Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 55“ Samsung QE55QN85A

Termékkatalógus
55“ Samsung QE55QN85A - Televízió

Vélemények: 55“ Samsung QE55QN85A

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55“ Samsung QE55QN85A témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55“ Samsung QE55QN85A termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55“ Samsung QE55QN85A megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Šaľaflag
Értékelve: 2022. 04. 29., változat: 55“ Samsung QE55QN85A
Hitelesített vásárlás
Ideális méret
Gyönyörű kép
Smart
Elfogadható hang
Ár - teljesítmény
a hang lehetne kicsit jobb
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Zbyněk, Hodonín 1flag
Értékelve: 2022. 04. 11., változat: 55“ Samsung QE55QN85A
Hitelesített vásárlás
A TV remek, de az árkategóriában erre számítottam. Amire nem számítottam, az minden csatornánál feliratprobléma. Lehetővé kell tenni a feliratok kikapcsolását a fő beállításokon keresztül az összes programnál egyszerre. Sajnos ez nem működik. Eleinte Samsungtól próbálták ki távadminisztráción keresztül, majd jöttek a szervizes urak és manuálisan próbálták ki, végül a Samsung központjával egyeztetve jöttek alaplapot cserélni, ami megint nem segített. Az ajánlatuk, hogy vegyék a tévét és próbálják meg újratelepíteni a szoftvert ugyanazzal a szoftverrel (!? ), és talán ez segít, elutasítottam. Ami azt jelezte, hogy ez szoftverfunkció, nem hiba (!? ). Talán azért, mert Freesatot használok, ez a magyarázatuk. Szerencsére lehetőség van a feliratok kikapcsolására, bár ezt minden csatornánál kézzel kell megtenni.
Nagyszerű kép
A feliratok minden csatornához megjelennek, annak ellenére, hogy a beállításokban globálisan ki vannak kapcsolva, ezért a feliratokat minden csatornánál külön kell kikapcsolni
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vállalatflag
Értékelve: 2022. 02. 18., változat: 55“ Samsung QE55QN85A
Hitelesített vásárlás
Régóta fontolgatom egy új tévé vásárlását, mivel elköltöztünk, és meggyőződésem, hogy legalább két tévének kell lennie a háztartásban, amikor eldöntöttem, melyik márkát nézzem, de ismét a Samsung mellett döntöttem, eredetileg azt akartam. egy 164 cm-es átló, de alapos megfontolás után a 139 cm-re esett a választásom. Ez a modell nem csak egyből megakadt a szememben, hanem a termékleírás és az emberek tapasztalata is fantasztikus volt, így ma e modell mellett döntöttem, és felelősségteljesen kijelenthetem, hogy rendkívül elégedett vagyok. ez nem csak egy fantasztikus kép, hanem megszólaltatja mindazokat az élményeket, amiket az élmények kivételesek, ezért nagyon ajánlom azoknak, akik szeretik a minőségi televíziózást kedvező áron
Nem látok negatívumot
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Aleš, Plzeňflag
Értékelve: 2022. 01. 23., változat: 55“ Samsung QE55QN85A
Hitelesített vásárlás
Ez a Samsung nem hagyott cserben más márkákhoz képest, amelyekkel rendelkeztem.
Kiváló minőségű TV design
Páratlan dizájnkép és hangzás
Nincs értelme vásárolni egy olcsóbb TV beruházás valóban kifizetődik
Szuper ergonomikus távirányító
Az Ultra HD 4K fenomenális ezen a TV-n
Minőségi anyagok felhasználása
Az Alza 100%-ban tartja a szavát
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ