Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: 65" Hisense 65U8HQ

Termékkatalógus
65" Hisense 65U8HQ - Televízió

Vélemények: 65" Hisense 65U8HQ

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Hisense 65U8HQ témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Hisense 65U8HQ termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Hisense 65U8HQ megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Radim, Prahaflag
Értékelve: 2023. 07. 03., változat: 65" Hisense 65U8HQ
Hitelesített vásárlás
Az árához képest a TV abszolút felülmúlta az elvárásokat. Különösen a képek tekintetében hibátlan. A hangzás kellemes meglepetés volt, de ez még mindig a tévé hangszórói. Az igénytelen felhasználók számára ez elegendő. A tévékörnyezet nem néz ki a legjobban, különösen a kezdőképernyő. Rengeteg felesleges alkalmazást és a Hisence termékek reklámját tartalmazza egy óriási banner formájában a képernyő felén. Én személy szerint az Apple TV-vel használom, ahol ezek a problémák megszűnnek.
Élénk tiszta kép
Elfogadható hangzás, nincs szükség soundbarra
Távvezérlés a telefonon lévő alkalmazással
Dolby Vision és Atmos támogatás
Nagyszerű ár
Kezdőképernyő zsúfolt, nagyszámú felesleges alkalmazással
0 ×Jelentés
František, Buková u Příbraměflag
Értékelve: 2023. 06. 28., változat: 65" Hisense 65U8HQ
Hitelesített vásárlás
Az ötéves tévénkhöz képest ez ég és föld. Végre élvezhetem a filmeket a Netflixen. Még mindig tervezem, hogy veszek egy Bose 900 soundbar-t, és nem kell moziba mennem.
- megbízható Vidaa operációs rendszer
- a vezérlő jól illeszkedik a kézbe, könnyű és gyors működtetés
- jó hangzás, de egy megfelelő soundbar nem helyettesítheti azt
- minőségi kivitelezés
- legalább két felnőttre van szükség a dobozból való kicsomagoláshoz és a helyére való felállításhoz, a mérete és a kb. 30 kg-os súlya miatt.
egyébként valószínűleg semmi
0 ×Jelentés
Tomáš, Kozomínflag
Értékelve: 2023. 06. 13., változat: 65" Hisense 65U8HQ
Hitelesített vásárlás
hosszú történet röviden - gyönyörű kép, kiváló hangzás, élénk menü A feldolgozást kiválónak értékelem. Vékony keret, amely nem vonja el a figyelmet. Alul egy szélesebb panel rejti el a hangszórókat és egyéb kezelőszerveket, és a színek nem emelkednek ki a tévé általános dizájnjából. A kép gyönyörű. Sportmérkőzéseket nézni egy teljes robbanás. A világbajnokságot öröm volt nézni a csapatunk gyenge teljesítménye ellenére. A 70 W-os hangszórók kiváló minőségű hangmegjelenítést biztosítanak. Összességében a hangzást nagyon kiegyensúlyozottnak értékelem. A VIDAA menüt áttekinthetőnek, intuitívnak és gyorsnak találom. Kicsit csalódott voltam a sofőrben. A vezérlő tetején hat nagy fehér gomb található, amelyeken a különböző szolgáltatásokhoz tartozó előbeállítások találhatók. Véleményem szerint jobb lenne kevesebb ilyen gombot használni, és programozási lehetőséget rendelni hozzájuk, hogy minden felhasználó hozzárendelhesse az általa használt szolgáltatást. Egy másik bosszúság a vezető alulról történő lekerekítése. Ezt jó kézben tartani, de ha a távirányító az asztalon van, amikor megpróbál programokat választani vagy hangerőt változtatni, a távirányító felborul, és fel kell emelnie. De a tévét a kép miatt vettem, így a távirányító nem zavar annyira. Ráadásul a jel továbbításához Bluetooth technológiát használ, így nem kell a tévére irányítania, ami pozitívum. Összességében eddig nagyon elégedett vagyok.
gyönyörű kép
kiváló hangzás
gyors menü
kidolgozás
talán csak a vezérlő
0 ×Jelentés
František, Kostelec nad Labemflag
Értékelve: 2023. 04. 18., változat: 65" Hisense 65U8HQ
Hitelesített vásárlás
A mostani véleményemet részben befolyásolja az a tény, hogy kb. 1/2 évvel ezelőtt vettem egy OLED TV-t ugyanattól a márkától, ugyanolyan képátlóval. Tehát a kezdetektől fogva. A TV csomagolása egy szóval nagyszerű. A doboz akkora, mint egy "tehén", de ez az átlónak és a polisztirol mennyiségének köszönhető. A kicsomagoláshoz legalább két emberre van szükség. A tévé első bekapcsolása után láttam az első különbséget, mégpedig a tévé menüjében. Az "oled" menüje számomra "prémiumabbnak" tűnik, bár a vizsgálat során kiderül, hogy minden azonos, csak egy kicsit másképp néz ki. Szerencsére figyelmen kívül hagyhatja a felesleges alkalmazásokat, és prioritást adhat másoknak. Sajnos az operációs rendszer zárt jellege miatt nem lehet mást telepíteni, mint amit a Hisense kínál. Tehát ha valaki olyan alkalmazásokhoz van szokva, amelyek nem a Vidaa áruházban vannak, nézzen körül egy másik operációs rendszer után. De az alkalmazások száma egyre nő. A kép, a hang és nem tudom, mi más különböző attribútumainak beállításai igazán nagyok. Az átlagfelhasználó valószínűleg az előre beállított üzemmódokat fogja előnyben részesíteni. A hang, mint minden "vékony" TV-nél, nem fog lenyűgözni, de elég. Képalkotó technológia: A 120 Hz, a QLED és a prémium LED TV-kategória legjobb termékének járó EISA-díj önmagukért beszélnek. A TV a Skylink műholdra van csatlakoztatva, és a kép tényleg tökéletes. Természetesen szubjektíven jobban tetszik az OLED, de nincs közvetlen összehasonlítási lehetőségem. A forrás minősége nagy, nagyon nagy szerepet játszik ebben. És most valami, ami igazán csalódást okozott nekem, és ahhoz képest, amit a "oled" mellékelt, olyan, mint egy visszatérés az őskorba, az a távirányító (lásd a képet). Kap egy fekete műanyag lapátot, amelynek felső harmadát az alkalmazásokhoz közvetlenül hozzáférő gombok foglalják el. 12 van belőlük, de merem állítani, hogy egy cseh felhasználó max. 3-4. Ezt egy majdnem 30 ezer forintos tévé esetében elvárnám. lesz valami puccosabb. Csak az összehasonlítás kedvéért mellékelek egy fényképet a "oled" meghajtóról. Következtetés: A televízió teljesítette azt, amit vártam tőle. A kép nagyszerű, a hangzás tisztességes, a TV gyorsan reagál a távirányítóra. Eredetileg a komódon lett volna a helye, de aztán úgy döntöttünk, hogy a falra akasztjuk, és a tévé csak "nőtt". Nagyon, nagyon jól néz ki. Én is fontolgatom, hogy felakasztom az Oledemet, de gipszkarton fal ellen. De már azon gondolkozom, hogyan fogom felakasztani a falra: -)
Kiváló ár/teljesítmény arány. Megvásárolta a "Hisense" eladó, amikor volt egy kedvezmény, plusz extra Antik TV ingyenes egy évig + ajándék felülvizsgálatra
Igazán széles körű beállítások mindenféle dologhoz, de a TV úgy tűnik, hogy gyárilag jól be van állítva.
Gyors TV-válasz
Ez egy elég ügyes állvány, amely kellő stabilitást biztosít, de mi amúgy is a falra szereltük a tévét, és egyszerűen nagyszerű. Ez az első TV-m "a falon", és nagyon jól néz ki.
A Vidaa OS zárt, de a cseh felhasználók számára jelenleg fontos alkalmazások nem hiányoznak belőle.
VESA szabvány a falra szereléshez (én az Alza márka alatt vettem a tartót, és teljesen megfelel mind a minőségnek, mind az árnak).
Minőségi jelforrással a kép kényelmes az átlagfelhasználó számára is
Legalább "négy" kézre van szükség a telepítéshez, de ez valószínűleg nem hiánycikk ennél a méretnél.
Néhány alkalmazás hiányzik - O2 TV, Kuki, Telly, és sajnos nem lehet őket újratelepíteni, mint a nyílt operációs rendszer esetében.
A TV bekapcsolása után a szöveg olyan homályosnak tűnik, azonban a TV frissítése után, amint csatlakozik a hálózathoz, gyorsan javul.
Távirányító (lásd a fotót). Valószínűleg a legnagyobb csalódás. Az ember valami prémiumabbat várna egy majdnem 30 ezer forintos tévétől, de sajnos egy műanyag lapátot kapunk, amelynek felső 1/3-át fix alkalmazásgombok foglalják el, amelyek többségét soha nem fogjuk használni. Hisense kellene venni egy példát az LG vagy a Samsung
0 ×Jelentés
Petr, Račice-Pístoviceflag
Értékelve: 2023. 04. 14., változat: 65" Hisense 65U8HQ
Hitelesített vásárlás
Kiváló ár/minőség arány.
TV-tuner nem tesztelt, mert csak a TV-t használom az Xboxhoz vagy a streaming szolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz.
A képminőség számomra teljesen elegendő, és nem bánom, hogy nem OLED.
Az operációs rendszer érzékeny.
Jobban örültem volna egy androidosnak, de már úgy mentem bele a vásárlásba, hogy ezt szem előtt tartottam, így ez nem egy egyenesen negatívum.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ