Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: 55" Sony Bravia KD-55X85L

Termékkatalógus
55" Sony Bravia KD-55X85L - Televízió

Vélemények: 55" Sony Bravia KD-55X85L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" Sony Bravia KD-55X85L témával kapcsolatban? Nálunk 10 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" Sony Bravia KD-55X85L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" Sony Bravia KD-55X85L megvásárlása után te is írsz értékelést.
349 990 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Jiří, Bohumín - Vrbiceflag
Értékelve: 2023. 11. 15., változat: 55" Sony Bravia KD-55X85L
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A tévé csak rövid ideje van nálam. Eddig nagy elégedettséggel.
0 ×Jelentés
Ondřej, Chotěbuzflag
Értékelve: 2023. 11. 06., változat: 55" Sony Bravia KD-55X85L
Hitelesített vásárlás
Összességében nagyon elégedett vagyok a tévével. Az intelligens vezérlő nagy előny, és a rendszer gyors reakciója jó benyomást kelt.
Szép kép
Gyors rendszerreakció
Egyszerű vezető
Gyengébb hangzás
0 ×Jelentés
Martin, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: 55" Sony Bravia KD-55X85L
Hitelesített vásárlás
Amikor a Google TV mellett döntöttem, elég egyértelműen a Sony márka mellett döntöttem. Elégedett voltam a szép képpel, az összes szükséges periféria csatlakoztatásához elegendő porttal, de mindenekelőtt a rendszer gyors reakciójával (különösen a WebOS-szel kapcsolatos korábbi tapasztalataimhoz képest). Amivel egy kicsit küszködöm, az az, hogy miért van két kontroller a csomagban, véleményem szerint a mágia integrálható lenne a klasszikusba. Ami nem működött, az az USB-ről történő médialejátszás alapértelmezett alkalmazása - két külső HDD-t (3 és 4 TB) csatlakoztattam a TV-hez, és az alkalmazás még több tíz perc után is új fájlokat töltött be - de szerencsére ez elég könnyen megoldható egy másik alkalmazással (VLC, Kodi). Összességében azt kell mondanom, hogy elégedett vagyok a tévével, és ajánlom.
Szép kép
120Hz
Gyors reagálás
Elég portok
Két járművezető
Alapértelmezett alkalmazás USB videó lejátszáshoz
0 ×Jelentés
Jan, Lipová-lázně 1flag
Értékelve: 2023. 11. 05., változat: 55" Sony Bravia KD-55X85L
Hitelesített vásárlás
Számomra nagyszerű, valaki, aki keresett egy TV körül 20k. A termékleírás mindent elmond, hiszen ez egy gyönyörű, sima, éles, tiszta kép, amit a processzor lélegzetelállító látványossággá tud összerakni. Véleményem szerint a beépített hangszórók nem is olyan rosszak, mármint ami a basszust illeti, az nincs ott, de a Dolby Atmosnak köszönhetően ez rendben van. Filmekhez amúgy is mindig soundbar vagy mozi. Nagyon elégedett vagyok.
Simaság Éleség Képvisszaadás
A TV megjelenése
Beépített Sony hangszórók Dolby Atmos funkcióval
Nehéz: -D
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 9flag
Értékelve: 2023. 11. 04., változat: 55" Sony Bravia KD-55X85L
Hitelesített vásárlás
Dönteni kellett az OLED és a LED technológia között, a Sony Full Array LED-et választottam, és nem bántam meg. A fekete és a színes majdnem olyan, mint az OLED TV-k. Csak le kell ülnie a kanapéra, és a tévét a megfelelő magasságban kell elhelyeznie. Ha egy méterre állsz a tévétől, és nagy szögből nézed, a színvisszaadás máris torzul. A LED-technológia időtálló, nem áll fenn a diódák kiégésének veszélye, és jelentősen olcsóbb. A nagyobb fényerőnek köszönhetően a képernyő megengedheti magának a tükröződésgátló bevonatot, így nem csillog, és még fényes nappal is használható. A hangzás csak hírekre jó, mert szinte egyáltalán nem tartalmaz basszusösszetevőt. Ezt nem tartom hibának, a hangzáshoz vannak soundbarok/házimozi. A vezérlő rádiójelen keresztül kommunikál, így azonnal reagál, még a paplan alól is. Csalódott voltam, hogy nincs háttérvilágítása, de a gombokat úgy tervezték, hogy rövid idő alatt vakon is meg lehet tanulni a működését. A tévéhez egy klasszikus távirányító is jár egy csomó gombbal, azt ki sem csomagoltam. A TV megjegyzi az egyes bemenetekhez tartozó képbeállításokat. Így amikor csatlakoztatja a laptopját, automatikusan átvált alacsony késleltetésű játékmódra és VRR-re. A Google TV-t azok fogják értékelni, akik több csatornáról és streaming szolgáltatásról kapnak tartalmat, és egyetlen felületet szeretnének mindehhez. Engem zavar, hogy nem lehet helyi felhasználói profilokat létrehozni, és még egy gyermek Google-fiókot sem lehet hozzáadni a Cseh Köztársaságban. Be kellett jelentkeznem a tévébe a Google-fiókommal, és rákattintanom egy csomó beleegyezésre. Szerencsére a vásárlások jelszóval védettek, és a Google-fiókomban semmi személyes nem hozzáférhető.
gyönyörű színek
a fekete tényleg fekete
antireflex, fényerő
helyi fényerőszabályozás
Játék mód, VRR, 120 Hz
RF meghajtó
Bevált LED technológia
a távirányító nincs háttérvilágítással
helyi felhasználói profilok nem hozhatók létre
Nem tud gyermek Google-fiókot hozzáadni
nem tud beállítani egy alkalmazást (pl. O2 TV) a "TV" gombon
0 ×Jelentés
Tomáš, Kostelec nad Orlicíflag
Értékelve: 2023. 10. 11., változat: 55" Sony Bravia KD-55X85L
Hitelesített vásárlás
Rövid ideje van meg, eddig elégedett vagyok.
Google tv
Szép kép
100/120 Hz-es panel
0 ×Jelentés
Marián, Rajhradflag
Értékelve: 2023. 09. 29., változat: 55" Sony Bravia KD-55X85L
Hitelesített vásárlás
Ha nagyszerű képet keres, ajánlom.
Fantasztikus kép
100hz panel
Kiváló kontraszt
Tökéletes fekete design
Alkalmas sportnézéshez, videojátékok nézéséhez
Google tv
Rossz hang. Nagyon rossz. Rosszabb, mint az előző, 2015-ös Sony-m. Soundbar kötelező.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ