AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 48" LG OLED48C12

Termékkatalógus
48" LG OLED48C12 - Televízió

Vélemények: 48" LG OLED48C12

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 48" LG OLED48C12 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 48" LG OLED48C12 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 48" LG OLED48C12 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jaroslav, Mladá Boleslavflag
Értékelve: 2022. 04. 13., változat: 48" LG OLED48C12
Hitelesített vásárlás
kiváló
semmi
0 ×Jelentés
Josef, Praha 4flag
Értékelve: 2021. 12. 31., változat: 48" LG OLED48C12
Hitelesített vásárlás
LG OLED-re váltottam egy samsung-55-qled-qe55q60ratxxh tévével, modell 2019. Az OLED képminőség persze ismerős. Az LG-nek valamivel összetettebb menüje van, mint a Samsung TV-nek, de ez csak szokás lesz. Az LG kezdőképernyőjén rengeteg előre telepített alkalmazás található, amelyek egyéni igények szerint törölhetők a menüből. A mesterséges intelligencia funkció még a leggyakrabban használt alkalmazásokat is az Ön által használt módon rendezi. Ami a képet illeti, az csak egy élmény. Azt mondanám, hogy aki kipróbálja az OLED-et, az soha nem akar mást. amíg nem jön valami jobb: -) A párosítás más külső eszközökkel elsőre jól sikerült. A hangot a soundbaron vagy a házimozin keresztül kell átadni. de ez a legtöbb tévével is így lesz. És fel kell vennem egy „varázslatos” sofőrt. Varázslatos, hogy használhatja a kurzort, amely úgy mozog a képernyőn, hogy egyszerűen a TV-re mutat, és mozgatja a vezérlőt. A varázspálcával való analógia nagyon találó: -) Határozottan remek vétel számomra ennyiért.
Gyönyörű kép, remek színek és kontraszt. egyszerűen OLED
Zökkenőmentes csatlakozás – minden eszköz csatlakoztatása nagyon egyszerű, plusz 4 x HDMI 2.1
kedvező árú OLED TV
az ergonomikus „mágikus” vezérlő valóban varázslatos. Jól elfér a kezedben, minden megvan benne, ami kell, könnyedén párosíthatod a többi készülékeddel. Lenyűgözött az a képesség, hogy olyan kurzort használhatok, amely ugyanúgy mozog a képernyőn, ahogy a képernyőre irányul.
vékony képernyő, null keretek
A mesterséges intelligencia funkció folyamatosan javítja a felhasználói élményt attól függően, hogyan használja a tévét
gyengébb hangszórók - a legtöbb egyébként a soundbaron vagy a házimozin megy át, szóval lényegtelen számomra
. aztán semmi: -)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ