0% splátky mobily, notebooky Akvizice ApF HU

Vélemények: 65" Hisense 65A85H

Termékkatalógus
65" Hisense 65A85H - Televízió

Vélemények: 65" Hisense 65A85H

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Hisense 65A85H témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Hisense 65A85H termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Hisense 65A85H megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michal, Rousínovflag
Értékelve: 2023. 06. 04., változat: 65" Hisense 65A85H
Hitelesített vásárlás
A magam részéről azt mondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a tévével. A tévé telepítése gyors volt, és a frissítések a rendszerindítás után felugrottak. Nem bánom a VIDAA-t, egyszerű, nem zsúfolt, mint az Android TV. A képminőség tökéletes, és nem tűnik olyan műanyagnak, mint néhány más gyártóé. A tévé a képminőségi beállítások széles skálájával rendelkezik, így mindenki a saját ízlésének megfelelően finomhangolhatja a képet. A fekete csak fekete OLED-del. Vannak olyan alkalmazások, mint a Netflix, Youtube, Disney+, Watch TV, Better TV, Antik TV stb. Egyeseket zavarhat, hogy nem áll rendelkezésre, pl. HBO MAX (kérdés, hogy ez kinek a hibája, a gyártóé vagy a streaming szolgáltatásé), de vannak más megoldások is. A TV-hangolás gyors és problémamentes volt, akárcsak a SAT. Az EPG tiszta és gyors. A normál hangzás talán egy kicsit jobb, de a beállításokban található hangjavítás egy lépéssel továbbviszi a tévéhangot. Személy szerint én egy soundbar vagy házimozi csatlakozást ajánlok a TV-hez, ez máshová viszi az élményt. Elég csatlakozási pont van, a WIFI és a LAN internetkapcsolat minden gond nélkül működik. Ami egy kicsit kiábrándít, az a vezérlő, ez zsúfolt a közvetlen tárcsázással egy csomó alkalmazáshoz, és a gombok sokkal furcsábbak, mint amit a legutóbbi HISENSE alsó kategóriás TV-től megszoktam. Hiányoznak a programozható alkalmazásgombok is. A tévét akciósan vettem, így a kedvezmény az akciós árból kompenzálja a kisebb hiányosságokat.
tökéletes kép
a fekete szín mélyfekete, mint egyébként az OLED esetében
széles képminőségi beállítások
egyszerű VIDAA-környezet, amely nem zsúfolt olyan ostobaságokkal, mint az android TV
nagyon gyors technikai támogatás
csatlakoztathatóság és csatlakozási pontok
EPG törlése
Vannak olyan alkalmazások, mint a Netflix, Youtube, Disney+, Watch TV, Better TV, Antik TV stb.
a vezérlő, szerintem sokkal jobb lehetne ebben a sorozatban, hiányoznak belőle a programozható gombok.
még mindig hiányzik az alkalmazás az HBO MAX-hoz (kérdés, hogy kinek a hibája, a gyártó vagy a streaming szolgáltatás)
0 ×Jelentés
Lubomír, Brnoflag
Értékelve: 2023. 06. 03., változat: 65" Hisense 65A85H
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok a TV-vel, a telepítés és a beállítás viszonylag egyszerű és gyors volt. Kicsit küszködtem a képbeállításokkal, amelyek ki- és bekapcsoláskor visszaálltak az eredeti beállításokra. Ezt azonban megoldottuk a Hisense Expert ügyfélszolgálattal a chat-en, és így a felhasználói kijelző beállításai most már megfelelően működnek. Amit kritizálnék, az egyértelműen a távirányító, feleslegesen nagy, amelyen körülbelül 12 gomb van programozva különböző alkalmazásokhoz (stream TV). Engem is zavar az HBO Max hiánya. A hangzás szabványos, de a felhasználói beállításokkal szinte a saját megelégedésemre állítottam be. TV van csatlakoztatva kábeltévé, így nem tudom megítélni az EPG és a vétel és a beállítás földi DBV T2.
Könnyű és gyors telepítés
Menü és beállítások CZ-ben
OLED kép
távirányító
az HBO MAX hiánya
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ