Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: 65" Samsung QE65LS03TA

Termékkatalógus
65" Samsung QE65LS03TA - Televízió

Vélemények: 65" Samsung QE65LS03TA

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Samsung QE65LS03TA témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Samsung QE65LS03TA termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Samsung QE65LS03TA megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Štěpán, Dobříšflag
Értékelve: 2022. 04. 06., változat: 65" Samsung QE65LS03TA
Hitelesített vásárlás
Abszolút elégedettség
0 ×Jelentés
Tomáš, Chrudim IVflag
Értékelve: 2021. 02. 18., változat: 65" Samsung QE65LS03TA
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép, ajánlom, hogy kerettel együtt vegyétek meg!
A művészeti mód egy csodálatos eszköz. A saját képeit feltöltheti a TV-re jpg formátumban 4K-ban, és naponta többször is más képet kaphat a hangulatától függően (csak vigyázzon, a jpg képek feltöltésére szolgáló memória korlátozott (kb. 500 MB).)
A láthatatlan tartó a dobozban található a TV-vel együtt.
Egy csatlakozó doboz - egy kicsit féltem tőle, de minden rendben volt, a kisebbik csatlakozót a kábel csatlakoztatásához a TV-hez sikerült áthúznom a falban lévő libikókán (közel volt, de működött), így a TV kábel nélkül lóg a falon, mint a képen.
Minimális gombokkal ellátott rádiótávirányító - gyorsan megszokható, és nagyon szépen néz ki.
Eladó (február 2021) egy szilárd ár egy 65 hüvelykes TV (és a keret volt ingyenes)
csatlakoztathatóság iPhone és iPad probléma nélkül jobb, mint vártam, TV Airplay. A telefonról közvetlenül a tévére streamelhet YouTube-videókat, akárcsak a Chromecast.
Csomagolás. A TV-doboz könnyedén elfér az Octavia Combiben (én még meg is mértem, mielőtt megvettem, nem kell: -)). Bárki is tervezte a csomagolást, profi volt, a kicsomagoláskor egy prémium termék érzését kapja. Kár, hogy a Samsung weboldaláról nem tölthető le a fali rögzítési sablon, így előre le lehet mérni a kábel felakasztását és a libikókát. Mielőtt a falra szerelné, nézze meg az utasításokat a youtube-on.
Samsung iPhone/iPad alkalmazás. Nem mondhatom, hogy nem működik, de az ituitive vezérlés nagyon másképp néz ki. Az alkalmazás funkcióiban és grafikájában még sok javítanivaló van, így talán a következő verzióban?
Szinte nulla támogatás a Samsung standjainál. De ne csüggedj, ha nem töltöd le a tévé felakasztásához szükséges rajzot, a One Connect Boxról semmit sem fogsz megtudni, és a szövegben is csak minimális konkrét információ van a sok ballasztban. Szüksége van az összekötő kábel csatlakozóinak méreteire? Akkor még egy Samsung-szakértővel sincs szerencséje.
Tizen. A rendszer elég gyors, de nem lehet Kodi vagy más alkalmazásokat letölteni rá. Ne ess kétségbe, van Netflix, és tökéletesen működik.
Oldalról nézve kissé rosszabb a kép. Semmi tragikus, de ne mondd, hogy kizártalak. Nézze meg a véleményeket a youtube-on
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ