Shop roku Slevy s AP+

Vélemények: AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst

Termékkatalógus
AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst - Monitorállvány

Vélemények: AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst témával kapcsolatban? Nálunk 18 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst megvásárlása után te is írsz értékelést.
24 590 Ft
Szállításra kész > 5 db

Felhasználói vélemények

Václav, Jílovéflag
Értékelve: 2023. 08. 22., változat: AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Egy kisebb szervizmonitorhoz vásároltam a tartót, és minden a teljes megelégedésemre szolgált.
Tisztességes tartó elfogadható pénzért
0 ×Jelentés
Vásárló, Hatvanflag
Értékelve: 2023. 03. 12., változat: AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst
Hitelesített vásárlás
Szuper
Meglepően szuper minőség!
Nekem külsőleg is tetszik és sok kis apró dologra figyeltek: több csavar , többféle felfogatási lehetőségek , kábel elvezetők!
Az én elképzeléseim szerint sokkal jobban állítható és olyan szögekben is forgatható amit nem vártam és mégis tudja!
Ár érték arányban szerintem ebben a kategóriában verhetetlen! Elégedett vagyok!
Egyetlen egy hibája van , és erre figyelni kell aki e mellett dönt! A monitorra felszerelhelő Visa szabvány panel ,nem mindegyik monitorral kompatibilis! Gondolok itt arra ,hogy ha a monitoron be van nagyon sülyesztve a felfogató akkor lehet nem fog beférni a felfogató panel ! Sajnos nekem garancia elvesztésével kicsit flexelnem kellet! Ne ijedjen meg senki ez lehet a moncsim gyártóknak a hibája! (Msi optix G272 )
0 ×Jelentés
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 03. 14., változat: AlzaErgo Arm S210S Space Saver - ezüst
Hitelesített vásárlás
Szerintem három okból vesz az ember állványt. 1, Hely szabaduljon fel az asztalon - pipa. 2, Jól, könnyen állítható legyen a monitor - so-so. Az alsó kar szépen súlyhoz állítható és nagy tartományban mozog. A felső kar ugye fix. Az állvány nyaka a gond. A le-fel billentést úgy meg kell tépni, hogy ne bólintson be, hogy utána nagyon izomból kell állítani - a mai vékony kávás monitoroknál nincs erre jó fogás anélkül, hogy a panelt megnyomnád. Az elforgatást egy műanyag perselyes vacak tartja. Ez vagy lötyög, vagy lehúzva alig állítható - értsd vagy túl tekered, vagy nem mozdul - és a vízszintes pontban véletlenül sem ugrik be. 3, Stabilan tartson. Az asztali rögzítés és a karok példásan stabilak. De a nyak... 27" monitor szélén cirka 5 cm a jobbra-balra és fel-le lötyögés. Ez köszönhető a rövid kar és a VESA lap közötti le-fel billentést biztosító éknek, amiben valami gumi betét van, ez hatalmasat lötyög, ha jobban lehúzom, akkor meg nem mozgatható. Az elforgató mechanika majd 10 centit kottyan - a monitor szélén nézve. Asztal rezgéseit sajnos átveszi a monitor, egyáltalán nem kevésbé mint a gyári asztali állvány. Határeset, és ez egy könnyű, 5kg-os 27" monitorral tesztelve, minden eresztés súlyhoz pontosan lehúzva. Ha jobban meghúzom, már nem állítható. Az esztétikát nem minősítem, kinek-mi tetszik, de számomra fura, hogy az amúgy eltalált szürke (jól megy a MacBook színvilághoz) mellé fehér betétek kerültek rá??? Sajnos ezek nem eltávolíthatóak. És persze az asztali rögzítés hátán a kábelvezető meg fekete. Az AlzaErgo logó szinte gyárilag leesik - ha valakit csak ez zavarna. Az állvány rögzítésa a monitorhoz hátulról nézve nem túl esztétikus, ha valaki open space-ben gondolkodik. Ahogy látom a fotókon az Alza elég sok állványa ugyanezzel a műanyag mechanikás VESA lappal jön - kár, mert ez az állvány gyenge pontja. A fotón a monitor egy Dell U2723QE, ezüstszürke hátulja van, a kép nem adja vissza, de elég jól megy hozzá az állvány szine. Viszont a VESA lap környéke nem túl szép hátulról. Erre lehetne valami műanyag takaró lapot tervezni, hogy ne ezt kelljen nézni. Mindez ár-érték arányban nagyjából ok, csak kár elrontani egy amúgy jó állványt egy ilyen nyak résszel.
stabil asztalhoz rögzítés
jó magasságállító mechanika
a monitor elforgatása nehézkes
a monitort le-fel billentő ék nem jól állítható, alig tart
hatalmas lötyögés a nyakban
a műanyag rögzítés a nyaknál nem túl bizalomgerjesztő
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ