0% splátky mobily, notebooky 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 48" Philips 48OLED718

Termékkatalógus
48" Philips 48OLED718 - Televízió

Vélemények: 48" Philips 48OLED718

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 48" Philips 48OLED718 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 48" Philips 48OLED718 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 48" Philips 48OLED718 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Praha 6 - Dejviceflag
Értékelve: 2024. 02. 14., változat: 48" Philips 48OLED718
Hitelesített vásárlás
ultra vékony
Nagyszerű kép
Gyönyörű kijelző, a fekete gyönyörűen fekete.
semmi
0 ×Jelentés
Jaroslav, Milevsko 1flag
Értékelve: 2024. 01. 24., változat: 48" Philips 48OLED718
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Csak ajánlani tudom.
imázs és új technológia
0 ×Jelentés
Patrik, Žďár nad Sázavouflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: 48" Philips 48OLED718
Hitelesített vásárlás
Amint azt már a pluszok és mínuszoknál említettem. Körkörös külső hangbeállítás (de lehet, hogy csak az én kezem). Egyébként képbeállítások, mint Eco, speciális programok az energiatakarékosság érdekében, képernyővédők (5 perc inaktivitás alatt elindul a képernyővédő a cég logójával, és még mindig nem találtam sehol a beállításokban, hogyan lehet kikapcsolni, talán az oled panel kímélése és a pixelek égésének elkerülése miatt, nem tudom, de biztos vagyok benne, hogy egyszer majd rájövök: )) jó, mindenki megtalálja a sajátját, ami neki megfelel, hogy a kép passzoljon hozzá, és ne bántsa a szemét. Én magam elsőre az NHL-t vettem fel, és a színek miatt a seggemre ültem, egyszerűen elképesztő! Aztán amikor játszottam a játékkal, teljesen leestem, a színek tényleg olyanok, amilyeneknek lenniük kell, semmi torzítás (nem is tudtam, hogy a játék ilyen: ), és még jobban élvezem. Amikor a ps5 be van dugva, automatikusan átvált 100hz-es játékmegjelenítési módra. Imádtam az Ambilight funkciót közvetlenül a műsor után, és nem tudom elképzelni a tévét nélküle, növeli a műsorok nézésének élményét. Az állványra vagy a falra történő felszerelés teljesen egyszerű, és bárki elvégezheti, aki valaha is fogott már csavarhúzót vagy fúrót (falra szerelés). A hanggal kicsit meggyűlt a bajom, a TV hangszórói nem adnak ki semmi különöset, viszont van egy Philips soundbarom, így optikán keresztül akartam csatlakoztatni, és ez volt a buktató, egyszerűen nem működött semmilyen módon (a beállításokban csak hang hdmi-n keresztül, hang a TV hangszóróiból vagy hang teljesen ki), hdmi-n keresztül pár perc után bejött. (Ha valaki csodálkozik, hogy miért optika manapság, az azért van, mert a soundbaron a kis LED piros, mint kikapcsolt, sárga optikán keresztül, kék BT-n keresztül és lila-rózsaszín hdmi-n keresztül, és ez a piros és az utóbb említett, amit nem tudok távolról érzékelni, és amikor csak a tévéből kell a hang, basszus és morajlás nélkül, nem tudom megmondani, amíg a hang be nem kapcsol, és unom, hogy minden alkalommal megijedek, mert az alapértelmezett hangerő elég magas: ) A súlya arányos a méretével, ezért azt javaslom, hogy egy jobb minőségű és nagyobb tartót vegyen, ha a falra szeretné feltenni. A vételár magasabb, de tényleg megéri, ha mindent áthangolsz, az első napokban a képet fogod nézni, és észre sem veszed a filmet vagy bármit, amit felteszel. Azzal a ténnyel, hogy oled, javaslom, hogy vásároljon garanciát vagy biztosítást 3 évre. Én már tettem ezt korábban, és kaptam vissza a teljes árat a TV, mint 4 évvel ezelőtt, és én is "flip" őket erre az egy, és oled pixelek nem tart örökké (persze ez csak egy ajánlás, nem kényszer, a döntés a tiéd).
100Hz-es panel
Ambilight (megvilágítja a falat, így a szobát nem is kell megvilágítani)
Vékony keret a kijelző körül
A színek. Ez tökéletes!
Nagyszámú beállítási lehetőség a videó, hang, bemenetek és kimenetek számára
A Google TV sokkal jobb szinten van, mint az android TV
Könnyen felszerelhető állványokra vagy a falra
Magasabb vételár
A hangzás a klasszikus TV "zörgés" a deklarált Dolby Atmos ellenére.
Volt egy probléma, hogy a hangot a soundbar ugyanazon márka
Én csak nem tudtam beállítani a hangot az optikán keresztül (néhány perc idegeskedés után végül megvan a hdmi-n keresztül)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ