AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Vélemények: AKAI LPK25 MKII

Termékkatalógus
AKAI LPK25 MKII - MIDI billentyűzet

Vélemények: AKAI LPK25 MKII

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AKAI LPK25 MKII témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AKAI LPK25 MKII termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AKAI LPK25 MKII megvásárlása után te is írsz értékelést.
20 890 Ft
Raktáron 5 db

Felhasználói vélemények

Jaromír, Dvůr Králové nad Labemflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: AKAI LPK25 MKII
Hitelesített vásárlás
A dobozból kivéve nagyon meglepődtem, sokkal jobban néz ki, mint a képeken. A piros szín matt, de fémes, a fehér billentyűk fényesek, a fekete matt, az egész készülék tényleg egy masszív műanyag. Ebben a tekintetben talán lehetetlen megjegyzéseket fűzni. Kisebb csalódás ért, amikor felfedeztem, hogy ez a modell csak USB-B-ről USB-A-ra csatlakozik a számítógéphez, a kábel egyben tápegységként is szolgál. A DIN5pin, ami nagyon gyakori a MIDI eszközökön, egyszerűen nem fordul elő, ahogy semmilyen más csatlakozási lehetőség sem. Miután meglátogattam az oldalt, hogy letöltsem a szoftvert, egy másik, meglehetősen kellemetlen meglepetés ért, mégpedig az, hogy 1. fiókot kell létrehozni és ellenőrizni, 2. regisztrálni a terméket, 3. letölteni az inMusic programot, 4. letölteni és telepíteni az iLok licenckezelőt (újraindítást igényel), 5. licencet szerezni a pluginokhoz a fiókomban az oldalon, 6. létrehozni és ellenőrizni egy iLok fiókot, 7. hozzárendelni az inMusic-ot a fiókhoz a licenckezelőben, 8. licencszámot rendelni az inMusic-hoz az iLok-ban és aktiválni. Tényleg nem tudom, mit értett ez alatt a költő. Nos, amikor ezt befejeztem, (ez 2 órát vett igénybe, beleértve az ellenőrző e-mailek kézbesítésére való várakozást, a programok, hangok és bővítmények letöltését) először is bekapcsolhattam néhány programot, és kipróbálhattam, hogyan kell használni. Úgy találtam, hogy az eszköz egy üres tartály és SW nélkül, pl. Bársony zongora, nem szólal meg. De már játszott, így kipróbálhattam. A hangminták nagyon jó minőségűek, szépen játszik, csak a billentyűk egy kicsit merevek az én ízlésemnek. Dinamikájuk van, így amikor finoman rájuk lépsz, szinte nem is hallod, eléggé dörzsölni kell őket, remélhetőleg idővel kijön. Egy másik hátránya, hogy amikor az oktávot lefelé vagy felfelé változtatja, a hangzás a bársony zongoráról nyers elektronikusra változik, és eltart egy ideig, amíg a zongora visszatér. De lehet, hogy ez csak annak az egy programnak a problémája, többet nem próbáltam ki részletesen. Összefoglalva azt kell mondanom, hogy az aktiválásokkal és regisztrációkkal kapcsolatos horrortól eltekintve ez egy tökéletes eszköz az árához képest, amely minden bizonnyal több mint használható lesz a letölthető hangok, hangszerek és pluginek igazán kiterjedt archívumának köszönhetően. De fél csillagot kellett levonnom ezért a mártíromságért, és egy csillagot levontam a korlátozott (gyakorlatilag semmilyen) csatlakozási lehetőségért. A dizájn, az SW felszereltség és valószínűleg a minőség miatt ez a billentyűzet egyébként teljes számú csillagot érdemelne. Az én értékelésem 3,5/5
Méret és súly
Az építés szilárdsága
Kiterjedt SW-felszerelés letölthető
Ára
Márka
Az egyetlen módja a másik eszközhöz való csatlakozásnak
A billentyűk elég merevek
Szükségtelenül bonyolult és hosszadalmas aktiválási és letöltési folyamat
Furcsa hangok oktávváltáskor a Velvet zongorán
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ