Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 65" TCL 65P638

Termékkatalógus
65" TCL 65P638 - Televízió

Vélemények: 65" TCL 65P638

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 65" TCL 65P638 témával kapcsolatban? Nálunk 20 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 65" TCL 65P638 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 65" TCL 65P638 megvásárlása után te is írsz értékelést.
196 690 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Parker Hannifin Industrial s.r.o., Chomutovflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
OS funkcionalitás
Ára
Hozzáférés az USB-hez
0 ×Jelentés
Jan, Kolín 5flag
Értékelve: 2024. 01. 02., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
Ára
2x meghajtó a csomagban
megjelenítés minősége
hangminőség, akkor a beállításoknál a hanggal kell játszadoznia.
jó kommunikáció a PC-vel HDMI-n keresztül
Még nem találtam meg az USB-t
0 ×Jelentés
Stanislav, Strážniceflag
Értékelve: 2023. 12. 22., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Kiváló kép
Intuitív vezérlés
Kiváló ár
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 12. 19., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
Bár sokan írják azt is, hogy lassabban indul, én nem így találtam. Éppen ellenkezőleg, fürgének és érzékenynek találom. Így valószínűleg egyértelmű, hogy nem lesz olyan érzékeny, mint egy 32"-es, gondolom, minél nagyobb a képernyő, annál lassabb a reakció.
kép
Hang
Ára
valószínűleg maga a márka, az embereknek meg kell tanulniuk bízni benne.
0 ×Jelentés
Jaromír, Praha 5 Lužinyflag
Értékelve: 2023. 10. 28., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
Kiváló kép
egyszerű menü
rosszabb hangzás, de használtam egy soundbar-t, és a hangzás sokkal jobb.
lassan beindul.
0 ×Jelentés
Pavel, Praceflag
Értékelve: 2023. 10. 24., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
Ár-teljesítmény arány finom
Minden működik, a kép jó
Kicsit lassabb TV indítás és menü
0 ×Jelentés
Lukáš, Praha 6flag
Értékelve: 2023. 09. 14., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
A TV-nek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Több dolog kompromisszuma, az áráért verhetetlen tévé! Habozás nélkül újra megvenném. Ezt mindenki maga dönti el. A +/- az én szubjektív véleményem, de néhány embernek talán segíthet.
Méret
GoogleTV (HBO, Netflix, Prime, SkyShotime, Disney+, O2TV és sok más alkalmazás közvetlenül a kezdőképernyőn)
Megjelenés - gyönyörű keret nélküli stílus
A kép tiszta, és a színek véleményem szerint hihetőek. Voltak már LG tévéim, ahol a színeket túllőtték, és néha ez már túl sok volt. A színek itt nagyon jók.
HDR - igazán funkcionális. Az HBO Max, ami nekem van, csak fullHD, és a HDR bekapcsolása után minden hihetetlenül kisimult, és még a színvisszaadás is jobb.
A PS5 és az Xbox kapcsolata tökéletes, nem kell beállítani a játékmódot, minden automatikusan működik, és nincs késés. A tévé támogatja a tévé bekapcsolását a konzol bekapcsolása után, ez egy plusz.
A hangzás szerintem nem hangzik rosszul. Ez egy TV, nem egy soundbar! Szóval nem értem a rossz hangkritikákat. Jónak találom, és eléggé ragaszkodom a hangzáshoz. Jobb hangzása van, mint az LG-nek (TV 20kért). Ha valaki moziszerű hangzást szeretne, akkor külsőt kell vásárolnia. A hangzás kiegyensúlyozott, a magasak, a basszusok és a középtartományok jók. Semmi sem zörög, a hang tiszta és erős. És azt kell mondanom, hogy még a basszus is szép, egy TV-hez képest.
Két járművezető. Nem kell a távirányítót közvetlenül a tévére irányítani!
A TV beállítása nagyon egyszerű. Ha valaki nagyobb mélységet szeretne az általános beállításban, akkor több lehetőség van a játékra, de ez nem szükséges. Néhány perc múlva még egy amatőr is beállítja a tévét.
Sajnos vannak mínuszok is.
Lassan! Sajnos a TV nagyon lassú! És ez megőrjít. Sajnos az alkalmazások indítása majdnem 30 másodpercig tart, az O2TV indítása pedig néha egy percig is eltart. A tévé bekapcsoláskor gyorsan elindul, de ez inkább csak a látvány kedvéért van, mert sok más dolog betöltődik, és a tévé használata is eltart egy darabig.
Annak ellenére, hogy DirectLED, a megvilágítás az oldalakon látható, így például amikor egy O2TV alkalmazás betöltődik, és a háttér teljesen sötétkék, amikor betöltődik, úgy néz ki, mint egy megvilágított képkeret! Ami meglepett engem, ez a DirectLED esetében nem feltételezhető. A kép nagyszerű, de ez furcsa.
A perem közelében nincsenek további csatlakozók. Ha például USB-n keresztül akarok lejátszani valamit, akkor a tévé hátuljához kell nyúlnom, ahol az összes csatlakozó majdnem középen van. Kár. Az USB hosszabbító kábel természetesen ebben az esetben is működik, de kár érte!
Csak 1x USB csatlakozó. A LED szalagvilágítás tápegységét közvetlenül a TV-hez akartam csatlakoztatni, és ugyanakkor egy USB-t használni egy FlashDisk/ext számára. lemezkapcsolat, és sajnos ez nem lehetséges. Kár!
A Google TV-vel nem lehet beállítani a kezdőképernyőt, és ez bosszant engem! Felajánlja nekem a PrimeVideo-t (mint például, hogy mit nézzek - ajánlásokat), de nincs Prime-om, és nem tudom kikapcsolni ezeket az ajánlásokat. Disney-t és HBO-t akarok, ahol tényleg van előfizetésem, és az HBO a Prime után van, ami nekem nincs is, így le kell görgetnem a Prime sor alá, és csak ott találom meg az HBO-mat, és csak ott tudom kiválasztani a további nézést. Ez nekem nagyon befejezetlennek tűnik! Ahhoz, hogy Android legyen, ezt meg kell oldani! Ez nem a tévé hibája, hanem a Google TV rendszeré. Ugyanez vonatkozik a Google összes televíziójára.
Ez a lista vége.
0 ×Jelentés
Petr, Zlatáflag
Értékelve: 2023. 07. 31., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
A tévét a Google TV miatt vettem, és csak ki akartam próbálni ezt az olcsó kínai márkát. Összehasonlítom itt a Sony braviámmal és az LG-vel 55 képátlóval. Szóval indítás után mind a 3 öblítés egyszerre volt nálam. Szóval az első nekifutás után nagyon nem tetszett a kép, a Sony és az LG összehasonlíthatatlanul rosszabb. A képbeállításokkal való babrálás után azonban nagyon-nagyon közel kerültem ezekhez. A kép nagyon függ a műsor minőségétől. Én személy szerint a felbontásnak tulajdonítom, ez csak 65. Ebből a kiábrándultságból pár dysney+ film hozott ki. A kritikákban gyenge hangzásként leírt hangzás egyáltalán nem hangzik gyengének számomra. Ismét egy kicsit babrálni akar a beállításokkal, és minden teljesen rendben van. Manapság egyszerűen nincsenek hifi hanggal rendelkező tévék. Egyébként az irányítás és a reakció nagyszerű. Még nem sikerült beüzemelnem a Google Asszisztenst.
Csodás design
Control, semmi nem kattog, semmi nem fagy le, csak működik.
Valószínűleg az ár.
Ahhoz, hogy elégedett legyen, a beállításokkal kell játszani, mind a képpel, mind a hanggal.
A Google Asszisztensre még nem jöttem rá.
0 ×Jelentés
Az Alza válasza
Az Alza válasza
2023. 08. 24.
Helló, köszönöm az értékelését. A Google Assistant csak akkor működik teljes mértékben, ha a tévé egy támogatott nyelvre van állítva: pl. Angol vagy német. A cseh/szlovák nyelvű hangalapú keresés azonban elérhető pl. a YouTube-on és más alkalmazásokban. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.
Viktorie, Brno 13flag
Értékelve: 2023. 05. 17., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
Már a harmadik TV TCL az otthoni és elégedettség.
Ár-teljesítmény arány
Google TV
Két járművezető
Színvisszaadás
Alkalmazások Voyo, MAGENTA TV, O2 TV
Nem jut eszembe semmi.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 18., változat: 65" TCL 65P638
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű kép, szép feldolgozás és lenyűgöző nézési élmény. 👍👍👍
Eddig egyik sem
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 11
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ