Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 55" CHiQ U55QM8V

Termékkatalógus
55" CHiQ U55QM8V - Televízió

Vélemények: 55" CHiQ U55QM8V

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" CHiQ U55QM8V témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" CHiQ U55QM8V termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" CHiQ U55QM8V megvásárlása után te is írsz értékelést.
177 550 Ft 167 900 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Jan, Pardubiceflag
Értékelve: 2024. 04. 04., változat: 55" CHiQ U55QM8V
Hitelesített vásárlás
A kép kiváló.
Az ár nagyszerű.
Egyszerű telepítés.
Nem bánom, hogy be kell jelentkeznem a Google-be, de manapság ez egy szükségszerűség.
0 ×Jelentés
Martin, Horní Sucháflag
Értékelve: 2024. 02. 26., változat: 55" CHiQ U55QM8V
Hitelesített vásárlás
Szerintem jó választás az árához képest. Személy szerint mi teljesen elégedettek vagyunk ezzel a tévével. A szüleimnek régebbi tévéjük van, és amikor meglátták az új tévénket, ők is úgy döntöttek, hogy lecserélik a régi tévéjüket, és ugyanezt a modellt veszik meg. (azért is, hogy megoszthassuk velük a mobiltelefonos fotóinkat, amikor meglátogatjuk őket - a régi TV-jük ezt nem teszi lehetővé).
Szép színek (különösen a 4K hegedűk esetében)
A Youtobe-on történő keresés során a vezérlő gombjainak használatával történő szövegbevitel mellett a keresőszavakat hanggal is megadhatja.
nincs szükség DVBT2 átalakítóra
minden működik első alkalommal a csatlakoztatás után
Új modell r. 2024
Elszalasztottam a lehetőséget, hogy letöltsem a cseh kézikönyvet a gyártó honlapjáról ( https://cz.chiq.com/en/download. html ). A tévéhez mellékeltek egy angol nyelvű nyomtatott kézikönyvet, de az apró betűkkel van írva.
Miután bekapcsolta, a telepítő varázsló elindult, amely megkövetelte a Google fiók bejelentkezését, így eltartott egy ideig, hogy beállítsa (főleg a tapasztalatlanságom miatt)
A beépített hangszórók kevésbé jó minőségű basszusokkal rendelkeznek - ezt egy soundbar beszerzésével oldottam meg.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ