0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

Vélemények: 77" Samsung QE77S95C

Termékkatalógus
77" Samsung QE77S95C - Televízió

Vélemények: 77" Samsung QE77S95C

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 77" Samsung QE77S95C témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 77" Samsung QE77S95C termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 77" Samsung QE77S95C megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Ladislav, Frýdek Místekflag
Értékelve: 2024. 03. 18., változat: 77" Samsung QE77S95C
Hitelesített vásárlás
Igazán szép kép, nézem a TV-t körülbelül 3,5 - 4méter és ez lehetséges, aggódtam még SD adás zenei állomás Rebel, ahol a klipek 70-80 év, így nem olyan szörnyű. Channel Paramount is SD adás nézhető. A kép sima, szakadásmentes mind a műholdas, mind a földfelszíni vétel esetén. Távirányító - okos, de kicsi, talán majd megszokom. USB-C töltés és napelem. A One Connect Box is egy igazán nagyszerű ötlet, és ez az egyik oka annak, hogy ezt a tévét választottam. Ami a sokat dicsért hangzást illeti. nos, nem tudom, valahogy nem lepett meg nagyon, de talán azért, mert több tízezres recevierekhez és hangszórókhoz vagyok szokva.
Gyönyörű kép
Nagy 77" átlós
Egy csatlakozó doboz
Végül a pixelek égésének lehetősége, óvatosnak kell lennünk.
Ára
Kár, hogy a távirányító nem háttérvilágítással rendelkezik, mint a Sony távirányítója.
0 ×Jelentés
Václav, Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Értékelve: 2024. 03. 12., változat: 77" Samsung QE77S95C
Hitelesített vásárlás
A tévé remekül használható normál megvilágítású szobában, köszönhetően a nagy fényerőnek / nagyszerű tükröződésgátló rétegnek, ami számomra lényeges pont, amit a korábbi OLED modellek nem tettek lehetővé. A design nagyon szép. Ha habozik egy tipikus LED (Mini) TV és az Oled között, azt javaslom, hogy ne aggódjon, és válasszon egy QD oled modellel rendelkező modellt. Ez egy nagyszerű műsor: ) Az interneten találsz infót a kép kieséséről külső források (PC, PS5, Xbox) használatakor, ez a probléma csak akkor merült fel nálam, ha 4K 120HZ felbontást használtam és a VRR be van kapcsolva, paradox módon 4K 144HZ VRR-nél a probléma nem jelentkezik, így számomra rendben van: ) Fontos, hogy jó minőségű HDMI-kábellel rendelkezzen, mivel a 3+ méteres hosszúság növekedésével nő az elégtelen adatátvitel esélye.
A kép fényereje a mini ledes QN90A modellhez képest nem túlságosan eltérő, a szobában a szemüveg húzása nélkül használható, stb. Tehát a Samsungnak sikerült az OLED fő hátrányát a QD oleddal kiküszöbölnie.
A tükröződésgátló kezelés nagyszerű, az interneten találhatsz információt a kép rózsaszín/szürke lélegzetvételéről nappali fényben - de ez csak akkor van, ha a nap/fényforrás közvetlenül a tévére süt.
144hz frissítési frekvencia PC-s használat esetén.
Ár: ), de a versenytársakhoz képest - G3, A95L, paradox módon ez egy viszonylag megfizethető modell.
A fényerő enyhe csökkenése a játékban a statikus elemek és a fényerő maximális kihasználása (ASBL) miatt, de számomra a probléma közel sem olyan jelentős, mint amilyen az interneten nyomon követhető.
Soundbar kötelesség használata nélkül, gyenge hangzás.
0 ×Jelentés
Josef, Chomutov 1flag
Értékelve: 2024. 03. 02., változat: 77" Samsung QE77S95C
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó minőségű kép, gyönyörű színek.
Prémium OLED TV.
Teljes elégedettség, tényleg TOP.
Átlós méret.
Praktikus távirányító, napelemes töltés.
Nincs semmi kifogásolni való.
0 ×Jelentés
Karel, Smečnoflag
Értékelve: 2024. 01. 19., változat: 77" Samsung QE77S95C
Hitelesített vásárlás
Gyönyörű kép, minden paraméter beállítása.
A tévéállvány, az egy katasztrófa, semmit sem lehet állítani. A TV nem áll merőlegesen, állítólag ez egy funkció, nem hiba. Ha teheti, tegyen a falra egy jó minőségű függönyt.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ