Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: 55" Philips 55OLED806

Termékkatalógus
55" Philips 55OLED806 - Televízió

Vélemények: 55" Philips 55OLED806

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" Philips 55OLED806 témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" Philips 55OLED806 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" Philips 55OLED806 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vladimír, Litoměřiceflag
Értékelve: 2022. 09. 27., változat: 55" Philips 55OLED806
Hitelesített vásárlás
Összességében 5 csillag számomra és elégedettség. Valószínűleg jó választás az árért. Számomra nincsenek alapvető hibák, és van néhány kritika a részemről – de egyetlen termék sem fogja 100%-osan kielégíteni az összes vásárlót. Végül is ez elsősorban a szép képről és a megfelelő hangról szól, és mindkettő O számomra. K.
szép kép – persze ha minőségi forrásról van szó (Netflix, HBO stb. ) nagyszerű), az antenna bemenete manapság ereklye
A háttérvilágítású kontroller remekül áll sötétben, a címkék tökéletesen olvashatók (egyébként nekem kicsit olcsónak tűnik a műanyag, de az árat tekintve O. K. )
Meglepően jó hangzást ad ki a hátlapon található 3 mini hangszóró, köztük a középső mélynyomó is, ami itt-ott még a fal mögötti szomszédot is képes „dörömbölni” (persze térhangzásról szó sem lehet, és nem is sűrű hangzást vár el, mint egy jó minőségű hangszórótól)
Első pillantásra a készülék menüje aggaszt egy kicsit (leszokott a Tizen rendszerről a versenyről), de a részletesebb megismerés után nagyra értékelem a felhasználói beállítások és testreszabási lehetőségek nagy lehetőségét az egyes készülékek ízlése szerint. felhasználó
Az ambilight háttérvilágítás kitűnő dolog a beállításokkal való rövid kísérletezés után, ha sötétben nézel (nappal kikapcsolható). A gyártó valószínűleg a falra szereléssel számol, mert a mellékelt „lábakra” állva kb. 17 mm a panel alja és az alap között, így az alsó háttérvilágításnak nem sok helye van, hogy megmutassa magát (menüben kikapcsolható)
talán ha a gyártók végre megbocsátanak a kontrolleren azokat a nehezen definiált gombokat, mint a Prime video, a Rakuten (mi a fene ez), stb. és ehelyett megengedték, hogy a leggyakrabban induló alkalmazásokat a megfelelő gombokhoz definiáljuk, ez jó lenne.
Azt is szeretném, ha egyszerűen eltávolíthatnám azokat az alkalmazásokat, amelyeket nem akarok használni. Kivettem őket az étlapról, de még mindig az a kellemetlen érzésem van, hogy valahol ott vannak. Mintha mindig egy benzines autó csomagtartójába rejtett gázolajos kannát vezetnék - nekem semmi hasznom, és csak büdös valahol és helyet foglal.
Itt több felhasználó panaszkodott a panel vakításra való hajlamára – nem hiszem, hogy ez kifejezettebb, mint más eszközök esetében. Esetleg gondolkodj egy kicsit azon, hogy hova tegye a tévét.
Ugyanígy emlegeti valaki a BT fejhallgató csatlakoztatásának lehetetlenségét - nekem első próbálkozásra gond nélkül ment a csatlakozás (pedig az instrukciók azt írják, hogy kell valami alkalmazás vagy ilyesmi. )
0 ×Jelentés
Roman, Valašské Meziříčíflag
Értékelve: 2022. 08. 14., változat: 55" Philips 55OLED806
Hitelesített vásárlás
3 és 4 csillag között vitatkoztam. Végül a három csillag mellett döntöttem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem ajánlom a televíziózást, és a televíziózás rossz. A kép és a hang tényleg szuper. Az éjszakai munkamód, amikor lövöldözés vagy hasonló jelenetek hirtelen hangosak, a hang/beszéd szintjén vannak. Nem. De olvassa el mindezt az általánosan elérhető értékelésekben. Amit nem olvasol ott, ami elszomorít, az az összes mínusz, amit írtam. Most már csak rajtad múlik, hogy legyőzöd-e ezeket a negatívumokat. Ami az ambilightot illeti. A Philips volt az első, aki előrukkolt vele. De az akkor készült másolatok ironikus módon sokkal jobbak. Nem csak pontatlan. De a sarkokban hiányzó jégcsíkok egyszerűen elrontják a benyomást (a TV kissé ferdén van a falon. ).
Egyértelműen kép
Hang
A fő negatívum - nem lehet bt fejhallgatót csatlakoztatni! Csak mobilon és az alkalmazásukon keresztül, de az használhatatlan
Tisztázatlan menü, kaotikus
A vezérlő nagy és kaotikusan elhelyezett
A hang és a kép beállítása minden bemenethez külön (5x-10x beállítása nem felhasználóbarát)
Sok felesleges bloatware, amelyet nem lehet eltávolítani a klasszikus módon
Az optikai audio kimenet csak sztereóban működik a TV beállításaiban. Ellenkező esetben nem fogja lejátszani a hangot (ha lehet javítsatok ki), azaz rossz minőségű hangot.
A program beállítása (csatornák törlése, rendezés) bonyolult és csak kedvenc csatornákon keresztül végezhető el
Az optikai kimeneten keresztüli hangkésleltetés nem állítható mínuszra
A menüből hiányzik néhány alapvető beállítás, amelyeknek egyszerűen a TV-n kellene lenniük (a fényerő csökkentése (éjszaka)). Az érzékelő valószínűleg nem olyan jó, és a TV-műsor elég világos.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 02. 28., változat: 55" Philips 55OLED806
Hitelesített vásárlás
Az Oled elképesztő háttérvilágításban és színben, az ambilight háttérvilágítás pedig maga a wau hatás és a tökéletesség. Igazán szokatlan élmény, ami ki is kapcsolható. A hangzás még basszussal is szokatlanul jó. Ideális épület, amely nem zavarja Önt. Felhívjuk figyelmét, hogy a megvásárolt kiváló minőségű Stell 1004B TV nem kompatibilis a csavarlyukakkal. Az alsó tartóba +3 mm-es lyukat kellett fúrnom közelebb a tartó végének széléhez. Ellenkező esetben a filmek gyors beállítása és lejátszása az előre telepített Kodi alkalmazásban 4K 70 GB-os felbontásban problémamentesen, és a TV felismeri a HDR+-t. Gyors processzor. Nincsenek komoly gyengeségei. A tápkábel csatlakozója (2,5 m) keskeny végű, így a gipszkarton mögé még szűk parofol között is könnyedén feszíthető. A tévét OLED panelért is díjazták. Előnyök Extrém betekintési szögek Fekete-fekete-fekete Profilok nagy része képhez, hanghoz és Ambilighthoz Négyoldalas Ambilight AmbiSleep és Ambi WakeUp és HUE rendszervezérléssel Hangkalibrálás mikrofonon keresztül Hangkeresés cseh HDMI 2.1-ben (eARC, VRR, Freesync +) Háttérvilágítású vezérlő
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ