AD květen univerzal LEGO AP+ hu

Vélemények: AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V - Ipari porszívó

Vélemények: AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V megvásárlása után te is írsz értékelést.
26 590 Ft
Raktáron > 5 db

Felhasználói vélemények

Ondřej, Ostravaflag
Értékelve: 2024. 04. 27., változat: AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V
Hitelesített vásárlás
visszaküldött, nem tesztelt
Nem tudok ítélkezni,
az én 6Ah (AT-60LBP20V) alzatools 20V akkumulátorom nem fér be az akkumulátortartó rekeszbe, bár az utasítások szerint ezek az akkumulátorok alkalmasak.
0 ×Jelentés
Pavel, Týnec nad Sázavouflag
Értékelve: 2024. 04. 14., változat: AlzaTools AT-CWADVC20V BatteryONE 20V
Hitelesített vásárlás
Az AlzaTools szinte minden akkumulátoros szerszámmal rendelkezik, és mindig kellemesen meglepett az ár/teljesítmény arány. Ebben az esetben ez eléggé unalmas. A porszívó nagyon jól porszívózik, DE - a legnagyobb akkumulátor, amivel éppen számoltam, hogy bemegy, egyáltalán nem tud bemenni, mert a 4Ah-s (közepes) akkumulátorokat már régóta nem látom raktáron. Egy másik dolog - 1 melléklet nem egyezik a fotókkal. A képek alapján úgy néz ki, mintha nedves porszívózáshoz kellene lennie, de nem tudom összehasonlítani a különbséget, vagy azt, hogy más-e a fukciója vagy sem. De ez egyszerűen nem felel meg az eladási adatoknak. Nem kerestem máshol tartozékokat hozzá, de például a kis akkus porszívónak van egy speciális fúvókája, ahol egy téglalap alakú rúd kell a körhöz. Sajnos sehol sem találtam őket, és az Alza válasza az volt, hogy külön nem árulják őket, és nincs alternatívájuk. Ezért olyasvalakitől kellett vásárolnom, akinek már megvoltak ezek az alkatrészek. Remélem, hogy ezzel a darabbal jobb lesz.
nagyon jól porszívózik
vizet is tud vákuumozni (még nem volt időm kipróbálni), és az áráért ez nagyszerű
ár/teljesítmény
a 6 Ah-s akkumulátorok nem mennek be. egyszerűen nem illenek bele
az egyik melléklet nem felel meg a képnek
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ