Shop roku Akvizice ApF HU

Vélemények: 83" LG OLED83C21

Termékkatalógus
83" LG OLED83C21 - Televízió

Vélemények: 83" LG OLED83C21

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 83" LG OLED83C21 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 83" LG OLED83C21 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 83" LG OLED83C21 megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Karel, Chodov 1flag
Értékelve: 2023. 04. 19., változat: 83" LG OLED83C21
Hitelesített vásárlás
Hét nap után izgatottan várom a tévét. Az Alza Express eljött és felszerelte a falra, és 40 percen belül minden készen volt. A tévé hatalmas, különösen a TV-doboz. Nem akarok elképzelni egy 96"-os képernyős dobozt..: -D A kép - tényleg irreális, a fekete tényleg "sötét" fekete, a színvisszaadás fantázia, ők éles tiszta nincs keveredés még a rosszabb képet sugárzott például SD tartalom (zsír) a DVB-T2 adások. Még nem kellett mélyebb képkalibráláshoz nyúlnom, mert egyszerűen nem volt rá szükség. A Dolby Vision technológia (ha a videotartalom támogatja) magával ragadó, és alkalmazkodik a környezeti fényviszonyokhoz. A képbeállításaim APS-en vannak, Moviemaker engedélyezve. További profilok állnak rendelkezésre sportoláshoz vagy más sima mozgásokhoz, beleértve egy ISF-profilt nappali és éjszakai fényviszonyokhoz, a színskála kalibrálásának lehetőségével, stb. Hang - Van a TV csatlakoztatva AVR Denon eARC Denon eARC reagál, ahogy kell. Maga a tévé hangja valósághű, és még egy közepesen fejlett felhasználó számára is elegendő, aki nem nyeli le az AVR füstös hangjait. Az egyetlen panaszom a DTS kodek hiánya lenne, de a Dolby Atmos teljes mértékben helyettesíti. Formátumforrás pl. Így a DTS True HD Master-t csak külső eszközről élvezheti a hangformátumok teljes skáláját támogató AVR-en keresztül. Nincs semmi hiba a tévében, teljesen lenyűgöző, és ha meghosszabbított garanciával vásárolja meg, akkor egy olyan tévét kap, amely jó 5 évig a top 20-ban lesz, amíg a C3 sorozat 2023-as modelljei nem jönnek, ahol az ígért 40%-os fényerőnövekedés( a 83" és 96" képernyőméreteknél és 70% az 55"-77" tévéknél még messzebb lesz. Ha "Best of TV"-t szeretne, akkor ez jelenleg (2023. április) a jelen legjobb tévéje, nemcsak a vélemények szerint, hanem számomra is, bár az ára elég magas.
Színes és fekete renderelés
4x HDMI 2.1 (1x eARC az oldalán)
Hangszóró hangja
PLEX alkalmazás-támogatás az LG Store-ból
Dolby Vision és Dolby Atmos
PLEX-támogatás
webOS
A tápkábelt nem lehet leválasztani a TV-ről
A mágikus vezérlőt néha összekeverik
Csak egy port eARC-val az oldalán
Magasabb ár
Nincs DTS támogatás
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ