldog vagyok.
nagyon szép és természetes színek
a szélesvásznú monitor nagyszerű a munkához, de a játékhoz és a szélesvásznú filmekhez is, a fent említett sötét jeleneteken kívül
a sötét jelenetek rossz megjelenítése a filmekben
0 ×Jelentés
Richard, Velešínflag
Értékelve: 2023. 02. 14., változat: 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Méret
Színminőség, opciók
Automatikus háttérvilágítás-szabályozás
Csatlakozási lehetőségek
Ár, de minőség EIZO + 5 év garancia
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 05. 06., változat: 37.5" EIZO FlexScan EV3895-BK
Hitelesített vásárlás
Mindig is a 2 monitor híve voltam, ezt a változatot nem engedtem. Kicseréltem őket erre, és azt kell mondanom, hogy az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy még nem tettem meg. A színvisszaadás tökéletes, főleg játékokban, nagyon szeretek olyan részleteket nézni, amiket az előző monitoron nem vettem észre. 2 ablak van egymás mellett, így a szélesség meghagyva mindent megjeleníthet akár 120%-os nagyítással is. Ez elképzelhetetlen volt egy klasszikus 16:9 mininél, két ablaknál folyamatosan balra/jobbra kellett görgetni, egy ablaknál pedig fehér területek vannak az oldalakon.
Ideális kanyar
képminőség, színvisszaadás, a ránézés öröme
látószögek
eddig hibás pontok nélkül: )
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ