Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: AlzaErgo PCM220 fekete

Termékkatalógus
AlzaErgo PCM220 fekete - PC tartó

Vélemények: AlzaErgo PCM220 fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaErgo PCM220 fekete témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaErgo PCM220 fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaErgo PCM220 fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
23 990 Ft 19 490 Ft
Raktáron

Felhasználói vélemények

Základní umělecká škola Rychvald, příspěvková organizace, Rychvaldflag
Értékelve: 2024. 03. 27., változat: AlzaErgo PCM220 fekete
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
ok
0 ×Jelentés
Vásárló, Zastávkaflag
Értékelve: 2023. 04. 26., változat: AlzaErgo PCM220 fekete
Hitelesített vásárlás
A csúszda az egész számítógépet a csúszda oldalról oldalra. valahogy nem értem, miért is lenne értelme. Úgy terveztem, hogy a számítógépet mélyebbre csúsztatom az asztal alá, amikor nincs rá szükség. A kézikönyvben nincs ilyesmi, de a tartó tetején lévő csavar meglazítása után 90 fokban el kellene tudni fordítani, de még nem próbáltam. Az oldalirányú stabilitás nagyon jó, de nem tudom a csúszdát egészen a tetejéig tolni. és így a felső rögzítés meglazul, ami az egész számítógép imbolygását okozza. A számítógépháznak felső szellőzése van, és nem csak egy fémlemez (fémlemezzel ez nem lenne probléma). A tetején van egy porszűrő és rezgésgátló "csavarok". Így nem tudom "teljesen lenyomni" a tokot, hogy az szilárdan a tartóban maradjon. Ha felső szellőzéssel rendelkező tokkal rendelkezik, gondoljon erre! A csapóajtó tényleg nagyon közel van az asztallaphoz. Egy olyan tokot (mint az enyém), amelynek felső USB-je van, nagyon nehéz használni (de meg lehet csinálni). A fő probléma az, hogy az alzaergo ET1 newgen asztal motorjai nem illeszkednek (és feltételezem, hogy ez a többi alzaergo modell esetében is így lesz). Ha a PC-tartót az asztal belsejére, közvetlenül az asztalláb mellé tervezi elhelyezni, akkor nem fog működni. kb. 1,5 cm-rel arrébb van, és a motornak ütközik. A retesz jó lesz, de csak akkor, ha ki tudom találni a felső fogást, elforgatom 90 fokkal, majd hogyan keskenyítsem el az asztallábakat, hogy a reteszt a külső szélére helyezzem.
az összeszerelés egyszerű és az utasítás világos (ha megtalálja az interneten)
a tartó szilárd szerkezetű, és úgy néz ki, mintha ellenállna egy kicsit
minimális oldalirányú mozgás és szép szoros tartás
a csúszás oldalról oldalra történik, nem pedig elölről hátrafelé.
a pc nem teljesen stabil a csúszdában a felső rögzítés miatt.
a tartónak néhány cm-rel alacsonyabbnak kell lennie az asztallapnál.
0 ×Jelentés
Tomáš, Chrudim IVflag
Értékelve: 2022. 12. 18., változat: AlzaErgo PCM220 fekete
Hitelesített vásárlás
masszív PC toktartó az asztallap alá akasztáshoz
tisztességes mechanikai kialakítás
könnyű összeszerelés
tömör fémlemez, amely alulról 6 csavarral (tartozék) az asztallaphoz csavarozható. Ezért még egy olcsó Ikea asztalon is tart, szololit felülettel (2,5 mm átmérőjű lyukak fúrása).
az olcsóbb modellhez képest az asztal alatt lévő táblában lévő sínekben előre-hátra csúsztatható, így szépen el lehet jutni a PC-n lévő kábelekhez, és a visszadugás után vissza lehet dugni (ajánlom, hogy fizessenek érte felárat).
A 230V-os hosszabbító kábel aljzatát kapcsolóval az állvány oldalsó lábához ragasztottam 3M kétoldalas ragasztószalaggal, és 2 villanyszerelői szalaggal meghúztam (fekete hosszabbító kábel 4-6 aljzattal, amelyet az állvánnyal együtt rendeltem).
mindkét mechanizmusban vannak rugók, amelyek mindent a helyén tartanak a telepítés során, még akkor is, ha laza csavarok rögzítik a tartó szélességét és magasságát.
Az Alza.cz oldalról nem tölthető le az összeszerelési útmutató pdf-ben, így amikor döntöttem, nem voltam pontosan tisztában azzal, hogyan működik. Alza, kérlek.
a tartó alsó része nem volt megfelelően meghajlítva, de a sikovky segített, és egy idő után minden rendben volt.
"Alza szerkesztői megjegyzés - köszönjük a figyelmeztetést és elnézést kérünk, ügyfélszolgálati kollégáink közvetlenül felveszik Önnel a kapcsolatot az utasításokért"
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ