Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K

Termékkatalógus
55" Sony Bravia OLED XR-55A83K - Televízió

Vélemények: 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Jiří, Zlínflag
Értékelve: 2023. 04. 14., változat: 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló képet az ár (összehasonlítva a régi plazma van valahol máshol)
Szuper hang
Van egy CI slot (nem említi a bolt leírása)
Addig semmi.
0 ×Jelentés
Petr, Chodounyflag
Értékelve: 2023. 03. 25., változat: 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Azért vettem meg a Sony TV-t, mert 1995 óta vásárolok Sony termékeket, amikor a PS1 megjelent. Én is akartam egy nagyobb 55 pal képernyő a PS4 Pro. korábbi Sony KD-49XG9005, valamint tesztelni az OLED panel minőségét, és őszintén szólva egy kicsit többet vártam.
- jó kép
- főként látószögek
- gyengébb hangminőség számomra inkább zaj, nem rendelkezik, mint az előző tv a menüben egyéni hangbeállítások nélkül hatások csak előre beállított, mint a mozi, zene stb.. amely szintén beállíthatja az eq. stb., de nem tudtam tiszta hangot kapni a TV-ből semmilyen beállítással. Ha kikapcsolja a térhatású hangzást és más effekteket, a TV még mindig torzítja a hangot.
- feldolgozás és a megjelenés rossz, előző tv sikoltott vagyok SONY, de ez az egy elnézi még a Sony logó, a panel fedelet hullámos sarkok hajlított és összességében nem nagy, de a lábak, hogy állni az asztalra szép valószínűleg a legalacsonyabb minőségű dolog a tv, talán nem tartozik hozzá.
- távirányító egy kis sűrített gombok, ami valószínűleg egy vicc, és egy intelligens vezérlő számgombok nélkül, amit nem használok. Köszönöm a régebbi modellek vezetőjét.
- mint a csatornaváltás, Én szoktam a régi tv hosszabb csatornaváltási idő, de nézni a betöltő kerék, amikor a csatornaváltás egy tv 36000 ezer és az akciós ez már sony túlzásba viszi.
- a kép megjelenítése a teljes panelen nem működik, még akkor sem, ha bekapcsolja ezt a funkciót a tv önmagában fekete csíkokat jelenít meg kb. 6 mm-rel egyszer jobbra, majd balra. Valószínűleg a kép égésétől való védelem borzalmas.
- az információs sáv egy gulyás, a csatornaszám szinte a képernyő közepén jelenik meg, a csatorna infó a képernyő alsó közepén, az óra a jobb felső sarokban, és mindennek van egy saját kis sávja, istenem miért.
- talán a Sony majd egy frissítéssel befoltozza, de aggódom, hogy mi fog megint elromlani. A Sony helyében valószínűleg más munka után néznék. Csak remélem, hogy a TV hiba nélkül fog működni, mint a korábbi modellek.
0 ×Jelentés
Zdeněk, Trutnov Střední Předměstíflag
Értékelve: 2023. 03. 10., változat: 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
minőségi kivitelezés, gyönyörű kép, de kellemesen meglepett a hangminőség, a pénzért kapsz, amit veszel a legjobb TV, amit valaha is volt egyszerűen SONY
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ