Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 65" LG 65QNED86

Termékkatalógus
65" LG 65QNED86 - Televízió

Vélemények: 65" LG 65QNED86

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" LG 65QNED86 témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" LG 65QNED86 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" LG 65QNED86 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Daniel, Kruhflag
Értékelve: 2023. 01. 11., változat: 65" LG 65QNED86
Hitelesített vásárlás
A TV nagyszerűen működik, a színek élénkek és a kontraszt nagyszerű. Bár szkeptikus voltam a webOS-szel kapcsolatban (korábban mindig csak androidos TV-t használtam), eddig kellemesen meglepett a használhatóság és a reakciókészség. De sajnos az androidhoz képest nincs nagy választék az alkalmazásboltban. De ami igazán szörnyű a tévében, az a kicsi és gyenge műanyag állvány. Nem tudom, hogy a gyártó csak nem gondolta végig, vagy pénzt akart spórolni, de a TV több mint 30kg-ot nyom, és még csak pl. amikor az USB-t oldalról csatlakoztatjuk a portba, az egész TV kb. 5 cm-t leng fel-le, mert az állvány hihetetlenül instabil és elhajlik. Többé-kevésbé csak bele kell botlani a tévébe, és az úgy ringatózik, mint halászhajó a viharos tengeren. Ha a tévét a falra tervezed feltenni, az nem probléma, de én nem igazán bízom az állványban, és nincs jó érzésem vele kapcsolatban.
Képminőség
Színek
HDMI ARC
Meglepően jól használható webOS
Szörnyű műanyag állvány
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ