AD květen univerzal Akvizice ApF HU

Vélemények: AMICA VC 1613 AW

Termékkatalógus
AMICA VC 1613 AW - Hűtőszekrény

Vélemények: AMICA VC 1613 AW

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) AMICA VC 1613 AW témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) AMICA VC 1613 AW termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) AMICA VC 1613 AW megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 04. 25., változat: AMICA VC 1613 AW
Hitelesített vásárlás
Vásárláskor vitatkoztam egy kicsit a lengyel hűtővel, de két hét üzemelés után úgy működik ahogy kell, szóval elégedett vagyok. 1-3 főre teljesen jó. Olyan lakásokba is ajánlom, ahol a hálószoba a nappalival van összekötve. Pumpáláskor enyhén hangos, az esetek 98%-ában egyáltalán nem hallja a hűtőszekrény hangját. És a gazdaságosság is nagy plusz.
csendes működés
nagy fagyasztó
minimalista megjelenés
nyitási oldal cserélhetősége (2 főre)
kívül-belül nem tűnik olcsónak
egyelőre nincs
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ