Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus

Termékkatalógus
Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus - Gamer PC

Vélemények: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 02., változat: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus
Hitelesített vásárlás
szép, ha jól működik, akkor szuper gyors
az összeállítás nem 100% kompatibilis, vásárlás első napja óta, néha megfagy és újra indul, újra telepítés, semmi nem segít “szerviz nem tapasztalta a hibát” pedig a windows loggolja az eseményeket..
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 02. 02., változat: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus
Hitelesített vásárlás
Körülbelül 10 hónapja használom a számítógépet és az egyetlen nagyobb probléma a BIOS verzióval volt, frissítés után minden rendben volt. Nyugalomban nem túl zajos, de terhelés alatt néha eléggé hallható. A vélemények szerint a forrás inkább pirotechnikai, mint az eddigi forrás, de jobb lesz, ha mindenképpen kicseréljük.
Teljesítmény
RGB
A jelentés a BIOS béta verziójával érkezett, amely USB-problémákkal küzdött
Forrás :
0 ×Jelentés
Jiří, Plzeň 1flag
Értékelve: 2022. 01. 11., változat: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus
Hitelesített vásárlás
Közel egy év használat után még soha nem volt problémám. Minden játék teljes részletességgel, 1440p-ben, egyetlen probléma nélkül. A betöltési idő nagyon gyors. A számítógép elég hangos, de ez a bioszban beállítható, ha valakit zavar. Engem személy szerint egyáltalán nem zavar, úgyhogy elengedtem. Az RGB természetesen kikapcsolható. A mások által említett problémák egyike sem történt meg velem. Az alkatrészek ára manapság (beleértve a grafikát is) ez véleményem szerint és árban is nagyszerű megoldás.
0 ×Jelentés
Patricie, Praha 4 - Michleflag
Értékelve: 2021. 12. 12., változat: Alza BattleBox Ryzen RTX3070 Aorus
Hitelesített vásárlás
A PC jó paraméterekkel rendelkezik, csendes, de sajnos a ram nem tud ezen a processzoron a megadott 3733Mhz-en futni - szerintem ez egy hamis reklám (a ram ott van, de maximum egyharmaddal lassabban tud dolgozni). A PC mechanikailag sérült az építésből (összetört csavarok stb. ) és a szállításból kifagyasztva. A PC alkatrészei és specifikációi rendben vannak, de megdöbbentett az Alza PC szállításának minősége.
Véleményem szerint az ideális ár-teljesítmény arány.
Csendben.
A szekrény a sötét színezett üveg miatt szebb, mint a képen - jól néz ki.
Azt írja, hogy 3733MHz Ram, de a processzor nem támogatja ezt. Tehát a build azok 3733Mhz Ram teljesen felesleges, ez megy az alapkészlet körül 28XXMHz és maximálisan a processzor támogatja 3200MHz.
Van egy PC-m, amelynek a CPU ventilátorán összetörtek a csavarok. Első pillantásra láthatóan csúnya és elfuserált munka a PC összeszerelésénél.
Ami teljesen megfogott - a számítógép teljesen lefagyva érkezett. Vártam egy napot, hogy a harmatos jég leolvadjon a belső alkatrészekről, és megszárítottam. Sokkoló forgalom. Az Alza reklamációnál pedig azt mondták, hogy küldjek nekik egy fényképet a horpadt dobozról. (Van egy képem a fagyott PC-ről egy perccel a kiszállítás után, de ez nem elég - a dobozt össze kell nyomni. ).
Összességében nagyon csalódott vagyok az Alza szolgáltatásban - egy olyan konfiguráció, amely nem tud úgy működni, ahogy a specifikációban meg van írva, mechanikusan sérült PC alkatrészek a szállításkor, és egy fagyasztott PC szállítása, amely teljesen megölte ezt a történetet.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ