Akvizice ApF HU LEGO AP+ hu

Vélemények: Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Termékkatalógus
Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro - IP kamera

Vélemények: Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro megvásárlása után te is írsz értékelést.

Felhasználói vélemények

Vállalatflag
Értékelve: 2023. 07. 22., változat: Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro
Hitelesített vásárlás
A legjobb kamera!
0 ×Jelentés
Vít, Mělníkflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A kamerát azzal az elvárással vásároltam, hogy közvetlenül a hálózathoz csatlakoztatható legyen azon a helyen, ahol a ház előtti lámpa csatlakoztatására szolgáló kábel vezetett, ugyanakkor a ház előtti teljes területet rögzíthessem, ami egy álló kamerával nem lenne lehetséges. Ebben a tekintetben a kamera jól működik, az érzékelőkkel érzékeli a mozgást, rámutat arra a területre, ahol a mozgást észlelte, kideríti, hogy az előre beállított, kijelölt zónában történt-e, és (a beállításoktól függően), ha személyt észlelt, majd elindítja a felvételt és értesítést küld. A hamis pozitív értesítések száma nulla, sajnos nem tudom értékelni, ha valami elkerülte a kamerát. De néhány dolog nem úgy működik, ahogyan kellene, ami rontja az eredeti szándékot, hogy fényként és fényképezőgépként használjuk (lásd a hátrányokat).
Minden, ami az összeszereléshez szükséges, megtalálható a csomagban, és az összeszerelés nem nehéz.
Mozgásérzékelés még a látómezőn kívül is és mozgáskövetés (de például egy futó gyermek elszalad, és még csak meg sem fordul, hogy kövesse).
Az érzékelési zónák részletes beállítása.
A képminőség jó, de a 2K nem kis teljesítmény, tiszta képet kapni az arcról még tiszta időben sem éppen egyszerű, hiszen a kamera tipikus bejárat feletti elhelyezése miatt az arc csak bizonyos távolságból látható. Éjszaka infravörössel a téma elmosódott, ha mozog, de ez minden ilyen árkategóriájú fényképezőgépnél hasonló.
A NAS-ra való feltöltés RTSP stream-en keresztül nem működik. a stream be- és kikapcsol attól függően, hogy a kamera mozgást érzékel-e (a folyamatos stream nem támogatott), minden működni látszik, de körülbelül 1-2 óra elteltével. a stream már nem áll helyre, a VLC-n keresztül is ellenőrizve, a stream egyszerűen eltűnik, így ez a funkció teljesen használhatatlanná válik. A kamera újraindításával minden újra működik. Természetesen a teszteléssel jól működött, csak akkor jöttem rá, amikor már mindent felszereltem, különben visszaküldtem volna a terméket.
A belső memória nagyon kicsi, 4 napnyi felvételre elegendő, napi nem túl sok esemény esetén.
Sok mindent nem lehet beállítani, például szeretném, ha minden mozgásomat rögzítenék, de csak az emberekről kapnék értesítést. (Ez megoldaná a NAS-t, amely nem működik).
Hasonlóképpen, a fény nem működik megfelelően az én célomra, és egyelőre nyárra véglegesen kikapcsoltam. Az érzékelők az én esetemben túl érzékenynek tűnnek, és akkor is bekapcsolják a lámpát, ha az utca és a szomszédok felől mozgás érkezik. Csak akkor lehet beállítani, hogy a fény akkor kapcsoljon be, ha személyt észlel, de nem a már beállított érzékelési zónákban. Nem lehet beállítani, hogy a fény mikor legyen bekapcsolva stb.
Az okos asszisztensekkel való együttműködés sem tűnik túl jól működőnek, legfeljebb a lámpákat tudtam csak be- és kikapcsolni, és nem mindig. Az otthoni asszisztenssel való együttműködés nagyon bonyolult és korlátozott.
Egyes funkciók (pl. egy adott személy vagy bármilyen automatizálás észlelése) csak akkor működik, ha Ön is rendelkezik otthoni bázissal.
0 ×Jelentés
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ