Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 65" Samsung QE65QN90B

Termékkatalógus
65" Samsung QE65QN90B - Televízió

Vélemények: 65" Samsung QE65QN90B

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Samsung QE65QN90B témával kapcsolatban? Nálunk 16 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Samsung QE65QN90B termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Samsung QE65QN90B megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 02. 02., változat: 65" Samsung QE65QN90B
Hitelesített vásárlás
Véleményem szerint a legjobb TV a piacon, a kép lenyűgöző!
Verhetetlen kép, a fekete tényleg olyan, mint egy szög és szuper fényerő és kontraszt. Nem látom okát, hogy a fekete miatt OLED-et vásároljak.
Gyors reagálás az ellenőrzésre
Talán ez az egyetlen általam ismert tévé, amely rendelkezik PIP funkcióval, ami az elsődleges követelményem volt. Az LG-nél még mindig nem értik, ezért van egy Samsungom.
Van benne Miracast, amivel a Realme Androidos telefonomról bármikor tudok csatlakozni, a W10-ről csak minden ötödik próbálkozásra. Még egyszerűbb a Samsung telefonról a tévékar érintésével.
Karácsony előtti ár 28K
A távirányító nem rendelkezik állomásszámokkal, és az angol nyelvű hangvezérlés nem praktikus. Plusz van 4 keményen kódolt gomb néhány internetes TV-n, ami nekem nincs.
A hirdetett PIP lehetséges, de csak egy ablakban egy másik jelforrással, pl. SAT és DVB-T, így nem értem, mire való a kettős tuner. Aktiválása és deaktiválása nem praktikus a 3 szintű menü segítségével, és még nem fedeztem fel a fő kép és a képablak közötti hangváltást.
A régi LG HD-hez képest 3x nagyobb a fogyasztásom 150W körül.
Úgy fog ragyogni, mint egy disznó. Hol van valami tükröződésgátló réteg, mint az én NB gyakorlatilag matt disp? De a nagy fényerőnek köszönhetően ez még az ablakkal szemben sem számít sokat.
Nem rendelkezik olyan kötegelt csatlakozóval, mint a 95-ös verzió, így a tévéből kb. 5 vezeték vezet ki (230, HDMI, antennák), és a dekóderkártya cseréjéhez olyan fali tartóra van szükség, amely lehetővé teszi, hogy a dekódert el lehessen lóbálni a faltól. De 15 ezer forint pluszt fizetni érte nonszensz.
A hangzás nem túl jó. Külső vevőegység és megfelelő hangszórók vagy hordó nélkül nem ugyanaz, de ezt minden tévénél figyelembe kell venni.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Stanislav, Chomutov 1flag
Értékelve: 2023. 01. 16., változat: 65" Samsung QE65QN90B
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű kép ( 100 hz-es panel és nagyszerű háttérvilágítás )
Luxus hangzás
Gyors és intuitív működés
egyszerű vezető
10 ezer dollárt fizettem érte. kevesebbet karácsony előtt, mint most: D
semelyik
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Markéta, Osniceflag
Értékelve: 2022. 11. 02., változat: 65" Samsung QE65QN90B
Hitelesített vásárlás
Szubjektíven úgy érzem, hogy a NeoQLED esetében egyenletesebb a háttérvilágítás, mint a QLED esetében, így nagyon világos háttérrel (tipikusan téli sportoknál, hóban) a háttérvilágítás "csíkjai" nem annyira láthatóak.
A tükröződésmentes felület a régi tévéhez képest nagyon jól működik, amikor a nap süt a kijelzőre.
Általános elégedettség.
Amikor megpróbálja átvinni a hangolt csatornákat egy 2 éves QLED készülékről, az USB-s mentést és a Samsung felhőalapú mentést is inkompatibilis mentési formátumként értékeli.
Minél újabb tévét vásárol, annál tovább kell várnia a régi tévéjén lévő alkalmazásokra. A Samsung egyes alkalmazásokat csak egy évvel a megjelenés után engedélyez és ad ki.
Az alvásidőzítő a távirányítóval vagy gyors hangutasítással "millió" lépést tart, ami még azokat is felébreszti, akik már alszanak.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ