Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: 49" Samsung Odyssey G9

Termékkatalógus
49" Samsung Odyssey G9 - LCD monitor

Vélemények: 49" Samsung Odyssey G9

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 49" Samsung Odyssey G9 témával kapcsolatban? Nálunk 21 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 49" Samsung Odyssey G9 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 49" Samsung Odyssey G9 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Luděk, Telčflag
Értékelve: 2023. 07. 04., változat: 49" Samsung Odyssey G9
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Már régóta gondolkodtam ezen a monitoron, ha nem láttam volna a bemutatóteremben, valószínűleg nem vettem volna meg. A fontos dolog a képernyőfelosztás, amit mind a monitor beállításaiban el lehet érni, a különböző források más-más részt használnak, de főleg a Samsungnak van egy fantasztikus szoftveres kiegészítője, ami kb. 10 előre beállított képernyőfelosztást kínál, ami még mindig módosítható. Ha bármelyik ablakot megfogod, megjelenik egy mustra, és oda ülhetsz, ahová csak akarsz.
hely a munkához
0 ×Jelentés
Michal, Dobříšflag
Értékelve: 2023. 05. 02., változat: 49" Samsung Odyssey G9
Hitelesített vásárlás
szép és eddig minden probléma nélkül
0 ×Jelentés
Vásárló, Prahaflag
Értékelve: 2023. 02. 06., változat: 49" Samsung Odyssey G9
Hitelesített vásárlás
Ez a monitor papíron nagyszerű, de a valós ára körülbelül 20k MAX. A Samsung minősége nem túl jó, és az új G9 Neo is ugyanezekkel a problémákkal küzd, amennyire én tudom. Valószínűleg ez az első és utolsó alkalom, hogy drágább Samsung-monitort veszek, mert ez ELFOGADHATATLAN.
A méret és a görbület az oka annak, hogy megvettem, természetesen a játékok miatt.
+240HZ, amikor úgy működik, ahogyan kell.
Magas ár a pocsék minőségért, még az újabb verzió sem ér 30k-t, nemhogy 40-et vagy akármennyit, mert ugyanazok a problémák vannak. Van némi kosz a sarokban, így nem nagyon zavar, de úgy néz ki, mint egy halott pixelhalmaz. Ha már a pixeleknél tartunk, 2 napja időnként elkezdtek villogni, de ez lehet, hogy a számítógépem vagy a kábel miatt van. Különben is, HDR nem sok, figyelembe véve, hogy a normál használat és a játék a monitorom villog aka ''flickering'' bizonyos helyzetekben, különösen éjszaka használhatatlan. Aztán más effektek, mint a Scanline, amit nem hiszem, hogy le tudok írni. Csak, ha valahol ezt olvasod, vegyél egy alternatívát, és nem a Neo verzióra gondolok, hacsak nem javították ki szoftveresen, de itt ez történt volna.
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 4 - Chodovflag
Értékelve: 2020. 12. 14., változat: 49" Samsung Odyssey G9
Hitelesített vásárlás
Ultrawide, felbontás
Megjelenés, Infiniti Lightning
Panel - valószínűleg lehetne jobb a pénzért (összehasonlítás iMac 2018 az alma jobb színvisszaadás és kijelző finomság)
Nagyon jó a játékokhoz, kiváló a munkához és a termeléshez
Az Odyssey G9 hibái ellenére azt kell mondanom, hogy valószínűleg ez a legjobb monitor, ami eddig volt. (Előző BenQ XL2411P)
Kábelkezelés - a monitorból induló összes kábel csatlakoztatásakor elég nehéz volt a kábeleket az állványhoz vezetni.
Műanyag kábelburkolat - ez a legnagyobb gúnyolódás. Azért a 40k-s árért, hogy megkapjam a hátsó műanyag borítást, ami félő, hogy letörik minden alkalommal, amikor feltárom a panelt.
Szeszélyes monitor viselkedés - elveszíti a jelet, amikor bekapcsolom a játékokat, amikor a monitor 240hz-es módban van. De ezt a legutóbbi driverfrissítésnek tulajdonítom. Korábban ezt nem tette.
Ez egy viszonylag új minitor, szokatlan felbontással, így számítson arra, hogy néhány játék nem lesz 100% -osan optimalizált.
0 ×Jelentés
Tomáš, Brezova-Oleskoflag
Értékelve: 2020. 09. 10., változat: 49" Samsung Odyssey G9
Hitelesített vásárlás
pornó kép
G szinkronizálás
240 Hz
nagyon király.
Nem, nem igazán tudom, ez jó volt.
az ár, de másrészt kapsz egy igazán dolog érte
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ