0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 40" Sharp 40FH2EA

Termékkatalógus
40" Sharp 40FH2EA - Televízió

Vélemények: 40" Sharp 40FH2EA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 40" Sharp 40FH2EA témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 40" Sharp 40FH2EA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 40" Sharp 40FH2EA megvásárlása után te is írsz értékelést.
92 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db

Felhasználói vélemények

Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 04. 28., változat: 40" Sharp 40FH2EA
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Alapjában véve elégedett vagyok vele, a mérete, funkciói, és az ára miatt vásároltam ezt, érdemes volt ezt választani. Gyönyörű a képe, nagyon szép tiszta a hangja, az internet is jól müködik rajta, bár ez hálozat függő is. Van rajta vezetékes internethez is csatlakozó ami azért hasznos lehet ha a wifi valamiért nem müködik. Azt ajánlanám hogy az Androidos rendszert érdemes választani Smart tévé esetén, mivel azon gond nélkül fut minden google szolgáltatás, valószínűleg fejlesztik is még, és lesznek hozzá frissítések is. Összegezve szerintem ez a Sharp tévé JOBB, (pl. hangzás, rendszer, ár ) mint a Samsungok vagy az LG a saját összehasonlításom alapján, érdemes ezt a márkát választani.
Gyönyörű a képe, elképesztően szép, tiszta, erős, nagy hangerejű hangja van, gyorsan reagál a parancsokra, az internet is jól müködik rajta. Sok féle beállítási lehetősége van, bár a menüje kissé eldugott helyen van, de legalább magyar nyelvű, és kezeli az ékezetes betüket is.
A hangerő szabályozó gomb a távírányítón nagyon akad, olyan nehéz lenyomni hogy belefájdul az ujjam, sokszor összetéveszti a halkítást a hangosítással, alig kezelhető. Lehet csak hibásat kaptam ebből de nagyon frusztráló hogy nem tudom jól kezelni. Megpróbálom kicserélni a távirányítót akkor tökéletes lesz a tévém.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ