AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 43" Thomson 43QA2S13

Termékkatalógus
43" Thomson 43QA2S13 - Televízió

Vélemények: 43" Thomson 43QA2S13

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 43" Thomson 43QA2S13 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 43" Thomson 43QA2S13 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 43" Thomson 43QA2S13 megvásárlása után te is írsz értékelést.
129 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Lukáš, Prahaflag
Értékelve: 2024. 02. 18., változat: 43" Thomson 43QA2S13
Hitelesített vásárlás
Én a TV-t úgy értékelem, mint egy BRAND, ezért nem adtam pluszpontokat a képminőségre stb. Értékelem, hogy miben különbözik a Thomson márka a többitől. A rendszer sebessége és a parancsokra való reagálás villámgyors, de majd idővel meglátjuk. A TV valószínűleg van egy igazi probléma a szellemképes próbáltam az összes beállítást tudtam már böngészett reddit de nem találtam semmit, hogy rögzítse, ami működne (talán egy hiba a modell). A képbeállítások nagyon megleptek, ha valahol beállítasz valamilyen képernyőbeállítást, akkor máshol újra kell állítani, hacsak nem Dolby Vision az el van mentve. A fényerő beállítása engem egyáltalán nem zavar, a lényeg az, hogy a fényerőt a lehető legalacsonyabbra állíthatod, de haszontalan lesz számodra, mert az egész kezdőképernyő más dolgok és alkalmazások, mint az egész Youtube nem változik csak a videó és a film van beállítva, ha nem számítod a Twitch platformot ott a videó vagy a stream nem változik csak a legalacsonyabbra van állítva, de mégis úgy ragyog, mintha a fényerő 40-50% -on lenne, és ez elég sok éjszaka, Ami még rosszabb, hogy amikor Netflixet nézel és a legalacsonyabb fényerő van, akkor megvakulsz, amikor megváltoztatod a hangerőt, mert 40-50% fényerőn marad és ez egy hatalmas mínusz számomra, ez valószínűleg inkább az Android TV miatt van, mint a Thomson márka miatt, de ez elég nagy szar. Csak az ár miatt adok 4 csillagot, különben 3 és ha tudnék, 3 és fél csillagot adnék.
A rendszer sebessége
Megvilágított távirányító
A távirányító tökéletesen illeszkedik a kézbe, könnyű és állítható gombbal rendelkezik.
TV kisebb bosszantó szellemképek
A fényerősség beállítása és az általános kép beállítása nagyon rossz számomra (több a szövegben)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ