0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Vélemények: 8BitDo Micro Bluetooth Gamepad - Green - Nintendo Switch

Termékkatalógus
8BitDo Micro Bluetooth Gamepad - Green - Nintendo Switch - Kontroller

Vélemények: 8BitDo Micro Bluetooth Gamepad - Green - Nintendo Switch

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) 8BitDo Micro Bluetooth Gamepad - Green - Nintendo Switch témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) 8BitDo Micro Bluetooth Gamepad - Green - Nintendo Switch termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) 8BitDo Micro Bluetooth Gamepad - Green - Nintendo Switch megvásárlása után te is írsz értékelést.
8 090 Ft
Raktáron 3 db

Felhasználói vélemények

Tomáš, Modřiceflag
Értékelve: 2024. 02. 02., változat: 8BitDo Micro Bluetooth Gamepad - Green - Nintendo Switch
Hitelesített vásárlás
Ez egyfajta ellentmondásos értékelés. Bár a meghajtó nem működött nálam, ami az első eset, hogy bármit is birtoklok a 8bitdótól, mégis 3 csillagot kell adnom neki, még akkor is, ha van ez az óriási hiba. Nagyon apró, de még mindig kényelmesen kézben tartható, és úgy gondolom, hogy néhány játék nagyon jól játszható rajta. A 4 vállgomb hatalmas előny az "előző verzióhoz" képest. Az USB-C töltés pedig nagyszerű. Bárcsak működne. Előfordul, egy rossz darab bármikor megjelenhet, idővel biztosan rendelek egy második darabot, és ennek megfelelően módosítom a véleményt.
Megjelenés
Méret
USB-C
Szín
4 vállgomb
Kellemes DPAD
Nem működött
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ