AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: AEG RTB411E1AW

Termékkatalógus
AEG RTB411E1AW - Kis hűtő

Vélemények: AEG RTB411E1AW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AEG RTB411E1AW témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AEG RTB411E1AW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AEG RTB411E1AW megvásárlása után te is írsz értékelést.
120 290 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Zdeňka, Rájec-Jestřebí Rájecflag
Értékelve: 2024. 02. 14., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A hűtőszekrényt a meglévő helyett vásároltam, nagyon gondos kiválasztás után. Mivel még nem használtam, nem tudom értékelni a teljesítményét. Nagyon szép a megjelenése. Az AEG márka garancia a minőségre, ajánlom.
Még nem használtam.
Nincs.
0 ×Jelentés
Monika, Prahaflag
Értékelve: 2023. 12. 10., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás
második hűtőszekrényként vettük, és elégedettek vagyunk.
0 ×Jelentés
Karel, Karlovy Vary 1flag
Értékelve: 2023. 05. 21., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
OK
0 ×Jelentés
Pavel, Modraflag
Értékelve: 2022. 04. 18., változat: AEG RTB411E1AW
Hitelesített vásárlás
A hűtőszekrény valóban nagyon könnyű, de még mindig nem rezeg, amikor a kompresszor működik. A padló görbülete állítható lábakkal is kompenzálható. A leírásban nem szerepel egyértelműen az ajtónyitási irány megváltoztatásának lehetősége, de a valóságban lehetséges (“Nyitási irány“ paraméter: szállítás „az „opcionális” listán szerepel más hűtőszekrényeknél, és összevetve zavaró lehet). Az alsó zsanér felszerelésénél ügyelni kell a helyes helyzetére és utoljára húzni - a felső zsanérnak szabad pozíciója van, de az alsó zsanér állítható úgy, hogy az ajtótömítés megfelelően illeszkedjen (a gyártó nem emeli ki ezt az utasításokban). A hűtőszekrény zaja érzelmileg minimális – ez az egyik oka a régi hűtőszekrény cseréjének. Nyitott konyhával még éjszaka sem zavar.
csendes
közvetlen hőmérséklet beállítás
LED lámpa – elég az egész hűtőszekrényhez
rengeteg polc
könnyű, de stabil
az ajtónyitás irányának megváltoztatásához le kell szerelni a hűtőszekrény teljes felső fedelét (de mindent részletesen le kell írni az utasításokban)
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ