Akvizice ApF HU Alza Dny květen

Vélemények: 57" Samsung Odyssey Neo G9

Termékkatalógus
57" Samsung Odyssey Neo G9 - LCD monitor

Vélemények: 57" Samsung Odyssey Neo G9

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 57" Samsung Odyssey Neo G9 témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 57" Samsung Odyssey Neo G9 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 57" Samsung Odyssey Neo G9 megvásárlása után te is írsz értékelést.
972 300 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Miroslav, Líbezniceflag
Értékelve: 2024. 04. 11., változat: 57" Samsung Odyssey Neo G9
Hitelesített vásárlás
Nagyon elégedett vagyok a monitorral, csak tényleg hatalmas. Egy szabványos méretű íróasztalhoz valószínűleg állvány helyett egy erős fali tartóra lesz szüksége. Egyébként kicsit megelőzte a korát, mert amellett, hogy nincs olyan grafikus kártya, amelyik kihasználná a benne rejlő lehetőségeket, a jelek szerint nem is gyártanak elég hosszú DisplayPort DP80 kábeleket (az összes DP80-as kábel, amit eddig találtam, csak 120 cm-es, ami meggyőzött arról, hogy a rövid DP kábel nem valami áprilisi tréfa volt a gyártó részéről). Tehát jelenleg egy rosszabb, de hosszabb kábelen futok csak 120 Hz-en.
kiváló kép és betekintési szögek
a fekete tényleg fekete (amikor éjszaka filmet nézünk, a fekete szélek egyáltalán nem látszanak)
kiváló a munkához (végre minden, amire szükségem van, egyszerre elfér a monitoron)
a játék egy élmény
a mellékelt DisplayPort kábel rendkívül rövid, 120 cm-es - a port elhelyezkedése és a monitor mérete miatt a PC-nek a monitor mögött vagy közvetlenül a monitor alatt kellene állnia, még a monitor mellett sem elég jól.
az állvány túl nagy (annak kell lennie), a lábam útban volt, ahol az egérpad volt, és a monitor mögött elég sok hely van (a 80 cm mély asztal túl kicsi ennek a monitornak az állványon).
0 ×Jelentés
Roman, Praha 9 - Černý Mostflag
Értékelve: 2023. 12. 26., változat: 57" Samsung Odyssey Neo G9
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
52" képátló, 32:9 képarány
felbontás 7680 x 2160
mini LED háttérvilágítás
egy ilyen hatalmas területhez mini LED háttérvilágítású panel nagyon jó energiafogyasztás
teljesen homogén színek a teljes felületen az elődjéhez képest
az R1000 elhajlása
nagyszerű a játékokhoz és a termelékenységhez
egy DP port és 3 HDMI (bár 2.1) helyett 2 DP és 2 HDMI-t szerettem volna.
0 ×Jelentés
David, Hněvčevesflag
Értékelve: 2023. 12. 03., változat: 57" Samsung Odyssey Neo G9
Hitelesített vásárlás
Ez a második darabom, az első, amit egy másik webáruházból rendeltem, három nap után meghalt. Ez a november 24-én érkezett, és még mindig működik. Viszont a Samsung elég híres a rossz minőségellenőrzésről a gaming monitoroknál (megnézheted például az r/ultrawidemasterrace-t), szóval én egy esetleges reklamációra számítanék, vagy inkább valami alza szervizre a gyors csere érdekében. Én is javaslom a Samsung oldaláról a legújabb firmware frissítését közvetlenül a bekapcsolás után, lehet, hogy ez a darab emiatt él. A termék azonban valóban megéri ezeket a kezdeti problémákat. Amikor működik, gyönyörű látvány, az egyetlen dual 4K a piacon remekül használható munkához, rengeteg ablak elfér a monitoron, nagyban javítja a multitaskingot, kódírást, stb. Játékhoz is nagyszerű, a miniLED a helyi dimmelés engedélyezésével gyönyörű kontrasztokat biztosít a HDR engedélyezésével, és a hatalmas ívelt képátlóval gyönyörűen belevonja magát a játékba anélkül, hogy aggódnia kellene a beégés miatt, mint az OLED-paneleknél. Az egyetlen probléma a játékokkal az, hogy nem minden játék támogatja megfelelően ezt a felbontást - a kompatibilitás érdekében az interneten kell keresni a különböző javításokat. Egy másik megemlítésre méltó probléma, hogy az NVIDIA kártyákkal csak 120Hz-et tudsz kezelni maximális felbontáson HDMI-n keresztül (nekem egy 3090-esem van, de a 4090-esnek ugyanez a problémája). A legújabb AMD kártyával akár 240 Hz is elérhető a DisplayPorton keresztül, de az újabb játékokban soha nem éri el a 240 FPS-t. Az újabb játékok esetében még a legerősebb kártyákon is készülj fel a kötelező FSR vagy DLSS használatára, ha 120 FPS közelébe akarsz kerülni. A monitor tehát meglehetősen időtálló, és személy szerint én személy szerint várom az 5090-et vagy egy másik kártyát az NVIDIA-tól, amely támogatja a DisplayPort 2.1-et. Azonban még 120Hz-en is, eddig a megfelelő beállításokkal a munkához és a játékhoz ez a monitor számomra verhetetlen termék.
A világ egyetlen DUAL 4K
Magas frissítési sebesség
Gazdag I/O
MiniLED HDR-rel
Nagyszerű játékhoz és munkához
Méret: 2 32 hüvelykes monitor egymás mellett
1000R görbület
Egy időtlen termék, amely a jövő PC hardverére vár
Vannak ismert minőségellenőrzési problémák, azonban az Alza-n vásárolt darab eddig teljesen működőképes.
120 Hz-es korlátozás NVIDIA kártyákkal (nem termékprobléma)
Ahhoz, hogy 32:9-ben játszhasson, néha az internetről származó javítással kell javítania a játékot (ez nem termékprobléma).
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: 57" Samsung Odyssey Neo G9
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Régi G9-ről váltottam, szabad szemmel jól látható a felület és felbontás növekedés.
10 ablak elfér egymás mellett ha kell.
M1 Mac csak két monitorként tudja teljes felbontásban kezelni. Mac/PC váltás így körülményes M2/M3 pro upgrade nélkül.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ