Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 50" Samsung QE50Q80A

Termékkatalógus
50" Samsung QE50Q80A - Televízió

Vélemények: 50" Samsung QE50Q80A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 50" Samsung QE50Q80A témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 50" Samsung QE50Q80A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 50" Samsung QE50Q80A megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

David, Frenštát pod Radhoštěmflag
Értékelve: 2022. 08. 02., változat: 50" Samsung QE50Q80A
Hitelesített vásárlás
Luxuskép filmekhez 4K vagy PS5 játékokban
Kellemes színek
Fenomenális hangzás
Ár/érték arány
Feleslegesen bonyolult váltás az eszközök között
Minden baromságnál be kell lépned a beállításokba
A TV finomhangolása eltart egy ideig
A nagy fogyasztást a mai infláció mellett figyelembe kell venni.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 01. 25., változat: 50" Samsung QE50Q80A
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok az 50"-os Samsung QE50Q80A készülékkel. Azt mondom azonban, hogy nem igaz, amit a Samsung állít, hogy a kép minden szögből ugyanolyan minőségű. A szög növekedésével a kép halványodik, halványodik és világosodik.
Gyors válasz.
Képvesztés oldalnézetben
0 ×Jelentés
Vásárló, Kostelec u Křížkuflag
Értékelve: 2021. 12. 27., változat: 50" Samsung QE50Q80A
Hitelesített vásárlás
Korábban vásároltam egy TCL TV-t az Alza-tól. a kép ragyogó volt, sok szempontból jobb, mint a Samsungé. De a hang mindig egy teljes másodperccel elmaradt a szinkronban, amikor hdmi csatlakoztatott eszközöket használt, ami miatt nem lehetett nézni. Egyenesen vissza kellett volna küldenem, de elfoglalt voltam, és csak a belső alkalmazásokat használtam. Amikor elvittem az Alza-nak panaszra, azt mondták, hogy 48 órán belül teljes visszatérítést kapok, így megvettem a Samsungot. egy héttel később közölték velem, hogy nem térítik vissza, mivel több mint 14 nap telt el, és hogy a TV rendben működik, így nem fogják megjavítani. Most vissza kell küldenem a Samsungot, be kell gyűjtenem a TCL-t, és megpróbálom eladni a TCL-t, hogy visszaszerezzek némi pénzt, hogy végre vehessek magamnak egy normálisan működő tv-t. Nagyon rossz szolgáltatás.
jó minőségű építés, egyenletes kép, éles.
a színek nem természetes hatásúak.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 26., változat: 50" Samsung QE50Q80A
Hitelesített vásárlás
Az eredeti, 7 éves Samsung TV-hez képest a kép és a hangzás több univerzummal jobb,
a régi TV-vel szemben hatalmas előny, hogy BT fejhallgatót tudok csatlakoztatni, így nem zavarok senkit éjszaka,
zökkenőmentes együttműködés a Skylink dekódoló kártyával - nem jelentkeznek dekódolási hibák vagy késések,
Az 50Hz nem számít, és nem látszik pixelesedés - ettől egy kicsit tartottam - és egyébként is a földi és a műholdak natívan 50Hz-en futnak, és minden extra csak marketing "átverés",
zökkenőmentes YouTube-tükrözés iPhone-ról és iPadről,
rengeteg online streaming platform, amelyeket nem használok (a YouTube-on kívül), de tudom, hogy a gyerekeim első dolguk lesz a Netflixet kérni.
Meglepő módon MINDEN gyorsan működik - a csatornák beállításától, a csatornák mozgatásától, a wi-fi beállításától, a külső eszközök csatlakoztatásától stb. - semmi sem zuhan össze, nem jelennek meg hibák, a TV tökéletesen megjegyzi az összes eszközt, a vezérlés gyors és késedelem nélküli,
a "régi" Samsung infravörös távirányítók működnek - összesen három van a szoba különböző részein, és attól tartottam, hogy csak az új, mellékelt "okos" BT távirányítóval kell majd vezérelnem a TV-t, ami nagyon furcsa. de azt hiszem, ez csak egy szokás,
lehetőség a csatornalisták USB-eszközre történő mentésére,
digitális hangkimenet a jövőbeni soundbar csatlakoztatáshoz,
A TV wi-fi támogatja az 5GHz-es sávot, így egyáltalán nincs szükségem a 2,4GHz-es sávra a routeren - csökkentem az elektronikus szmogot: -)
HDMI 2.1 - még nem teszteltük,
egy korábbi felülvizsgálatában valaki azt mondta, hogy ez a TV nem tud egyszerre több csatornát mozgatni - nem igaz, a TV képes - csak kattintson az összes csatornára, amit mozgatni szeretne, majd mozgatja őket normálisan egy egységként,
a filmek lejátszásának gyors vezérlése a DLNA-ról wi-fi és kábelen keresztül egyaránt - a régi TV-n sokáig tartott a NAS könyvtárának betöltése. ezzel az új tévével szó szerint "kattog". csak semmi késés,
és ami a legfontosabb, még karácsony este előtt raktáron volt: -)
az új típusú "okos" BT távirányító tényleg szokatlan - de a régi infravörös távirányító típus gond nélkül működik, azaz. a klasszikus nyomógombos,
a televízió az én ízlésemnek túlságosan "erőlteti" az online szolgáltatásokat,
Még mindig nem jöttem rá, hogyan lehet átnevezni az egyes csatornákat - van erre egy lehetőség, de szürke és nem lehet rákattintani - azt hiszem, a jó öreg RTFM-et kell használnom: -)
a fenti "negatívumok" mindegyike inkább a narancssárga kategóriába tartozna, ha lenne ilyen - egyik pont sem negatívum - inkább arról van szó, hogy nem szoktak hozzá, vagy nem olvasták el az utasításokat .
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ