Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Vélemények: 65" Sony Bravia KD-65X81J

Termékkatalógus
65" Sony Bravia KD-65X81J - Televízió

Vélemények: 65" Sony Bravia KD-65X81J

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" Sony Bravia KD-65X81J témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" Sony Bravia KD-65X81J termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" Sony Bravia KD-65X81J megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Michalovic Projects spol. s r.o., Valašská Polankaflag
Értékelve: 2022. 05. 03., változat: 65" Sony Bravia KD-65X81J
Hitelesített vásárlás
Egészen rendes TV, 65 colos, Sony, Android TV. Lehetséges internetkapcsolat nélkül is menni, de nincs Google TV funkciója (android market, alkalmazások stb. ) Elég nehéz - 23 kg, és természetesen nagy. Van benne 1 USB 3.0, a másik 2.0, 4x HDMI. A Skylink TV használata esetén CA modult kell vásárolni és Skylink kártyát kell behelyezni a CI foglalatba, a TV megkeresi a műholda(ka)t, majd maga keresi a csatornákat. Műholdak és csatornák telepítése max. Tizenöt perc. A fogyasztást az alapbeállítás befolyásolja, alapvetően + -125 W a fogyasztás, ha kikapcsolod a wifit, bluetot, csökkented a TV fényerejét és beállítod a maximális energiatakarékosságot, akkor + -55 W a fogyasztás. USB filmlejátszás működik. Több Android-fiókot támogat, amelyek hozzáadhatók a TV-hez. A NAS SMB-n keresztül érhető el a VLC alkalmazáson keresztül. A papír kézikönyvek KATASZTRÓFA. A meghajtó egyszerű és természetesen a csomag 2x AAA elemet tartalmaz.
4K - 65 hüvelyk, minőségi kép és hang
DVT2 / S2 / C
Android TV
Sony
Wifi 2.4/5Ghz
Ára
Nagyon rossz papír kezelési kézikönyv (illetve nincs)
kézikönyv online, a TV-készüléket csatlakoztatni kell az internethez
A kézikönyvből hiányzik az instrukció a lábak eltávolítására ha be vannak rakva, ha nem találnám a youtube-on, félnék, hogy eltörök valamit.
csak 2x USB
LAN csak 100 Mbit-tel
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ