Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: 42.5" Acer Predator CG437KS

Termékkatalógus
42.5" Acer Predator CG437KS - LCD monitor

Vélemények: 42.5" Acer Predator CG437KS

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 42.5" Acer Predator CG437KS témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 42.5" Acer Predator CG437KS termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 42.5" Acer Predator CG437KS megvásárlása után te is írsz értékelést.
349 900 Ft
Szállításra kész 5 db

Felhasználói vélemények

Robin, Olomoucflag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: 42.5" Acer Predator CG437KS
Hitelesített vásárlás
Hibát követtem el. Nem hittem a véleményeknek, és megvettem ezt a monitort egy ideje majdnem 30.000 CZK-ért. Életem legdrágább hibája. Az összes többi említett hátrányt túl tudnám élni, de ennek a VA panelnek a motion blurje borzalmas. Nem vagyok különösebben igényes játékos, ezért figyelmen kívül hagytam ezt a jól ismert VA panel betegséget. Azonban hamar rájöttem, hogy ez a monitor egyáltalán nem használható játékra. A legkisebb mozdulatra is eltűnik a kép élessége, és a 4K felbontás a 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával együtt csak papírra vetett adat. Még akkor is zavaró, ha egyszerűen csak görgetünk az interneten. Kérjük, ne tévessze meg az 1 ms-os VRB érték. Ez az Acer marketingfogása, amelyet szinte minden YouTube-értékelésben elmagyaráznak. Ez nem befolyásolja a képminőséget. Ez nem az Alza hibája, csak a gyártó adatait mutatja be. Az Acer gondoljon magára. Sajnos még a vásárlás után sem hittem el, hogy egy ilyen borzalmas monitorjellemző valóban a VA panel "dizájn" tulajdonsága lehet, és a beállítások babrálásával nem tudom kijavítani. Mire mindent megpróbáltam, lejárt a 14 nap a monitor visszaküldésére. Tehát nem csak ezt a terméket, hanem általában semmilyen VA panelt nem tudok ajánlani senkinek.
Gondolom, csak a méret miatt. 42.5"
Beragadt pixelek, sajnos az Acer táblázatok szerint a norma.
Az RGB LED csíkokat 3M fóliával ragasztják a monitor hátuljára! Ráadásul egy idő után leválnak, és vezetékek lógnak ki belőlük, amelyeket a monitorba kell csatlakoztatni...
Valószínűleg a legőrültebb dolog az elkenődés, vagy a VA panel mozgási elmosódása.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ