Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Vélemények: Amazfit GTR 2e Obsidian Black

Termékkatalógus
Amazfit GTR 2e Obsidian Black - Okosóra

Vélemények: Amazfit GTR 2e Obsidian Black

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black témával kapcsolatban? Nálunk 28 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Amazfit GTR 2e Obsidian Black megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vásárló, Kisbérflag
Értékelve: 2022. 05. 23., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Nagyon jó anyaghasználat,kellemes,könnyű viselet.Sok óralap választék.Óraeltávolítás jelszó beállítható.Prémiumnak ható megjeleés.
Széleskörűen stemélyre szabható.
IP68 vízállóság(nem zavarodik meg a víztől)
Magyarnyelvű telefon alkalmazás.
Nincs
0 ×Jelentés
Jindřich, České Budějovice 1flag
Értékelve: 2022. 05. 17., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
kijelző
elem élettartam
Ára
app
A GPS kiesik mérés közben
kinyílik a szíj
0 ×Jelentés
Monika, Teplice 1flag
Értékelve: 2022. 04. 07., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Igényesebb felhasználóként több órát is kipróbáltam, ezek csodálatosak! A vélemények elolvasása után kissé zavarba jöttem, de mégis a rendelés mellett döntöttem. És nem bántam meg! Gyönyörűek, női kézen is elegánsan mutatnak. A mindig kiállítva remek dolog, mindent az én elképzeléseim szerint mér, a GPS gond nélkül fog kint, még a gyűrűket is be tudom zárni, mint az AW-vel. És a testedzés kínálatában talán minden benne van, ami eszébe jut. Nem voltam benne biztos, amikor vettem, de most már tudom, hogy nem adom ki őket a kezemből!
Ára
Méret
Gyönyörűek és tökéletesen illeszkednek
Nagyszerűen mérnek, nekem pontosnak tűnnek
Mindig ki van állítva
Változatos gyakorlatsor
Egyértelmű használat
Nem kapcsolnak le!
Talán nem arról van szó, hogy mosolyogokat mutat, de ez nekem tényleg apróság
0 ×Jelentés
Luboš, Plzeňflag
Értékelve: 2022. 04. 04., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Az első okosórám. Az általános elégedettség azonban mindig attól függ, hogy pontosan mire van szükségük. Rosszabbul fogják a GPS-t, nem érdekel, ha 1 km-t kihagyok a bringán, mire felfogja a jelet, de futás közben nagyon torzítja a végmérést. Gyakran még mérés közben is elveszíti a jelet. Pár ezerrel olcsóbb áron, mint egy összehasonlítható versenyen szuper, de legközelebb jobb minőségre megyek.
Szuper ár az azonos felszerelt versenytárshoz képest
Szép dizájn és rengeteg funkció
Kár, hogy az alkalmazásnak nincs PC-s felülete a jobb térképkezelés érdekében
Rosszabbul fogja a GPS-t és kiesik az épületekben vagy erdőkben végzett mérések során
Ha egy ideig nem csatlakozom a telefonhoz, a GPS nem frissül, és az óra sem követi az útvonalat
Nem azért venném meg őket, hogy futhassak, hogy rögzítsem az útvonalat
Nincs NFC fizetésük. amelyekkel azonban adott árszinten nincs
0 ×Jelentés
Michal, Prahaflag
Értékelve: 2022. 03. 09., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Talán csak arról van szó, hogy nem tud üzeneteket írni és hívni
0 ×Jelentés
Dávid, Turanyflag
Értékelve: 2022. 03. 08., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Bevallom, hogy nem használom az órát telefonos értesítésekre. Vizsgára vásároltam, sport és egészségügyi funkciók mérése érdekelt. A mérési intervallum 5 percre van állítva, az akkumulátor élettartama kb. 16 nap órával a kerékpáron, vagy napi 45 perc futás. Szívverés, oxigénellátás a Gramin Fenixhez képest. Itt nem vettem észre jelentősebb eltérést. Szerintem a legnagyobb probléma a GPS. Gyakran elveszítik a jelet, ami hibás mérésekhez vezet. Sum sum, adott pénzért érdekes játék, kár azért a GPSért.
az akkumulátor üzemideje
Design
GPS
0 ×Jelentés
Michal, Praha 9 - Kolodějeflag
Értékelve: 2022. 01. 22., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Talán csak az ár
A tevékenységek választéka a "fogyasztói" tevékenységekre korlátozódik, mint például futás, kerékpározás, jóga stb. Az erőnléti edzés mindenfélét mutat, az intervallumok egyáltalán nem fognak.
A pulzus, azt hittem, hogy legalább találgatni tudok, de ha valaki vért köp, és 90 ütést mutat, az még csak nem is egy viszonyítási keret...
A medencében a medence 15 méteres a 25 helyett, így úszol, és rájössz, hogy összesen 4 medencével kevesebb van 🤦🏻♂️.
Kiütés van a tangám alatt, zuhanyzáskor leveszem, de nem mindig a kezemen van.
A szíj, van furcsa fülek túlságosan meghúzott egy kevesebb óra tervezi, hogy tegye, és nem mérjük
A GPS elromlik, majd a telefon ellenében a telefon 3 km-es pályán szart mutat, könnyen 400 m-rel kevesebbet mutat
Én sem bízom az alvásban, állítólag napi 8,5 órából kb. 15 perc mély alvást kapok.
0 ×Jelentés
Ján, Čereňanyflag
Értékelve: 2022. 01. 06., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Retrieved from
Ár
Tervezés
Zárt rendszer
Nem
0 ×Jelentés
Martin, Bratislavaflag
Értékelve: 2021. 12. 30., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Számomra inkább csalódás, mint elégedettség. Közelebbi tapasztalat: Alvásfigyelés - viszonylag pontatlan. minden mérés a maximális frekvencián van bekapcsolva, alvás előtt feltöltöm az órámat, zuhanyzás után a karomra teszem, elmegyek a WC-re és alszom. Reggel az alkalmazás azt mondja, hogy elaludtam, miközben még a zuhany alatt voltam, és körülbelül 10 perccel azután ébredtem fel, hogy ténylegesen felkeltem az ágyból (a Garmin lényegesen rosszabb alvásméréséhez és elemzéséhez képest, annak ellenére, hogy a Garmin drágább volt). Teljesen logikátlannak tartom, hogy az óra ebben az időszakban több mint 30 lépést mért. Tényleg nem vagyok alvajáró, és amikor 10 percig nem mérnek pulzust vagy mozgást, majd 30 lépésig mozgást (a kézzel megvilágított kijelzőre téve), pulzust, így tényleg nem értem, hogyan tudják ezt az időt alvásnak címkézni. Lépések pontatlanok. Oké, eddig egyetlen óra sem mérte pontosan a lépések számát egy 1000 valódi lépést tartalmazó tesztben, ugyanabban az árkategóriában még 15%-os eltérések is voltak, így ezek átlagosan vannak. De néha 50 lépést számolni az éjszaka folyamán, miközben az alkalmazásban alvást jelentenek be, egy kicsit több, mint ami egészséges. Hiányzó beállítások az órában. Például alvás, vagy az, hogy nem tudja beállítani a kijelzőt, hogy világítson, amikor felemeli a kezét. Az akkumulátor élettartama. Állítólag ez az óra rendelkezik a leghosszabb akkumulátoros üzemidővel és amoled kijelzővel. Hát nem tudom, max automatikus monitorozással (pulzusszám, stressz, alvás) és bekapcsolt értesítésekkel, a kijelző bekapcsolva, amikor felemeli a kezét, egyetlen GPS-tevékenység nélkül, AOD, hogy max 10 napig ki legyen kapcsolva. AOD kímélő üzemmódban 8-20 óra Max 6 nap. Fél-középérték függvények: Smart DND vs Smart AOD teljesen hiányzik. Az intelligens DND-k már érzékelik az alvást, de az AOD még mindig be van kapcsolva, miközben alvás közben ki kellene kapcsolnia. Alvás- és stresszérzékelők, de nincs elemzés, és még a kimenetek realitása is megkérdőjelezhető. Értesítések. Ez eljutott hozzám sajnálom, hogy nincs meg az óra a 14 adóbevallási időszakon belül. Becslésem szerint az értesítések 10% -a, még akkor is, ha az órára érkezik ( megjelenik az értesítésekben), az óra nem rezeg, hogy figyelmeztessen. Számomra teljes kudarc, mivel ez a belépő Smart óra egyik legfontosabb jellemzője számomra. Még a Bip-eknél is, amelyek ára negyedannyira van, nincs ilyen probléma, bár a Bip S-nél már találtam egy hasonló véleményt. Ha megbízható értesítéseket szeretne, amikor a telefon hangja ki van kapcsolva, keressen máshol.
Dizájn, elegáns, bár ez természetesen szubjektív dolog.
miután ragasztott védő üveg Alza még szebb design
ár-érték arány bejelentett jellemzők
az akkumulátor állítólagos élettartama
szép amoled kijelző
ár és valós függvények aránya - ahogy valaki már írta, a bejelentett függvények közül több csak a telefonos alkalmazásban értékelhető ki, az órában nem (pl. alvásfigyelés)
néhány, vagy majdnem az összes funkció ilyen. fele. Például. alvásfigyelés, intelligens üzemmódok, értesítések (nem mindig értesítések), lépések.
gyenge beállítások közvetlenül az órán
valós vs. állítólagos akkumulátor-üzemidő
viszonylag hosszú keresés a GPS-jel után, még az Amazfit BIP S-hez képest is, amely egy óra az ár negyedénél.
Gyenge állapotfigyelési funkciók az érzékelőberendezések miatt ( ismét összehasonlítás pl. Garmin)
még csak nem is deklarált - a telefonos kapcsolatmegszakításokról szóló értesítés funkciója, de még mindig a mínuszok közé kell sorolnom, mivel azt vártam, hogy az Amazfit alap BIP-től kezdve, hogy a fiamnak van (lehetséges, hogy a BTT 5 óta ez egy nem támogatott funkció).
0 ×Jelentés
Vásárló, Sárospatakflag
Értékelve: 2021. 12. 24., változat: Amazfit GTR 2e Obsidian Black
Hitelesített vásárlás
Szép kijelző, sok funkció. Magyar nyelvű a telefonos app, ami megkönnyíti az adatok értelmezését számomra. És nekem jól szinkronizál.
Az óra maga Angol nyelvű, de nem zavaró, mert elég egyértelmű a menü.
0 ×Jelentés
1 - 10 ebből 15
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ