Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 42" LG OLED42C31

Termékkatalógus
42" LG OLED42C31 - Televízió

Vélemények: 42" LG OLED42C31

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 42" LG OLED42C31 témával kapcsolatban? Nálunk 32 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 42" LG OLED42C31 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 42" LG OLED42C31 megvásárlása után te is írsz értékelést.
318 990 Ft 279 900 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Josef, Ledčiceflag
Értékelve: 2024. 04. 29., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás
Minden működik, a régebbi LG TV-kről való átállás problémamentesen működik.
Az OLED ragyogóan fekete
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Jiří, Horka nad Moravouflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás
Szuper kép
Alacsony fogyasztás
0 ×Jelentés
Patrik, Ostrava - Hošťálkoviceflag
Értékelve: 2024. 04. 05., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás
PC-monitorként használom, és mit mondhatnék - egy klasszikus 34 hüvelykes ultraszéles monitorral szemben ez egy óriás. Zsúfolj be 2 ablakot egymás mellé, és még mindig marad hely a kevésbé fontos programoknak, mint a Spotify, a Whatsapp stb. A C3-mal játszani abszolút élvezet. Elsősorban szimulátorozásra vagy FPS-re használom.
OLED, OLED és újra OLED
Ez egy mesés kiállítás
beégés kockázata, másnak nincs
0 ×Jelentés
Václav, Prahaflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás
Szuper kép
Szuper sofőr
Semmi
0 ×Jelentés
Dalibor, České Budějoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 17., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Összességében nagy elégedettség. Az OLED miatt vettem meg a tévét, és ebben maximálisan megfelelt az elvárásoknak. Igazán lélegzetelállító kép.
Gyönyörű kép
Szép design és minőségi kivitelezés
Monitorként való használat lehetősége (pl. játéktechnológiai támogatás)
Műanyag állvány (azonnal kicseréltem egy fém VESA állványra)
Kár, hogy nincs DisplayPort vagy usb-c csatlakozó
WebOS nem fogott meg engem
0 ×Jelentés
Alexej, Prahaflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás
Ezt a TV-t azért vettem, hogy monitorként használjam a munkámhoz (programozás), valamint filmekhez és játékokhoz. De van egy kompromisszum, hogy a képátló nem teljesen kényelmes a munkához - amúgy is csak a képernyő egy részét használom, és a betűtípusok megjelenítése nem ideális. Talán jobb lenne, ha a munkához vennék egy ultraszéles monitort, és ezt a tévét játékra és filmekre használnám, de ebben az esetben valószínűleg a nagyobb képátlójú LG OLED-et választanám. Gondolkodtam rajta, de aztán úgy döntöttem, hogy kipróbálom ezt az all-in-one opciót (munka és szórakozás). Eddig jól működik nekem, de tényleg időre volt szükségem, hogy megszokjam ezt az átlót.
gyönyörű kép
jó upscaling a játékokban (xbox s sorozat)
szuper átlós monitorként való használatra
eARC port - a Sonos hangsávot és surroundokat használom
dolby digital/ dolby atmos/ hdr (filmekhez és játékokhoz)
jó all in one megoldás munkához és szórakozáshoz
Én használom, mint egy monitor a macbook, betűtípus renderelés nem ideális - ez nem olyan, mint a retina, de meg lehet szokni, hogy ez
nincs display port / thunderbolt, de ezt más TV-kben nem találja meg
lehet, hogy a monitorként való használathoz túl nagy a képátló, de ezt a mínuszt kompenzálja a szuper képminőség és a TV funkciók, amelyekkel a legtöbb monitor egyáltalán nem rendelkezik.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás
Ez az első OLED TV-m, és már most tudom, hogy nem akarok visszatérni az LCD/LED-hez. A kép gyönyörű, és a fekete tényleg fekete. Régebben, ha tehettem, kerültem az éjszakai jeleneteket a játékokban, de most már inkább keresem őket. Tudok ajánlani TV-t.
gyönyörű kép
4x hdmi port 4k 120fps támogatással
több játékmód közül választhatsz
a fekete tényleg fekete
zoom opció (csökkenti vagy teljesen eltünteti a fekete sávokat a felső és alsó részen)
magic driver mellékelve
A TV könnyű
0 ×Jelentés
Vladimír, Orlová 4flag
Értékelve: 2024. 03. 10., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
tökéletes kép és térhatású hangzás
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2024. 03. 04., változat: 42" LG OLED42C31
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Legjobb oled oled kijelző PC-hez a monitorok utàn.
42” mèret Oled panellel.
Gyengèbb színek ès fènyerő game mode-ban.
0 ×Jelentés
Jakub, Moravská Třebováflag
Értékelve: 2024. 02. 21., változat: 42" LG OLED42C31
Hitelesített vásárlás
A Skylink műholdas csatornák automatizálással történő hangolásakor minden szépen működött, amíg meg nem akartam változtatni a sorrendet és a műsorszámokat is. Egyszerűen nem tudja megváltoztatni a csatornaszámokat, ha automatizálást használ. -ezen a ponton csatlakoztasson egy kerekes vezeték nélküli egeret a TV-hez. - - Törölnie kell az összes felvételt, és a műholdas beállításoknál manuálisan, frekvencia szerint kell csatornát keresnie. Lehetőleg a szolgáltató honlapja szerint, és csak azokat a frekvenciákat, amelyeken a kívánt csatornák vannak. Nem úgy, mint én, hogy minden elérhető frekvenciát megkeresel, majd végigmész a 400 csatorna átszámozásán. Ne féljen attól sem, hogy a televízióban és a szolgáltatónál látható frekvenciák kissé eltérnek egymástól. Ez nem rossz dolog. A tévé végre négyjegyű csatornaszámokat rendel, és végre tetszés szerint változtathatja őket. Tehát ha azt akarod, hogy a CT1 "1" legyen és első a tabellán, akkor végre megteheted. Az egérkerék megizzad. Nem használtam a további csatornakezelő alkalmazást. A felesleges csatornákat zárolhatja, vagy még jobb, ha a kívánt csatornákat a kedvencek közé teszi, csatornaszám szerint rendezi, és már kész is. Sokáig tartott. Egyébként a TV nagyszerű, jól működik a Sony vezeték nélküli fejhallgatóval, gyorsan és azonnal csatlakozik az S20 telefonhoz, kiesés nélkül. A hangzás valószínűleg jobb, mint amire egy 42"-es lapos tévétől számítottam. A TV-t egy 10 éves 100HZ Samsung TV-ért cserébe vettem, amely legalább napi 12 órán át volt bekapcsolva egy nagyon szimpatikus árengedménnyel, és a pénzért nagyszerű. A mobiltelefonos fotók gyönyörűek. Színes, éles kontraszt. El tudom képzelni PC-hez is nagyszerű monitornak. Amit közvetlenül támogat, és támogatást nyújt a grafikonnal való szinkronizáláshoz. kártya.
A kép nagyszerű, a fényerő jobb, mint vártam, a kontraszt és a színmélység mesés. A sötét filmek vagy mobilfotók sehol sem néznek ki olyan jól. Nekünk még nincsenek jobb képernyőink, és megéri a plusz költséget.
A rendszer nagyon gyors, sokkal gyorsabb, mint amire számítottam. Szerintem még jobb, mint a Samsung előző generációja.
A HD műholdas képeket is feljavítja. Az FHD a Netflixről is jobb. A 4K tartalom HDR-rel egyenesen gyönyörű.
A sofőr jól van. Megvannak a számok. A középen lévő kattintható kerék pedig a mutatós móddal együtt szinte mindent megold, ha rázod a kontrollert. Először furcsának találtam, de nagyon intuitív a használata még a 80-as éveikben járó idősebbek számára is. A nagymamám pillanatok alatt megtanulta az új tévét, és jobban megy neki, mint másoknak. És töltés helyett ceruzaelemekkel rendelkezik.
Egyébként nem lehet 100 Hz-et vagy annál többet elérni 42" körüli méretben.
Mobil képernyőtükrözési módban (Samsung S20) a legjobban viselkedik az összes TV közül, amelyhez eddig csatlakoztattam. Beleértve a Samsungot is. A leggyorsabb és legstabilabb.
A hangzás nem olyan rossz, mint vártam. Ez még mindig egy lapos tévé, így ne várjon csodát.
Tetszik a tévé tetején lévő CI-nyílás.
A képet és egyéb dolgokat kezelő AI elég jól működik, kivéve a hangjavítást és a kalibrálást. Az ezzel a funkcióval feldolgozott/beállított hang valószínűleg a legrosszabbul hangzott számomra, közvetlenül a beszédhangosítás mellett. szavak. De a Samsung magasabb tartományai összességében egy kicsit jobban hangzanak.
A csatornák kézi beállítása műhold használata esetén elég nagy kihívást jelent. Az automata jól és munka nélkül működik, de amikor a számozást akarja váltani, akkor kezdődik az igazi móka. lásd a leírást
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 20
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ