Akvizice ApF HU Effaclar

Vélemények: 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L

Termékkatalógus
55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L - Televízió

Vélemények: 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L megvásárlása után te is írsz értékelést.
1 029 900 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Lukáš, Frýdlant nad Ostravicíflag
Értékelve: 2024. 01. 15., változat: 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ha kompromisszumok nélküli tévét keres, a Sony mindenképpen nagyszerű jelölt. PS5-támogatást, kompromisszumok nélküli OLED-kijelzőt és az alapoktól kezdve szilárd hangteljesítményt kínál. Kellemesen meglepett az XR processzor hang és kép utófeldolgozása. Nem kerülheted el azonban a finomabb képbeállításokat és különösen a Mozgássimítás kikapcsolását. A koreai versenytársak tapasztalatai alapján meg kell dicsérnem a TV (Google TV) rendszert, mivel sima, tiszta és lehetővé teszi az alkalmazások egyszerű letöltését a Google Play-ről. A túlárazott BraviaCore kiegészítő tartalma kellemes bónusz. Ami kellemes meglepetés, az a Sony kiegészítő kamerája, amely támogatja a kézmozdulatokat a gyors műveletekhez. Meglepő módon az esetek +90%-ában működik. Ez a tévé különösen a PS5-kompatibilis játékokkal kombinálva jeleskedik. A régebbi LCD-televíziómhoz képest a színvisszaadásban és a magasabb képfrissítési frekvenciában (Hz) tapasztalható különbség első pillantásra észrevehető.
Elegendő hang a beépített hangszórókból
Tökéletes színvisszaadás megfelelő fényerővel
Állítható magasságú talapzat
A legtöbbet kihozni a PS5-ből
A vezérlő fémfelülete
PS5 támogatás 1 specifikus HDMI porthoz
0 ×Jelentés
Kether spol. s r.o., Praha 8 - Karlínflag
Értékelve: 2024. 01. 10., változat: 55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
gyönyörű kép
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ