Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete

Termékkatalógus
43" Samsung M7 Smart Monitor fekete - LCD monitor

Vélemények: 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Petr, Kolínflag
Értékelve: 2023. 07. 26., változat: 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete
Hitelesített vásárlás
Kis lakásom van, ezért nagy előny, hogy a TV helyettesíthető vele.
A felbontás elegendő.
Kicsit probléma annak meghatározásával, hogy mire van szükségem jelenleg, a TV nyitva van, és csak valami egyszerűt kell tennem a notebookon, csak az NT képernyőre van szükségem, de fel kell húznom a HDMI-t, különben az NT ugrik a nagy képernyőre (nem jöttem rá, hogyan lehet ezt megakadályozni).)
0 ×Jelentés
Jan, Praha 6 - Ruzyněflag
Értékelve: 2023. 01. 27., változat: 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete
Hitelesített vásárlás
A képen látható, hogy a bal oldali weboldal merőleges a lencsére. Ugyanez a weboldal a jobb oldalon ferdén áll. Hasonlítsa össze és ítélje meg saját maga. A YouTube-értékelések erről a monitorról alulértékeltek lehetnek, mert mind pozitívak.
Nagyszerű ötlet a TV és a monitor kombinálása. Kár, hogy nincs több termék ezzel az ötlettel. Napközben munkaeszköz, este pedig szórakozást nyújt. Miért van 2 doboz, amely tartalmat mutat?
A szoftver szépen működik
Egy jó USB-C kábellel a MacBook Air M1 képes 4K felbontást kezelni 60 Hz-en. Először megijedtem, mert csak 30 Hz-et tudott kezelni HDMI-n keresztül.
Mint egy tévé, amit távolról nézel.
A betekintési szögek szörnyűek. A monitorra merőlegesen egy szép színfolt, ahol a színek szépek. De a monitor nagy része ezen a helyen kívül elhalványult. Ez a pont mozog, ahogy a monitor előtt ülsz.
Monitorként használhatatlan
A színkülönbség a monitor különböző pontjain nagyon zavaró.
A szöveg nehezen olvasható a monitor széleinél. Olyan, mint egy homályos szöveg.
0 ×Jelentés
Pavel, Hlučínflag
Értékelve: 2022. 06. 03., változat: 43" Samsung M7 Smart Monitor fekete
Hitelesített vásárlás
Megfelel az elvárásoknak: laptopon USB-C-n keresztül történő munkavégzéshez (mindenhez egy kábel) és tartalom streameléséhez a klasszikus tévé helyett nagyszerű eszköz
A funkcionalitás kiváló kombinációja
Svizny Tizen rendszer
USB dongle vezeték nélküli billentyűzethez és köpenyhez egyaránt használható intelligens funkciókhoz (billentyűzet, egyes eszközökön és köpeny), és csatlakoztatott laptophoz is, így mindkettő vezérelhető (USB monitorhoz csatlakoztatott hardverkulcs)
Finom és jól rugalmas töltőkábel és csatlakozó
Megfelelő hangszóró hangerő
Átlagos VA panel (de megfelel az elvárásoknak)
Nincs PIP stb. ezért nem lehet például dolgozni, és a második ebihalon vagy ablakban futni egy okostévé alkalmazás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ