Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: 50" Xiaomi TV Q2

Termékkatalógus
50" Xiaomi TV Q2 - Televízió

Vélemények: 50" Xiaomi TV Q2

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 50" Xiaomi TV Q2 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 50" Xiaomi TV Q2 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 50" Xiaomi TV Q2 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: 50" Xiaomi TV Q2
Hitelesített vásárlás
Hét hosszú év után úgy döntöttünk, hogy változtatunk. A paraméterek és a vélemények alapján választottunk, és figyelembe véve, hogy a Xiaomi Q2-nek nem volt negatív véleménye. Az első benyomás lenyűgöző volt, a kép tényleg gyönyörű és élénk, ami hatalmas előrelépés a régi tévénkhez képest. A hangzás is szilárd, de nem vagyok benne biztos, hogy a konkurenciával való közvetlen összehasonlításban hogyan állna helyt. Az operációs rendszert tekintve ez a régebbi okostelefonok szintjén működik, és sajnos időnként instabilitástól szenved. A mi konkrét tévénkben már a kezdetektől fogva van egy szoftverhiba, ami miatt a képernyő nem aktiválódik bekapcsoláskor, és időre vagy többszöri próbálkozásra van szükség. Egy másik probléma a csatornák hangolása, ahol különösen a Prima csoport csatornái problémásak és gyakran elérhetetlenek. Kár érte, mert rengeteg lehetőség rejlik benne, de ezek a hibák elrontják az összbenyomást és a felhasználói elégedettséget. A 14 napos határidőn belül visszatértünk.
Kép
Hang
Szoftverhiba
Képernyő hiba
FIGYELEM! Az Android a TV-n nem ugyanaz, mint az Android a mobilon!
A tuner figyelmen kívül hagyja a Prima csoport TV-műsorait.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ