Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K

Termékkatalógus
48" Sony Bravia OLED XR-48A90K - Televízió

Vélemények: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K témával kapcsolatban? Nálunk 17 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K megvásárlása után te is írsz értékelést.
550 000 Ft 499 990 Ft
Szállításra kész 2 db

Felhasználói vélemények

Radek, Uhlířské Janoviceflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
Az Oled technológia páratlan
gyönyörű kép, fekete kijelző, 100hz, Google TV operációs rendszer, távirányító
talán csak magasabb ár
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 03. 11., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
minőségi kivitelezés
gyönyörű kép
nagyon jó hangzás (a legjobb led TV-vel, amit próbáltam)
magas ár
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 03. 03., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
Rövid ideje használom a tévét, és főleg a klasszikus antennás adások vételére. Én csak az intelligens funkciókat működtettem, és nem találkoztam problémával. Egyszerűen minden úgy működik ezen a tévén, ahogyan kell. Ha ezt választja, elégedett lesz.
Automatikusan, természetes, nem égetett színekben képes megjeleníteni a TV-adásokat a menü almenüpontjaival való babrálás nélkül.
a kép megkülönbözteti és nem nyeli el a részleteket a fekete apró árnyalataiban
ha nem tervez hangsávot, akkor értékelni fogja, hogy a TV nem hűvös vékony, de van hely egy ésszerű hangrendszer számára a hátsó részen.
az alkalmazott OLED panel viszonylag jól csökkenti az ablakok és a környezeti fény okozta tükröződést.
a távirányító jól illeszkedik a kézbe, és a gombok a beépített mozgásérzékelő hatására használat előtt megvilágítják magukat. A mellékelt második (alternatív) vezérlő illik a másik, régebbi SONY TV-mhez.
Ez egy szilárd termék, és bár egy kicsit többe kerül, mint a papír versenytársai, minden egyes kifizetett fillérrel kapcsolatban jó érzéssel tölt el. 14 napon belül visszaviszem az egy héttel korábban egy másik világhírű cégtől vásárolt OLED TV-t.
ha a mellékelt állványt használja, akkor a magasságát is beállíthatja.
a felhasznált OLED panel kissé alacsonyabb maximális fényereje - ez a beszállítójának, az LG-nek köszönhető.
az antenna által fogott csatornák közötti váltás a másodperc töredékével több időt vehet igénybe, mint a versenytársaknál.
A SONY megfelelő fizetést kap lelkiismeretes és szakszerű munkájáért.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 24., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
nagyszerű kép
csodás design
valóban fekete színek
androidos interfész határozottan jobb, mint a másik, régebbi Sony TV-m
semmi
0 ×Jelentés
Petr, Praha 8 - Dolní Chabryflag
Értékelve: 2023. 11. 18., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
Kiváló OLED panel kép 4K HDR-ben. Az operatőri munka valóban csodálatra méltó.
A KODI-tól a Watch TV-ig különböző programokat telepíthet a tévére, és a gyors Wi-Fi, de különösen a LAN segítségével a tévé képes megbirkózni a nagy bitrátájú felvételekkel.
Szuper hangzás, a TV egyszerűen kalibrálja a szobát a mikrofon segítségével
Kiváló TV, megfelel a legtöbb követelményemnek
Nagyon vicces távirányító
Helytelenül elhelyezett CI-SLOT
Jelentősen lassú DVB-C tuner
Az Upate firmware nem teljesen felhasználóbarát
A beállítás nagyon összetett, és szakértőre van szükség, aki ért hozzá.
Nagy óvatosság a HDMI-vel, különböző funkciókkal rendelkeznek, és másképp működnek a setoboxokkal és másképp pl. Google TV dongle-lal
A jelenlegi android a TV-ben nem egészen naprakész
0 ×Jelentés
Marek, Praha 10 - Strašniceflag
Értékelve: 2023. 11. 07., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
A tévé mindenképpen remekül használható sötét szobában történő filmnézéshez, amikor a kép felülmúlja a QuantumDot LCD-t. Az elsődleges összehasonlítás egy hasonló modell a Samsung, Sonka volt határozottan jobb képmegjelenítés sötét részek, amikor a rajz még mindig látható, ahol a Samsung egyszerűen egy pillanat alatt megy szinte fekete rajz nélkül, még mindig OLED további renders simább átmenetet, majd teljesen fekete. Tehát ha egy TV-t választok, hogy minőségi forrásból származó filmeket nézzek egy jól megvilágított szobában. valószínűleg nagyon jó választás, ha inkább sportot vagy szappanoperákat néznék napközben, akkor valószínűleg egy LCD-hez nyúlnék, ahol a QD-s kolléga láthatóan nagyobb fényerővel rendelkezett.
Az LG OLED panel élénk képe, különösen, ha 4K HDR képpel tápláljuk. Nekem úgy tűnik az LG azonos panellel rendelkező modelljéhez képest, hogy a Sony erősebb tápegységgel rendelkezik, és még jobban ki tudja világítani a fényes jelenetekben. A kép filmszerű megjelenítése valóban lenyűgöző.
Fergeteges design - vékony fémkeret a képernyő körül, nincs rohanó logó és díszítés, mint a koreai versenytársaknál.
lehetőség van arra, hogy a TV-t alapvetően az asztalon hagyjuk, amikor a tényleges képernyőkeret kb. 0,5 cm-rel az asztal felülete fölött van, vagy lehetőség van a TV felemelésére és egy soundbar elhelyezésére alatta.
meglepő módon hangot játszik, a TV egyszerűen kalibrálja a szobát a távirányítóban lévő mikrofon segítségével, valójában lényegesen rosszabb hangzásra számítottam - különösen ott, ahol a képernyőt közvetlenül hangrendszerként használják. Nagyon szépen játszik
nagyon szép duraluminált távirányító és másodlagos vezérlő - a régi sony stílusában, sok gombbal
lehetőség a beállított csatornák listájának exportálására, majd a számítógépen történő rendezésére és újbóli feltöltésére a tévébe.
A 120Hz-es megjelenítés lehetősége egy PC-vel (esetleg konzollal is? )
A GoogleTV OS előnye egyértelműen a KODI telepítésének lehetősége a tévére, és a gyors wifi, de főleg az Ethernet segítségével a tévé képes a nagy bitrátájú felvételek kezelésére. A korlátozó tényező számára a Canon R6 magas, 230 Mbps-os adatátviteli sebessége volt. De a normál felvételek 99%-ához a TV és a hálózati kártya teljesítménye elegendő.
Alapértelmezett üzemmódban a szövés színe jól be van állítva.
Google TV - a régebbi Android TV-hez képest kevésbé felhasználóbarátnak és főleg kevésbé kényelmesnek találom. Az én ízlésemnek a TV túl sok "reklámot" mutat olyan szolgáltatásokról, amelyekkel nem rendelkezem és nem is akarok élni.
lassabb DVB-C tuner, így a csatornák közötti váltás nem azonnali, de elvégezhető.
Szerencsétlen elhelyezése CI-SLOT, amikor a kártya a TV elég sok kiálló és bár nem haladja meg a sziluett a TV elölről, de a fazettált hátsó rész kiálló mintegy 2 cm teljesen felesleges. Legalább a CI-olvasó a TV-ben van, és nem úgy, mint néhány koreai versenytárs egy dobozban, amely egy idő után nem működik tovább.
0 ×Jelentés
Pavel, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
Elég sok mindent felállítani, délután 3-kor kezdtem és este fél 11-kor végeztem, de az eredmény megérte! Azt javasolnám, hogy egy könnyű átfutás a YouTube-on, rengeteg videó van különböző csípésekkel, számos, amit használtam! A TV szuper.
Tökéletes kép. Nekem elég volt az 1080p, de a 4K nagyon király.
Meglepően szilárd hangzás csak a TV-től, de játszani kell az equalizerrel. Kár, hogy a magas hangok 8 Khz-nél véget érnek.
Design. Próbáltam a lábára tenni, az nem néz ki jól. Amikor közvetlenül az állványon ül, fényűzően néz ki!
Acélkeret + állvány, ismét - nagyszerű kialakítás. Szintén agyag elsődleges távvezérlő, háttérvilágítja magát, a TV hanggal vezérelhető, és a TV megtalálja a távvezérlőt, ha valahol elfér: -)
Eddig minden Sony tévém megvolt, ennyire elégedett voltam. Remélem, hogy sokáig marad.
Szubjektíven nem néz ki jól a lábakon, de egy soundbar-t is használhatsz, de azt tippelném, hogy zavarni fog az ovális állvány. Csak egy észrevétel mindenkinek, akinek van soundbarja.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 13., változat: 48" Sony Bravia OLED XR-48A90K
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű TV, felülmúlta az elvárásokat. Támogatja a https://www.alza.cz/sony-srs-ns7b-cerna-d6789932 kapcsolatot. htm ami nagyszerű
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ