0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: 42" Philips 42OLED818

Termékkatalógus
42" Philips 42OLED818 - Televízió

Vélemények: 42" Philips 42OLED818

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 42" Philips 42OLED818 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 42" Philips 42OLED818 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 42" Philips 42OLED818 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jitka, Bučovice Vícemiliceflag
Értékelve: 2023. 12. 15., változat: 42" Philips 42OLED818
Hitelesített vásárlás
nagyszerű hang és kép
Az Ambilight egy nagyon érdekes kiegészítője a TV-nézésnek
egyszerű telepítés
még nincs
0 ×Jelentés
Martin, Pardubiceflag
Értékelve: 2023. 11. 04., változat: 42" Philips 42OLED818
Hitelesített vásárlás
Ennek a tévének/monitornak az előnye egyértelműen a multimédiás képek (játékok, filmek) megjelenítése. Természetesen legalább full HD filmeket akar betáplálni, ideális esetben 4K-t. Ezen a tévén a játékok élményt nyújtanak, és mivel a válasz azonnal érkezik, és nincs elmosódás, a 3D érzékelése is jobbnak és hihetőbbnek tűnik. A színeket egy kicsit finomítani kell, hogy ne legyenek túlságosan telítettek, de az eredmény csodálatos. Figyelembe kell venni, hogy a kijelző védett (nagyon gyorsan elsötétedik, ha a kép merev), különböző mozgó videókat és képernyővédőket kell használni, hogy elkerüljük a kép beégését. Felejtsd el a grafikai, excel stb. munkát, az OLED erre nem alkalmas. Ha ezt egy nagyszerű monitorként szeretné az Xbox vagy a PC számára, és játékokra és filmekre fogja használni, akkor vegye meg, nem fogja megbánni. A hab a tortán az ambilight, ami nagyszerű, kivéve két dolgot. A tévé a falon van, és az alsó háttérvilágítás egyszerűen hiányzik. az árat tekintve minden OLED-nek automatikusan 4 falú ambilightnak kell lennie. A második dolog, ami bosszant, és amin nem lehet változtatni, az az, hogy az ambilightnak több olyan üzemmódja is van, ami a képmódhoz van rögzítve. Lehetőség van a váltásra, de a jel újbóli érzékelése után visszatér az előre beállítottra.
Félfényes panel (sokkal kevésbé tükröződik, mint a fényes íriszek)
OLED kész fekete
A legjobb élesség és sebesség a játékokhoz
Netflix, HBO, Youtube egyszerű lejátszása
Ambilight (de lehet 4 irányú is)
A legnagyobb gyengeség a fehér szín
Nem alkalmas ablakos munkára
A kijelző néhány tíz másodpercnyi inaktivitás után elsötétül.
Nem lehet keményen kiválasztani az ambilight üzemmódot, a kapcsolás a következő bekapcsolásig/jelérzékelésig ideiglenes.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ