A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

A4tech XL-750BK

Termékkatalógus
A4tech XL-750BK
4,6 191 értékelés
Gamer egér - vezetékes, lézeres, 3600DPI, 7 gomb, USB, jobbkezeseknek, M-es méret, színe: fekete
Kód:  ME425h Termékszám:  XL-750BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

A4tech XL-750BK

Fényűző és pontos számítógépes egér, amelynek elsődleges célja a játékosok igényeinek kielégítése - akár amatőr vagy profi szinten játszik, - mivel hangsúlyozza a biztos fogást a gumírozott felületnek köszönhetően. Pontosságát értékelni fogják a grafikus képszerkesztők is.

A gamer egerek számára felállított követelmények világosak - gyors és pontos mozgást biztosítsanak, érzékelővel rendelkezzenek, és így képesek legyenek megbirkózni a gyors mozgásokkal. Hála az új X7 Extra Speed technológiának, számos laser scanner funkcióval rendelkezik, valamint akár 3600 dpi felbontással, ami lehetővé teszi, hogy háromszor gyorsabb reagálást biztosítson, mint a többi optikai egér, amelyek felbontása csupán 800 dpi. Ezen kívül azonban egy további gomb is megtalálható a készüléken, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felbontást válthass: 600, 800, 1200, 1600, 2000 és 3600 dpi között választhatsz, minden további kiegészítő és vezérlő nélkül.

Az egér ergonomikus kialakítással rendelkezik, ezért csak a jobb kezében tartható. Hét érzékeny gombbal bír, és görgető kerék is megtalálható a készüléken, amely akár egy nyomógombként is képes funkcionálni. Amellett, hogy a klasszikus gombok és a görgő is meghatálható rajta, az egér egyik oldala 3XFire gombbal redelkezik, amely a bal gombba süllyesztve helyezkedik el. A 3XFire gomb megnyomásával a háromszor gyors egymásutánban lenyomott bal egérgomb funkciója érhető el - így a meglepetés erejével léphetsz fel az ellenséggel szemben és gyorsan és pontossan lelőheted őket. Továbbá az általánosan használt "dupla-click" helyett is felhasználhatod a készülék funkcióit.

Az egér USB csatlakozással működik. Ez a készülék teljes mértékben kompatibilis a Microsoft operációs rendszerekkel: Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Mac OS X, Mac OS 8.6 vagy újabb.

Műszaki adatok:

Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X, Mac OS 8.6


Paraméterek

Szélesség
6,9 cm Kész!
Magasság
3,4 cm Kész!
Mélység
12,1 cm Kész!
Interfész
USB Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,9 cm Kész!
Magasság
3,4 cm Kész!
Mélység
12,1 cm Kész!

Csatlakozás

Interfész
USB Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Kész!

Egér használata

Típus
Gamer Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Érzékelő

Érzékenység
3 600 DPI Kész!
Válaszidő
0,98 ms Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: A4tech XL-750BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech XL-750BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si A4tech XL-750BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech XL-750BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech XL-750BK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ