AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: 50" Samsung QE50QN90B

Termékkatalógus
50" Samsung QE50QN90B - Televízió

Vélemények: 50" Samsung QE50QN90B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 50" Samsung QE50QN90B témával kapcsolatban? Nálunk 12 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 50" Samsung QE50QN90B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 50" Samsung QE50QN90B megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karel, Plzeň 1flag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: 50" Samsung QE50QN90B
Hitelesített vásárlás
Ami a HW-t illeti, ez egy nagyon jó tévé. A csomagban egy nehéz fém állvány van, így nem hordozható nagyon jól (ne parkoljon messze az Alza-tól: )). Az indítás utáni kalauz elég vérlázító volt, a nyomkövetésen keresztül nézem a tévét. tv = app telepítése = Samsung fiókot kell létrehozni - ez is megitta a véremet, szinte az összes vérem megittam, nem tudtam telepíteni a Kodit, mert erre az OS-re nem létezik, nem volt mit innom. De végül valahogy mindenre rájöttem, összeillesztettem, tetszésemre és megelégedettségemre hangoltam a képet, jó ránézni, 4x HDMI + 2x USB rendben van, a kezdeti dühöngés után elégedett vagyok vele. Négy csillagot csak az UI miatt adok ezeknek, amelyen a Samsungnak, azt mondanám, van elég javítanivalója.
Nagyszerű kép, gazdag színek; a modern tévéknél a túlélesített kép problémája természetesen a beállításokban orvosolható (különböző intelligens funkciók kikapcsolása, a defókusz, a szín, a fényerő, a kontraszt stb. beállítása). )
A kép beállításának lehetősége a TV-ben nagyon részletes
Érdekes vezérlő napelemmel + USBC töltéshez
Masszív fém állvány
A tápcsatlakozó és az összes többi csatlakozó "lapos", párhuzamos a TV hátuljával, így nem jelent problémát a falhoz illeszteni (bár ez manapság már eléggé szabványos).
Saját operációs rendszer, korlátozottan telepíthető csomagok
Samsung fiókra van szükség az alkalmazások telepítéséhez
Néhány dolog a felhasználói felületen tényleg nem ergonomikusan van kialakítva, például a bemeneti váltás eléggé kattintós, hiányzik a gomb a távirányítón.
Előre telepített bloatware, amitől nem lehet megszabadulni (Apple TV és néhány más streaming szar. ), legalábbis ha ki lehetne kapcsolni, ha nem használod az összeset.
Nem vettem észre a HDMI bemenetek elnevezésének lehetőségét, csak néhány alapértelmezett opciót.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 07., változat: 50" Samsung QE50QN90B
Hitelesített vásárlás
Ha tévét akarsz vásárolni, csak hétköznap hívj fel minden szükséges információt és szakértői vonalat, és amúgy se számíts arra, hogy még legalább három napig a tervek szerint tévézni fogsz!
Jó kép
Szép vezérlő napelemes töltéssel (zseblámpák és mobiltelefon-töltőről való feltöltés is). Eltartott egy darabig, mire megértettem, hogyan kell használni (a gombok nem csak gombok, hanem egy mini joystick is).
A csomagban és az ALZA oldalán csak a TV vezérlésére vonatkozó kézikönyv található. Ahhoz, hogy megtudjuk, hol tárolják a telepítési kézikönyvet, telefonon kellett felhívni a Samsungot. (Sajnos többször kellett telefonálnom, mert nem tudtam mindent, amit tudnom kellett volna. ) Telepítési információk: https://downloadcenter.samsung.com/content/EM/202211/20221127040135001/BN68-15970P-00_QSG_QN90BD%2043-85inch_WW_L06_221123.0. pdf
A tévé nehezebb, ezért számolnia kell azzal, hogy nem minden VESA tartó bírja el. De ez a televízió leírásában le van írva.
A TV VESA tartóba való beszerelésének képtelensége, mert a csomagból hiányzik a szerelőanyag, és nincs információ arról, hogy milyen anyagot kell vásárolni, és a szükséges szerelőanyag nagyon speciális, így a hobbipiacon nem lehet megvásárolni.
Az ALZA telefonos vonalán lévő emberek ismeretei arról, hogy mit is árultak, csekélyek. A képesség, hogy tanácsot adjon a TV reklámozott használatához (VESA tartóba szerelje), alacsony, a csomag tartalmának ismerete alacsony. Az ALZA vonalon csak annyit ajánlanak, hogy írja le valahova. ami azt jelenti, hogy szakszerűen össze kell csomagolnia a tévét, és csavarokat kell vásárolnia.
A csomagolásban nincsenek csavarok a VESA tartóba való beszereléshez (szándékos - a Samsung döntése). A szükséges csavarméret kiderítéséhez közvetlenül a Samsungot kellett felhívni telefonon, mivel a szükséges méret nem szerepel a tévével együtt mellékelt ALZA dokumentációban. Az M8x12-es csavarok szükséges méretének megvásárlása önmagában is művészet, mivel az M8-as nagyon széles ehhez a hosszúsághoz és specifikus is, ezért a hobbiboltok nem tartanak ilyet.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 01. 29., változat: 50" Samsung QE50QN90B
Hitelesített vásárlás
Ha most azonnal vissza tudnám adni, a kép villog, mesterségesen 3D-s, borzalmas szemét. A modem (internetkapcsolat) cseréje nem segített, sem a kábelek cseréje, sem az újraindítás és a tornádó beállításainak ezerszeres visszaállítása. Megpróbálom igényelni, de attól tartok, hogy mivel az icho-n vettem, nincs szerencsém. Javaslom, hogy kerüld el az ívet, 100 hüvelykujj lefelé! Pénzkidobás.
kiterjesztés
Hang
Alkalmazások
Megjelenés
mesterséges, gyenge minőségű 3d kép, amit lehetetlen nézegetni
a kép villog néhány műsor alatt
0 ×Jelentés
Jaroslav, Prostějovflag
Értékelve: 2022. 12. 23., változat: 50" Samsung QE50QN90B
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű kép
Alkalmi megtekintéshez és elfogadható hangzáshoz
Modern és kicsi távirányító Minőségi állvány
Rengeteg port Sok beállítás
Összetettebb vezérlés
A távirányító nem kifinomult.
Túl sok menü és beállítás
Filmhez és zenéhez jobb hangszórókra van szükség
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ