Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: 75" LG 75QNED91

Termékkatalógus
75" LG 75QNED91 - Televízió

Vélemények: 75" LG 75QNED91

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 75" LG 75QNED91 témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 75" LG 75QNED91 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 75" LG 75QNED91 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Zdeněk, Ostravaflag
Értékelve: 2022. 04. 14., változat: 75" LG 75QNED91
Hitelesített vásárlás
Eddig egy 65 “Samsungom volt Tizen operációs rendszerrel. nem volt rossz. de miután átváltott erre a televízióra. sokkal jobb kép (még FullHD-ben is), méret (végül is plusz 25 cm-es átló) és vezérlés és rendszersebesség. nem lehet összehasonlítani. Most megvan, amit akarok, várakozás nélkül. ezen kívül a mágikus távirányító funkció. bárhová mutatok a vezérlővel, a kurzor megy. miért nincs minden gyártónál? ez brilliáns. A beállításokat a külföldi fórumokon ajánlottak szerint csináltam és még jobb lett a kép, mint bekapcsolás után. ráadásul most fogtam egy alza akciót és 20%-kal alacsonyabb volt az ára. hát ne vedd meg. Az én ajánlásom - ez elég kevés pénz, de tényleg megéri, ha filmrajongó vagy, akkor nincs vele mit kezdeni.
fantasztikus képminőség - fekete majdnem olyan, mint az OLED, gyönyörű színek
képméret
távirányító
rendszer sebessége
milyen vékony, nagyon tisztességes és valószínűleg több mint elég hangos
méretben - falra akasztva nem eredeti karcsú tartón - kettesben is aggódtunk
Nem tudom abbahagyni a nézést: -)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ