Slevy s AP+ Slevy s AP+

Vélemények: 75" TCL 75C835

Termékkatalógus
75" TCL 75C835 - Televízió

Vélemények: 75" TCL 75C835

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 75" TCL 75C835 témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 75" TCL 75C835 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 75" TCL 75C835 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Horni Rediceflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: 75" TCL 75C835
Hitelesített vásárlás
Tökéletes TV firmware frissítés és ext kalibrálás után. Remélem, hogy végül hozzáadják a dolbytruehd-et az earc-n keresztül. Gyakran nyomtatnak új firmware-verziókat.
Ár/teljesítmény arány
GoogleTV OS, playstore alkalmazás
Az ADB opció, azaz. alkalmazások feltöltése a playstore-on kívülről, a TV vezérlése stb.
Külső kalibrálás után a szondával kiváló kép
A CEC tökéletesen működik, de csak a V562 firmware frissítés után, a mellékelt V474 firmware CEC hibákat mutat.
Az EARC nem támogatja az ATMOS-t Dolby TrueHD-val, a DD+ működik.
Csak 1 USB csatlakozó max. 0.5A
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 05. 29., változat: 75" TCL 75C835
Hitelesített vásárlás
A tévét egy 3 éves 75ep660-as készülék cseréjeként vásároltam ugyanattól a gyártótól. Már nem akartam TCL-t, mert az előző Alacsony költség tragikus volt, de a vélemények és az 5 év garancia meggyőzött, hogy ez egy jó választás. Az előző képernyőhöz képest hihetetlen különbség, nem lehet összehasonlítani, ez egy teljesen más technológia. Gyors és jól hangolt Google TV OS, amelynek sebességét még két hónap után is szoknom kell. Néha még az az érzésem is van, hogy a tévé már azelőtt reagál, hogy megnyomnám a gombot: D Ajánlom a tévét mindenkinek, aki más szintre akarja emelni a filmnézést és nem akar közel 100k-t befektetni "márkás" gyártókba, de azok nem kínálnak annyit, mint a TCL, vagy valamiért nem akar OLED-et (játék közben ég a kép) Személy szerint én akciósan vettem 28k-ért, ha nem lenne akciós ennyi pénzért, akkor beérném a 7-es szériával, ami érezhetően rosszabb. 4* csak a bosszantó szoftverhibák miatt, amelyeket feltételezem, hogy a Google végül megoldja. *Képeket készített a "Számológép"
Nagyszerű kép, a fekete megjelenítés szinte tökéletes, és az OLED-hez hasonlítható.
A HDMI 2.1 tökéletesen működik a PS5-tel
Gyors hardver, amely 90GB körüli Kodi filmeket tud streamelni lag nélkül (LAN-on keresztül), így az nVidia Shieldem felesleges.
eARC, amely képes Dolby Atmos hangot küldeni a kompatibilis eszközökre, de vigyázat, még akkor is működik az Atmos, ha egy ARC-vel rendelkező vevőegységem csak HDMI 2.0b-vel rendelkezik.
Az 5 év garancia, ami nekem elsőre nem tűnt úgy, mert kb. egy hónapod van arra, hogy regisztráld a terméket a garanciára, ugyanakkor a regisztrációnál azt a választ kaptam, hogy egy hónapjuk van arra, hogy foglalkozzanak vele, tehát ha valamilyen adatot rosszul adtam meg, fennállt a veszélye, hogy nem kapom meg a garanciát. de minden rendben ment.
Végre egy eszköz, amely működik probléma nélkül a Google home, azaz nem, hogy mindig van néhány probelm, hogy megtalálja a készüléket, csak azt mondják, Hé google, kapcsolja be a nappali tv, és elindul, vagy az ellenkező pozadavku esetben kikapcsol. Ugyanakkor 100%-ban működik a rutinokban, például amikor bekapcsolom a tévét, a függönyt elhúzza, és lekapcsolja a villanyt.
A 120hz (144hz csak PC-ről) valóban jelentős. még akkor is, ha 60fps-es filmeket futtatsz, amikből kevés van, a Blink című filmet 60fps-sel és 76GB-mal veszem referenciának, az tényleg egy szemet gyönyörködtető. Még a közönséges 4k vagy FHD filmek is egyszerűen élesebbek, minden helyzetben és még a gyors mozgásoknál is érezhető a színész orrának szőrszála.
Rengeteg képbeállítás, ami összezavarhatja az újoncokat, de rengeteg videó van a YB-n arról, hogyan kell tökéletesen beállítani. Kiemelném a fekete sávok feketedimmelését, ahol a tévé egyszerűen teljesen kikapcsolhatja a háttérvilágítást.
A feltételezés szerint a fényerő csökkentése gyorsan csökkenti az energiafogyasztást, gondoljon bele, ha több órán át kell futnia egy maratont.
Inkompatibilitás az Onkyo TX-NR575 (ugyanaz a cég, mint a TCL) nyilvánul meg a képtelenség, hogy megjelenítse az OSD menü Onkyo beállítások, kell váltani egy másik TV-vel
LAN csak 100mbit
Alkalmi problémák a hanggal, amikor minden úgy tűnik, hogy játszani vevő, de semmi sem játszik, amikor bármilyen változás BT fejhallgató, hangszórók a TV, stb. még mindig semmi sem játszik. Újra kell indítania a tévét.
A beépített hangszórók szarok, még a két mélynyomó semmit sem ér, és egyáltalán nincs Dolby Atmos, amiről beszélhetnénk.
A VESA-tartó mindig gondot okoz ezeknél a nagyobb tévéknél, mivel a tévé szélességéhez képest kicsi a mérete, az SDK falán, ami minden alkalommal, amikor becsukod az ajtót, kissé megremeg, a tévé úgy néz ki, mintha el kellene repülnie valahova. De ez normális, minden 75"-es készülékünk ezt csinálta velünk, és még egy SDK-ban lévő, kifinomultabb tévékészülék tervezése sem tesz ellene semmit. Maximális mennyezet-padló távolságtartók, de ez túl munkaigényes.
0 ×Jelentés
Martin, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 04. 22., változat: 75" TCL 75C835
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Ára
Hang
Szép kép
Két járművezető
0 ×Jelentés
Jakub, Lužice u Hodonínaflag
Értékelve: 2022. 10. 18., változat: 75" TCL 75C835
Hitelesített vásárlás
Kép
Hang
2x driver
Méretei
Csatlakozás
Eddig egyik sem
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ