Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Vélemények: Airlogy Kit M310 kenet

Termékkatalógus
Airlogy Kit M310 kenet - Otthoni teszt

Vélemények: Airlogy Kit M310 kenet

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Airlogy Kit M310 kenet témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Airlogy Kit M310 kenet termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Airlogy Kit M310 kenet megvásárlása után te is írsz értékelést.
17 390 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Petra, Šakviceflag
Értékelve: 2023. 03. 28., változat: Airlogy Kit M310 kenet
Hitelesített vásárlás
talán működik
nincs utasítás, nincs levél, nem tudom, hová küldjem, hogyan. Nem tudok semmit. Mintavevő készletet kaptam a poharak nélkül. ("Az Alza szerkesztőségének megjegyzése - köszönjük a figyelmeztetést, és elnézést kérünk. Az utasításokért közvetlenül az ügyfélszolgálati csapatunk fogja felvenni Önnel a kapcsolatot. Szép napot")
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ